Käsi taas pakettiin!

Kävin tatuoijallani Minnalla värittämässä tatskojani. Väritettiin sininen alue, koska jostain syystä mulla ei suostu kyseinen väri tarttumaan normaalisti kuten kaikki muut värit. Mä kaikenlisäksi rakastan tatuoinneissa sinistä. En siis luovu kyseisestä väristä. Voisiko mun iho jotenkin hylkiö sinistä pigmenttiä? Samalla sain tietää Minnan pitäneen mua koekaniinina ja testanneen muhun uv-mustetta. Unohti vaan viimeeks kertoo. Mulle on siis tulossa koko käsi noilla uv-väreillä. Lähiaikoina väritetään Ariel sekä kalat loppuun. Kaloissa siis on jo oranssit kohdat tuolla kyseisellä tökötilla hakattu. Kaikenlisäksi pitäis löytää inspiraatiota uusia kuvia varten. Täytyy varmaan taas lähteä pienelle baarikierrokselle Minnan kanssa. Sellain me nämä ruusut ja kalatkin keksittiin!

Musta on tulossa taas vanhus. En ole koko viikkoon jaksanut laittautua mitenkään. Edes puuterihuisku ei ole heilahtanut. Mä oon joko vanhaksi tulossa tai sitten murehdin sitä, että haluaisin jonkun kivan make-overin. Ainakin kampaajalla pitäisi käydä kulmat laittamassa kuntoon. Ripsiä en vielä uskalla värjäyttää johtuen tuosta piilolinssi episodista. Mun toinen silmä ei muutes vieläkään ole täysin parantunut. Kaukonäkö on edelleen sumea ja vielä pientä turvotusta havaittavissa. Lisäksi haluan uusia vaatteita, etenkin farkkuja. Kaappini on täynnä farkkuja ns.''läski ajoilta''. Minulla on muistaakseni vain neljät tai viidet farkut joiden kanssa ei tarvitse vyötä. Solariumiin hyökkään heti kun tatuointi on parantunut. Jostain syystä aina talvisin tulee rusketusvimmakin. Lopuksi pieni arvoitus. Alla olevassa kuvassa minulla on käynyt jotain. Arvaako kukaan mitä on käynyt?Kommentit

 1. Ai jumalauta. Mikä tuo on??? Ei ainakaan euron juusto. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väärä arvaus xDD
   Jos kukaan ei araa paljastan sen seuraavassa postauksessa ;)

   Poista
 2. Oisko joku palovamma? :D auu

  VastaaPoista
 3. Kai kävit silmälääkärillä? Sarveiskalvo jos on tulehtunut niin voit sokeutua. Voihan se olla että sulla on silmässä vaan naarmu, mutta käy näyttämässä sitä.
  http://yle.fi/uutiset/piilolinssien_huolimaton_kaytto_vaarantaa_silman/5479308

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siinä mitään tulehdusta ole. Näkö palautuu päivä päivältä normaalimmaksi ja toinen silmä on jo parantunut =)

   Poista
 4. PALOVAMMA! Itelläni samalaisii käsi täynä;D

  VastaaPoista
 5. Voi kiesus sentään. Itse vetäisin ihan hirveät pultit, jos tatuoijani olisi kertomatta käyttänyt UV-mustetta minuun. Se on jokaisen oma asia haluaako myrkyttää itsensä niillä tököteillä, mutta se ei tosiaan ole tatuoijan asia päättää käyttää toista koekaniinina kysymättä lupaa. Oikeastaan vetäisin pultit ihan mistä tahansa suuremmasta muutoksesta, jonka tatuoija olisi päättänyt omatoimisesti tehdä kysymättä mielipidettäni asiaan.

  Itsekin olisin halunnut UV-musteella kuvioita käteeni, mutta oma tatuoijani sai minut luopumaan ajatuksesta. Ihan sillä perusteella, että hän sanoi ettei hän suostu niillä väreillä mitään tekemään. Niihin oli ainakin silloin (muutama vuosi sitten) liitetty niin paljon terveyshaittoja, ettei hän halunnut ottaa riskiä omien asiakkaittensa kanssa. En tiedä miten nykypäivänä, voihan se olla että UV-musteetkin ovat kehittyneet, mutta anyway, ei ole tatuoijan asia siltikään päättää tatuoitavan puolesta mitä ihoon laitetaan.

  Tuo jälki näyttää lähinnä märkivältä reiältä, vaikka sitä se tuskin on. Tai sitten kultamaalilta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä nyt vaan on sellainen asia, että olen antanut luvan testailla minuun kaikkea kivaa :D Olemme samalla aaltopituudella ja aina olen tyytyvöinen lopputulokseen! Ja kyllä se kysyy ennen kuin tekee jos jotain isompaa aletaan tekee pöljä. UV-värit oltiin jo sovittu aikoja sitten. Unohti vaan kertoa alkaneensa jo tekemään niillä ;D

   Poista
 6. luomiväriä...voidemaista

  VastaaPoista
 7. Vietit uudenvuoden aattoa etukäteen ja kaadoit kuuman ennustustinan vesisangon sijaan ranteellesi?

  VastaaPoista
 8. Miten en mahdollista, että kommentoit täällä keskellä päivää? Etkö olekaan koulussa/työharjoittelussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koulupäivä = ATK = ihan hyvin voi blogia päivittää, vastailla kommentteihin jne.... Mulla ei mene koskaa seitsemää tuntia yhden tehtävän tekemiseen. Tehtävässä täytyy tulla kaikki oleellinen selville. Itse kirjoitan aina lyhyen ja ytimekkään aineen. En selittele, kiertele ja kaartele. Aina tulee hyviö numeroita =)

   Poista
 9. Jotai kaatunu/roiskunu?
  5 pisteen vihje? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiding! Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki. Tuoho tipahti tippa mustetta. Se näytti iha ku ois ollu joku avohaava tai jotain, niin oli pakko ottaa kuva ja arvutella ihmisiä pitkin internettiä :D

   Poista
 10. Kultainen tassun jälki tatuointi!

  VastaaPoista
 11. Näyttää kultävärillä tehdyltä kruunutatuoinnilta?

  VastaaPoista
 12. Miksi et anna lukijoillesi mahdollisuutta aihekyselyssäsi vastata muu, mikä. Olisit saanut paljon hyviä ehdotuksia. - Olen pettynyt.

  VastaaPoista
 13. Itsensä altistaminen uv-säteilylle saa ihin alla tapahtumaan kummia, siinä sinulle vastaus miksi sininen väri ei suostu jäämään ihoosi. Minulla tekee kesäisin punaiset kohdat tatuoinneissa sen että hylkii väriä vielä silloinkin.

  VastaaPoista
 14. kuka sulle oli tatuoinut sen mustan tähden aikoinaan? oli melkosen paskasti tehty

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus 15vuotiaana otin sen yhdellä aloittelijalla ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?