Shoppailu piristää aina ♥

Nyt on taas iskenyt joka vuotinen väsymys kun aurinko ei enää paista lähes ollenkaan. Pimeää tulee jo heti 14-15 välillä. Todella ahistavaa, koska olen kesän ja valon lapsi. Mun puolesta saisi aina olla kesä. Ihme kyllä pimeydestä huolimatta olen saanut todella paljon aikaa viime päivinä. Olen tehnyt suuren talvisiivouksen vaatteita myöten. Huolsin kaikki kengät, jonka jälkeen lajittelin talvikengät eteiseen ja kesäkengät varastoin yläkaappiin. Vaatteet kävin tarkasti läpi ja sovitin jokaista vaatetta minkä löysin. Jos ei innostanut, niin armotta muovikassiin kirpparia odottamaan. Tein myös pientä listaa mitä minulta puuttuu ja mitä ei. Ostoslistaan pääsi huutomerkillä varustettuina kengät ja farkut. Vanhat kengät ja farkut ovat yksinkertaisesti liian isoja laihtumisen myötä. Kengänkoko oli ennen 42, mutta nyt menee koko 40. Farkuissa minulla vanha tuumakoko oli 43 ja nyt taas kokoni on 33. Voitte siis vain arvata miten kaikki vanhat farkut tippuvat jalasta.

Tänään kävinkin pienen paperisodan jälkeen vanhempieni kanssa pitkästä aikaa shoppailemassa. Ostoskassiini tarttui Baby Phatin ihana talvitakki, kaksi Ed Hardyn t-paitaa, Ed Hardyn toppi, Conversen t-paita sekä keittiöön musta pyöreä matto. Nyt onkin paljon pirteämpi fiilis kun sai vanhojen tilalle uusia vaatteita ja nuo Ed Hardyn paidat käyvät myös esimerkiksi biletykseen. Uusia kenkiäkin tuli tilattua nelly.com:ista. Ne saapuvat ensi viikolla. Sieltä tilasin parit perus tennarit sekä ihan mahtavat korkeapohjaiset kengät. Lopuksi vielä mahtava uutinen. Apteekkeihin on tullut uusi todella edullinen meikkisarja E.L.F. Hintaa noilla tuotteilla on 2,90e - 5,90e. Minun ostokseni puristepuuteri ja korostusvoide maksoivat yhteensä 5,80e ja olen todella tyytyväinen noihin tuotteisinn. Suosittelen siis lämpimästi testaamaan. En ole varma löytyykö noita kaikista apteekeista, mutta Lappeenrannassa itse ostin nuo Prisman Apteekista. Sieltä siis ainakin saa varmasti!
Kommentit

 1. Oho, ELFiä apteekista! :o sitä saa tilattua netistäkin, http://eyeslipsface.co.uk/

  VastaaPoista
 2. Kävittekö Venäjällä shoppailemassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan Lappeenrannassa tällä kertaa =)

   Poista
  2. Hei niin mistä Lpr:sta saa noita Hardyn vaatteita?

   Poista
  3. Brand Gallery lopetettiin Weerasta, joten tällä hetkellä ainoastaan verkkokaupoista ja nouto postista :/

   Poista
 3. E.L.F on halpa meikkisarja, jota myydään jenkeissä Walmartissa. Verrattavissa Anytimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halpa ja todella hyvä meikkisarja mun mielestä =)

   Poista
 4. Ei kai ihmisen jalat voi tollai pienentyä vaikka kuinka laihtuis, ei kai luut siitä mihinkään kutistu? Tai sitten sulla oli jalat tosi turvoksissa, mikä ei oo normaalia. Eri kenkien koot kyllä vaihtelee miten sattuu. Ihmeen pienet jalat sulla kyllämieheks kunnet kuvien perusteella kai kovin lyhytkään oo. Ehkä miesten kengissä on eri koot sitten. Viikolla just ostettiin poikaystävälle talvikengät, kokoo 45, ja ollaan suunnilleen samanpituset (n 175 sm).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä jaloistakin se läski lähtee menemään =)
   Ps. Kuolisin jos kengät koko ois yhtään isompi. Ei löytyis mistään mitään kivoja kenkiä!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?