Kohta varmaan kuolen!

Mä en tajua miten tämä on mahdollista. Yleensä en loukkaa itseäni lähes koskaan. Nyt viikon sisällä mulle on käynyt vaikka ja mitä. Ensin vedin kokkiveitsellä sormen auki. Sen jälkeen onnistuin kaatumaan niin, että joudun syömään kipulääkkeitä ja lihaksia rentouttavaa pystyäkseni olemaan töissä ja koulussa. Viikonloppuna unohdin piilolinssit silmiin ja silmät melkein turposivat kiinni. Nyt joudunkin käyttämään kosteuttavia silmätippoja sekä kortisonitippoja. Niitä ei onneksi tarvitse kuin enää muutan päivän ajan. Tänään taas onnistuin töissä polttamaan toisen käteni pizzauunissa. Seuraavaksi varmaan talo romahtaa, kuu tippuu taivaalta taivaan samalla syttyessä liekkeihin. Kohta pitää varata jo hautapaikka jos tälläinen meno jatkuu!

Sitten vähän päivitystä Johanna Tukiainen Show keikkakalenteriin. Ensi viikonlopun keikka on peruttu ja seuraavat keikat ovat:

15.11 Ravintola Totem, Lappeenranta
22.11 Yksityistilaisuus, Pori
07.12 Ravintola Papillon, Riihimäki
21.12 Ravintola Yki, Ylikiiminki

Keikkavaraukset ja tiedustelut sähköpostitse petri.keikkamyynti@luukku.com tai johanna@dollsdancers.fi. Uutta kuvaa minulla ei valitettavasti teille nyt ole, sillä tämä päivä on ollut kiireinen. En yksinkertaisesti ehtinyt kuvia napsimaan. Aamulla piti lähteä virastoihin paperisotaan ja sitten kiireesti töihin. Töissä oli tänään mitä ihanin päivä. Kova kiire ja ruokaa täytyi tehdä kovalla tahdilla. Kuten olen aikaisemmin sanonutkin, niin mitä kovempi kiire sen enemmän työstä nautin. Silloin nimittäin pääsee tekemään kunnolla töitä ja aikakin suorastaan kiitää. Vastatkaa myös uuteen galluppiin. Teen voittaneesta aiheesta postauksen ensi viikonloppuna.


Kommentit

 1. Voisitko varmistaa Johannalta onko tulossa Valkeakoskelle 4.1? Jarna julkaisi tän keikan joku aika sitten ja kävin ravintolasta jo kyseleen onko tulossa niin sanoivat, että eivät ole saaneet vielä Johannalta varmistusta asiaan.
  Kovasti täällä jo olisi ihmisiä odottamassa :)

  VastaaPoista
 2. Johannan keikathan vähän epävarmalla pohjalla ihan hänestä riippumattomista syistä kun ongelmia riittää. Isä psykoosissa, nettisivut murrettu, oikeuslaitos vainoaa ja vihaajat koko ajan kimpussa... Miten sitä ihminen kaikkea joutuu kestämäänkin, kyllä siinä herkkä taiteilijasielu kovilla on.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna on ammattilainen ja hoitaa kaikki sovitut keikat :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?