Music is everywhere!

Olen seurannut tämän loppu vuoden aikana kahta eri formaattia Suomen Idolsia sekä X Factor U.S.A:ta. Yleensä en kotimaisia kykykilpailuja katso, mutta tänä vuonna comeback imaisi minutkin mukaansa. X Factor U.S.A:n katson taas ihan jokaisena vuonna. Nimeän nyt molemmista formaateista inhokin ja suosikin perusteluineen.

Aloitan vaikka Suomen Idolsista ja suosikistani. Tänä vuonna suosikkini sain Suomen Idolsissa selville vasta kun livelähetykset alkoivat. Ehdottomaksi suosikikseni päätyi loppujen lopuksi Nomi Enckell. Pidän nomin äänestä todella paljon. Lisäksi hän osaa tulkita todella hyvin erityylisiä kappaleita sekä suomeksi, että englanniksi. Hän myös näyttää poptähdeltä. Yksinkertaisesti sanottuna todella suurenmoinen lahjakkuus ikäisekseen.

Sitten ylivoimaiseen inhokkiini, joka on ollut aivan alusta asti Alma Miettinen. Minulle oli suuri ihme jo koelauluissa kun hän pääsi jatkoon. Itse nimittäin en olisi teatteriviikonloppuun päästänyt. Alman ääni ei miellytä korviani. Lisäksi hänen äänensä on todella epävireinen ja sen huomaa jokaisesta live-esiintymisestä. Laulu jotenkin pätkii minun korvaani kuin rikkinäinen levy. Lopuksi niitä pinnallisia arvosteluja. Ei näytä artistilta tippaakaan!

Sitten suurempaan mieltymykseeni U.S.A:n X Factoriin. Tässä formaatissa ei suosikkiaan tarvinnut taaskaan epäillä. Viime vuonnakin sain suosikkini selville heti alkukarsinnoissa. Viime vuonna suosikkini oli Demi Lovaton valmentama Cece Frey, joka sijoittui kuudenneksi. Tänä vuonna heti koelauluista lähtien suosikkina on ollut Ellona Santiago, jota myös valmentaa Demi Lovato. Luoja mikä lahjakkuus. Voimakas upea ääni ja miten hän hallitsee sen lähes täydellisesti. Lisäksi tuo mieletön energia lavalla ja miten hän osaa noin nuoreksi samaan aikaan hallita ääntään samalla tanssiessaan huikeita koreografeja. Täytyy sanoa, että Demi osaa kyllä tehtävänsä koulutuksen osalta ja saa artistinsa hohtamaan. Voisin olla melko varma hänen voitostaan tänä vuonna.

Inhokin valinta tänä vuonna on ollut paljon vaikeampaa kuin yleensä. Kaikki osaavat mielestäni laulaa. Osa paremmin ja osa huonommin. Pallottelin kahden välillä Jeff Gutin sekä Restless Roadin. Loppujen lopuksi inhokikseni päätyi Restless Road. Yksinkertainen syy on se, että tollaisia teinipoika trioja on joka nurkat täynnä ja mielestäni heissä ei ole mitään uutta tai persoonallista. He laulavat ihan hyvin, esiintyminen on hyvää, mutta ei jotenkin nappaa. Korkein syy miksi he nousivat inhokiksi yli Jeff Gutin on se, että yhdellä pojista on todella matala ääni, joka ei sovi ollenkaan kahden muun laulajan joukkoon omasta mielestäni ollenkaan. Jonas Brothes kopio.

Kommentit

 1. Miltä laulaja 'näyttää'?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mun pään sisäistä logiikkaa, jota on vaikee selittää :D

   Poista
  2. Samaa mietin minäkin, että miltä artistin pitäisi näyttää. Arvasin kyllä, mitä tavoittelet, ja varmuudeksi kävin katsomassa kuvan. Joo, hän ei ole trendikkäin eikä laihin, mutta oikeastihan tää on vain meidän omaa kapeakatseisuutta ajatella siten, että näin pitäisi olla.

   Poista
 2. Heippa! Tää ei liity tähän aiheeseen mitenkään, mutta tuli mieleen tosta ekasta kommentista, että miltä sun mielestä kaunis nainen näyttää? :) onko sulla jotain tiettyä bloggaajaa joka olis sun mielestä kaunis? Mitä oot mieltä näistä Indiedays -bloggareista, löytyykö heidän seasta jotain erittäin kaunista tyttöä? Esim. Life of Silja tai Annika-o? Perustele! Nimeä ainakin yksi Indiedays bloggaaja joka on kaunis! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! En mä osaa sanoa, että minkälainen on kaunis. On nimittäin monia kauniita ihmisiä jotka ovat täysin erinäköisiä keskenään.

   Indiedaysin blogeista minä en lue mitään. Ei vaan ole mitenkään mikään niistä vienyt mukanaan. Jos heistä täytyy valita kaunein bloggaaja, niin se on Karkkipäivän bloggaaja. Miksi? Pidän hänen kasvoistaan ja varsinkin silmistä sekä kulmakarvoista.

   Miehistä ehdottomasti NAAG:in poikaystävä, joka nyt ei varsinaisesti Indiedaysiin kuulu. Vierailevia postauksia muistaakseni tehnyt.

   Poista
  2. Nyt tuli mielee yks joka on musta mielettömän kaunis. REAL LIFE BARBIE. Monella nousee nyt varmaan karvat pystyyn, mutta mun mielestä se on ihan mielettömän kaunis!

   http://web-images.chacha.com/images/Gallery/5979/what-s-the-skinny-on-real-life-barbie-1566485280-aug-8-2013-1-600x500.jpg

   Poista
 3. Mä en ees ota enää mitään Suomen Idolsia vakavasti, koska mikään noista laulajista ei ole omaan korvaan keskiverto karaokelaulajasta korkeemmalla. Ihan hirveetä sontaa, en ees ymmärrä miksi kyseistä formaattia enää edes tuotetaan.
  Ja kyllä toi Alma näyttää enemmän joltain laulajalta, tyyli on tosi siisti. Toisin kuin tuo Nomi, joka näyttää ihan massa teiniltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkut pitää ja jotkut ei. Mäkään en yleensä seuraa suomalaisia formaatti kopioita niinkuin sanoin. Comeback sai houkuteltua mut Idolsin ääreen :D

   Poista
 4. alma ei oo munkaan lemppari, mutta musta vähän tuntuu, että se saattaa voittaa tän kisan :D kyllä se laulaa osaa ja saa biiseistä ihan omanlaisiaan. ja hei, onhan niitä artistejakin erinäköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pakko edelleen sanoa, että en näe mitään syytä miksi pitäisi voittaa. Ei vaan mielestäni ole voittaja ainesta =)

   Poista
 5. En oo Idolsia seurannut, mutta kurkkasin noi sun laittamat videot ja oon täysin eri mieltä sun kanssas. Toi Nomi ei osaa laulaa ollenkaa: ei pysy nuotissa sitten lainkaan ja ääni on todella ohut. Alma taas olis just se mitä Suomi tarttee just nyt; omannäköinen, upealla ja vahvalla äänellä varustettu nuori naisartisti. Musta tuntuu että katot enemmän Alman painoa kun hänen lahjakkuuttaan.. Shame on you.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella oma mielipide ja äänen perusteella inhokin ja suosikin olen valinnut =)

   Poista
 6. Jep,Nomi on paras. Laulaa kuin enkeli ja silmiäkin miellyttää. Toivottavasti voittaa (: Itse en myöskään Almasta pitänyt,tuomarit ylistivät liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siinä käy kun hehkutetaan, kehutaan, ihaillaan (lue yliarvostetaan), niin ollaan ihan ihmeissään miten tälläinen keskinkertainen laulaja tippui. Kuten postauksessa kerroinkin ei hänen olisi pitänyt päästä edes karsinnoista jatkoon!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?