Saikkua tuli + Johanna Tukiainen Lappeenrantaan!

Tämä reipas ja innokas koululainen joutui nyt surukseen saikulle. Mentorin kanssa kävin vähän aikaa sitten lenkkeilemässä ja leikkimässä. Enkös siinä sitten leikkiessä kaatunut perseelteni ja vaistomaisesti otin käsillä vastaan. Nyt on ihanat kivut vyötäröstä eteenpäin ja käveleminenkin sattuu. Viikonlopun ajan täytyy syödä lihaksia rentouttavia, kipulääkkeitä ja käyttää kipugeeliä hartioihin jossa tällä hetkellä on kauhea painemainen kipu. Onneksi äiti on alalla, niin ei tarvinnut lähteä päivystykseen. Aamulla arvauskeskuksen kautta koululle viemään papereita. Mulla taitaa tänä vuonna halloween bileet mennä istuskellessa ilman tanssimista. Oma terveys on kuitenkin pääasia ja tanssimaan pääsen heti kun kivut katoavat. Seuraavassa kuvassa olen itse kauhean räjähtänyt, mutta Mentor on niin suloinen tuossa joten oli pakko laittaa tuo kuva teille. Mentor on tullut täysin isäntäänsä, eli siis minuun. Aina kun kamera räpsähtää Mentor katsoo suoraan kameraan. Poseeraava ihana pikku hauva vauva!

Nyt myös on vahvistunut uusi keikka, joka on kotiseudullani Lappeenrannassa. Keikkapaikka on yksi suosikkibaarejani Lappeenrannassa. Käyn siellä todella useasti ja paikka on Ravintola Totem. Sinne siis kaikki 15.11.2013 katsomaan upeaa pikkujoulushowta. Esiinnymme upeissa ja seksikkäissä tonttu- sekä enkeliasuissa.

Kommentit

 1. Auts! Onneksi ei käyny pahemmin.. Osta sellaset nastakengät mitä mummoilla on :D tulis välillä itselläki tarpeeseen... -mira

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah ;D
   Ennemmin kaatuilen ja telon itteäni kuin sellaisia käytän!

   Poista
 2. Kiva kun hommasit Johannan Totemiin esiintymään.

  VastaaPoista
 3. kuinka pieni kipukynnys sulla oikee on ku otat pillereitä lihassärkyy?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on suuri kipukynnys, enkä valita pienestä. Tuosta nyt valitin koska oli jatkuva painekipu ja täytyi hakea lihaksia rentouttavaa ja särkylääkettä. Muuten en olisi tällä hetkellä kunnossa työviikkoa varten =)

   Poista
 4. Mielenkiinnosta kysyn, miten koet sen, etta Johanna haukkuu saannollisesti homoja? Itse olen hetero ja siita huolimatta pidan kommentteja aarimmaisen loukkaavina. Joten voin vaan kuvitella milta se homoista itsestaan tuntuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä tiedän ettei Johanna tarkoita yleisesti kaikkia homoja, vaan eräitä tiettyjä ihmisiä. Miksi siis loukkaantuisin?

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?