Paljon kuulumisia & paljon onnea äiti ♥

Aloitetaan koulu kuulumisista. Mulla on ihan hirveä kiire koulun kanssa tällä hetkellä. Mulla on tuleva vikonloppu ja ensi viikko aikaa saada 11-osioinen tehtävä, näyttösuunnitelma sekä koe tehtyä. Tänään onneksi sain 8/11 tuon ison tehtävän tehtävistä tehtyä. Tehtävä on jättimäinen ruokalajitehtävä. Täytyy kirjoittaa ruokalajeista ja ruokalajien alaryhmistä kaikkine annoskokoineen, valmistustekniikoineen. Lisäksi jokaisesta reseptistä pitää löytyä raaka-aineiden ja valmistusohjeen lisäksi tarvittavat työvälineet ja laitteet.

Nyt kuitenkin pyyhin koulun pariksi päiväksi pois päästäni ja keskityn täysin huomiseen showhun. Mulla on vielä paljon tekemistä ennen huomista iltaa. Pikkujoulushown biisit ovat valmiina, mutta levyn polttaminen on vielä tekemättä. Lisäksi täytyy hommata showasu, markkinoida keikkaa ja paljon muuta. Lisäksi on huomenna myös Johannan hiusten laittaminen. Olen itse käyttänyt niin paljon clip-on pidennyksiä, että niiden käyttö sujuu minulta jo luonnostaan. Saa nähdä millaisen kampauksen luon. Ajattelin asentaa Johannalle kaksivärisen pidennyksen iltaa varten. Johanna ammattimeikkaajana taas hoitaa itse showmeikit. Pikkujoulukausi on alkanut ja showkin tulee siis olemaan sen mukainen. Huomenna seksikkäät tonttut valtaavat siis Lappeenrannan. Minun ja Johannan lisäksi esiintymässä on Jani Lampinen alias Yahnu!

Tämä kuu on minulla vielä varaa shoppailla. Ensi kuussa lompakkoon syvän loven tekee Mentorin eläinlääkärikäynti rokotuksineen. Minulla ja Mentorilla tuo yhteisymmärrys on vihdoin tullut tarpeiden teon kanssa. Pari viikkoa on jo siitä kun viimeeksi sisälle tarpeet teki. Olen itsekkin jo oppinut Mentorin hätäajat. Ne ovat aamulla ennen kouluun lähtöä, heti kotiin tullessa ja illalla siinä yhdeksän aikoihin. Meillä sisäsiistiksi käyminen kävi jotenkin automaattisesti. Kun suunnilleen väkisin yritin saada ulos oppimaan ei tuloksia tullut lähes mitään. Parit lirahdukset silloin tällöin. Nyt kun olen sisäsiisteyskoulutuksen kanssa ollut rennompi, niin Mentor vain alkoi tekemään ulos. Tarkkojen ulkoilutusaikojen takia jos en itse pysty käyttämään Mentoria, niin joko vanhempani tai joku ystävistäni käy käyttämässä Mentorin lenkillään. Ja tuo koskee siis lähinnä viikonloppuja jos lähden vaikka bailaamaan. Olen viimeaikoina miettinyt myös miksi Mentor ei nosta tassua kuten urokset yleensä. Se on vissiin ihan yleistä, sillä olen todella monelta kuullut uroskoiransa käyttäytyvän noin. Jos jollakin on joku selitys niin kertokaa ihmeessä!

Lopuksi täytyy onnitella yhtä maailman tärkeimpää ihmistä maailmassa, eli omaa äitiäni. Äitini täytti tänään 40-vuotta, mutta kävimme sitä juhlistamassa jo eilen Ravintola Ole:ssa. Seuraavalla onnittelulla kiusaan aina äitiä kun täyttää vuosia. Onneksi olkoon äiti, olet nyt virallisesti keski-ikäinen nainen 

Huominen Dolls Dancers kokoonpano 

Pitihän nyt synttäreiden kunniaksi yksi cosmokin juoda!

Kommentit

 1. eiks keski-ikä ala vasta 50-vuotiaana? jos näin on, niin äitisi on vielä nuori :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina pitää pikkasen kiusata kato ku joku täyttää vuosia ja ite pitää murehtia xDD

   Poista
 2. Keski-ikä alkaa 35-vuotiaana. Nim. Yli sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keski-ikää ei voi tarkasti määrittää. Joillekkin se on 35 ja joillekkin 45. Mitään tarkkaa keski-ikää ei siis ole =)

   Poista
  2. Ei mutta siis vaikka mäkin elän melko lapsellista elämää ilman lapsia, niin ns. virallisesti varhaiskeski-ikä alkaa 35-vuotiaana. Halusi sitä tai ei. Että sikäli kyllä on tarkka keski-ikä määritelty ihan kuten teini-ikäkin :)

   Poista
  3. Keski-ikä on määrittelemätöntä aikaa elämässä, jolloin ihminen ei ole nuori eikä vanha.
   Ajanjaksoa on yritetty määrittää useiden yritysten kautta, ja monet näistä päätyvät ihmisen keskimääräisen eliniän kolmanteen neljännekseen. Collins Dictionaryn mukaan keski-ikä ajoittuu suurin piirtein elinvuosille 36–59. Oxford English Dictionary antaa samankaltaisen määritelmän, mutta vuosille 45–60. Erik H. Erikson taas ajoittaa iän elinvuosille 40–65.

   Poista
 3. Meillä naaras pentu otti mallia uroskoirastamme ja nosti jalkaa samalla tavalla kuin urokset XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha ;D
   Mulla vaa ei oo ketää, josta ois mallia ottanu :D

   Poista
 4. Monelta huomisen show alkaa? :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä Mentorkin koipeaan nostaa kunhan on vähän vanhempi ja alkaa merkkailla :) Urokset pissaavat pentuina nostamatta jalkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus ihan pentuna nosti tassua, mutta se oli vain sen yhden kerran :D

   Eiköhän se joskus taas ala nostamaan =)

   Poista
 6. Hei, missä on tieto Tukiaisen loppu vuoden myydyistä keikoista?
  Vaikea tehdä valmisteluja keikkoja katsomaan, kun ei tiedä, missä niitä on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen edellisiin postauksiin liittänyt ravintolakeikat. Käy sieltä lukemassa =)

   Poista
 7. meillä kohta 6-vuotias poikakoira edelleen jättää jalan nostamatta jos on kiire pissalle, tai välillä muutenkin jos ihan vaan laiskottaa XD

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?