Tämä viikko = työtä, työtä ja työtä!

Tämän viikon teema on työnteko. Minun täytyy tehdä tällä viikolla kuusipäiväinen työviikko, että saan maanantain vapaaksi. Onneksi olen löytänyt oman alani ja on kuitenkin kivaa mennä töihin. Aikaa tosin jää paljon vähemmän ystäville ja muulle sellaiselle. Töiden jälkeen on nimittäin velvollisuuksienkin hoitaminen ja ne velvollisuudet ovat Mentor. Mentorin vuoksi juuri tarvitsen tuon maanantain vapaaksi. Silloin on ison pojan yksi vuotis lääkärintarkistus ja rokotukset. Yllätyin muutes miten edullista eläinlääkärillä käynti on. Kaikki on peloitelleet mua satojen, ellei tuhansien eurojen lääkärilaskuilla, mutta tästä reissusta selvitään 57e toimenpide-, ja 7e klinikkamaksuilla. Mentor on muuten nyt vihdoin tottunut kylmään ilmaan. Oi kun minäkin olisin. Vaihdettiin myös kaulapanta heijastinvaljaisiin. Nyt hohtaa koko koira kun sipsuttelee ulkona ja ihmettelee talven tulemista.

Tänään tuli myös pyyntö, että kuvaa pitää laittaa uusista tatuoinneista ja tottakai minä laitan kun kerrankin ei ole Bebanthen kausi meneillään. Vielä on kyllä paljon tekemistä tässä kädessä. Jokaiseen tatuointiin tulee vielä UV-värit ja suunnittelun alla on monia tatuointeja. Arielin ympärillä oleva sininen on kesken, sillä tuo sävy ei suostu minuun tarttumaan. Epäilisin koko käden olevan valmiina ensi kesään mennessä. Minulle on myös tulossa bitch stamp ihan nyt tässä kuun vaihteessa. Millainen stamp? Sen näette sitten ensi kuussa.

Ps. Muistakaa lähettää toiveita mistä haluatte postauksia. Toteutan niitä parhaani mukaan ja näiden työssäoppimisviikkojen ajan ripeään tahtiin!Sininen työnalla. Tuo on juuri se sävy, joka ei suostu tarttumaan ihooni ja silti kerta toisensa jälkeen haluan sitä ja sitten väritellään ja väritellään ja väritellään.... Aina jossain vaiheessa onneksi se sininen on sitten halutunlainen!

Oranssit kohdat ovat UV-värillä tehtyjä!

Kommentit

 1. Se on TRAMP STAMP, jätä väliin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon kuullu molempia nimityksiä käytettävän ja en jätä väliin. Jo yli neljä vuotta sitä halunnut!!!

   Ne on niin ihania <3

   Poista
 2. ne satojen eurojen eläinlääkärit laskut ei tulekaan jostain rutiinikäynneistä tai rokotuksista. Ihmiset varottelevat niistä käynneistä jolloin tapahtuu jotain odottamatonta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan ettei tapahdu. Panttaan vaikka sisäelimeni Mentorin tähden :D

   Poista
 3. Jep! Meillä kun jotain on sattunut (esim. anaalirauhanen puhjennut, tullut tikattava haava jne.), nämä sattuu aina pyhäpäivänä, eli hinnat on paljon korkeammat. Jalka jos menee poikki, niin se on oikeasti jo satojen ellei tuhansien paukku. Ne on tosiaan nämä yllättävät jutut, joihin koiran kanssa pitää varautua. Rokotukset annetaan kerran kolmessa vuodessa (ellei halua kennelyskärokotetta, joka on voimassa vain vuoden) tuon alun jälkeen, ei ne tule itsessään kalliiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy olla siis yhtä ylisuojelevainen kuin nytkin :D

   Poista
 4. Meillä yksi kissan ell-käynti oli liki 2000€. "niitattiin" sijoiltaanmennyt jalka takaisin, kun ei muuten pysynyt. Mitäpä ei lemmikin vuoksi tekisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lemmikki on yhtä lailla perheenjäsen kuin kaikki muutkin perheeseen kuuluvat henkilöt <3

   Poista
 5. Sun tatuoija on selkeesti kehittyny! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki kehittyy ammatissaan jatkuvasti tekemällä =)

   Itse olen tosin aina pitänyt hänen kädenjäljestään. Enhän nyt muuten olisi ravannut siellä yli vuotta :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?