Kun perustan oman ravintolan!

Tulevaisuuden yksi haaveeni on perustaa oma ravintola. Minulla on monta todella hyvää ideaa ravintolaa varten ja kehittelenkin yritystä jatkuvasti. Minulla onkin jo pari sivullista suunnitelmia tehtynä. Noista suunnitelmista löytyy tarjottavat palvelut ja tuotteet, ravintolan tyylisuuntaus, sisustus ym... Yksinkertaistettuna tämän sisällön voisi sanoa niinkuin koulussa olemme opiskelleet ''mitä?, kenelle?, miksi? ja miten?''. Sen verran voin suunnitelmaani raottaa, että sisustus olisi seillaista lounge tyyliä, tuotevalikoimasta löytyisi viinejä, itse kehitettyjä drinkkejä, vanhoja klassikko drinkkejä sekä hyvin valittuja oluita ja siidereitä. Palvelut eivät jäisi pelkästään juomapolitiikkaan, vaan ravintolassa toimisi myös a'la carte tiettyyn aikaan. Näin vaikka esimerkiksi 11:00 - 21:00. Keittiön sulkemisen jälkeen olisi mahdollista tilata tapaksia. Tosi usein kuulee valituksia kun yökerhoista ei saa ollenkaan ruokaa nälän iskiessä. Tämä tapas idea minulle kehittyi Tukholman risteilyn aikana kun näin miten suosittu yöllä auki oleva night tapas oli juhlijoiden keskuudessa. Tämä on sitten ihan vain tälläine raakaversio. Oman yrityksen avaamiseen ei ole ajankohtaista vielä vuosiin. Ensin täytyy vielä suorittaa koulu loppuun, käydä yrittäjyys- ja kirjanpitokurssi sekä hankkia työkokemusta. Aikaisintaan tämä olisi mahdollista joskus muutamien vuosien päästä. Vielä siis ehtii ideat kehittymään. Laitan teille kuvaa, joka viittaa ravintolan tyyliin.

Kommentit

 1. meinasin itekin jossain vaiheessa kans perustaa oman ravintolan mut se ei sais olla pelkkä juoppo baari

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö paljonko tuollaisen paikan pyörittäminen maksaa per kuukausi?

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kyllä hyvälle. Tuun sitten käymään sun ravintolassa ;)

  VastaaPoista
 4. Raadollinen totuus tulee kun menet käymään pankinjohtajan puheilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Useampi satatuhatta tarvitaan tuon yrityksen pystyttämiseen, paitsi jos aloittaa pienemmästä ja menestyksen myötä lähtee laajentamaan =)

   Poista
 5. Jos pitäs valita viihdeiltana: Valomerkin jälkeen tunnin keikka pakkasessa ruppasessa grillijonossa vai jotakin pientä hyvää yöpalaa illan mittaan drinksujen välissä niin ei tartte kauan miettiä:) Kun se nälkä kuitenkin aina tahtoo tulla. Tosin Suomessa on aika kallista puuhaa olla yrittäjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en koskaan lähde grillijonoihin. Ei kiinnosta katsoa kun känniset amikset tappelee ja kaatuilee. Jos jotain haen, niin menee kyllä aina mäkkärin autokaistaksi ;D

   Poista
 6. Eikö tollasia ole jo?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ainakaan Lappeenrannassa tai sen lähialueilla.

   Poista
 7. Hyvä, unelmia pitää aina olla ja toivottavasti toteutuu sun kohalla !

  VastaaPoista
 8. Minäkin tulisin ravintolaasi täältä Kotkasta asti. Kivaa luettavaa blogisi.t.kolmen lapsen mamma

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?