Johanna Tukiaisen ajojahti!

Olen sanonut etten enää kirjoita postauksia muusta kuin omasta itsestäni, mutta nyt on pakko. Johannan ajojahti on nyt mennyt todella sairaaksi ja rikkoo jo rikollisuuden rajat. Johannan tunnuksille on nyt muratuduttu useamman kerran, vaikka Johanna on salasanansakin vaihtanut pariin otteeseen. Lopullisesti hermot minulla menivät kun sain Johannan tunnuksilla uhkailuja. Viestit ovat tulleet aamupäivällä ja niissä on allekirjoituksena Johannan isän nimi Markku Tukiainen. Johannan sanoin heidän isä on ajautunut psykoosiin ja voi olla mahdollista, että hän on tämän takana. Yksityisviestejä en teille laita nähtäville sillä ne siirtyivät juuri poliisitutkintaan rikosilmoituksen ja korvausvaatimuksien kera. Myös muut joita nämä hakkeroinnit ovat koskeneet tekevät/ovat tehneet rikosilmoituksen. Osa viesteistä on laitettu matkapuhelimesta ja ne ovat numeron perusteella todella helppo jäljittää. Syylinen tulee jäämään kiinni. Näin nopeasti pari rikosta lueteltuna hakkeri on syyllistynyt identiteettivarkauteen, kirjesalaisuuksien paljastamiseen sekä laittomaan uhkailuun.

Enemmän minua tosin huolestuttaa Johannan hyvinvointi. Tämä on todella raskasta aikaa hänelle. Oma isä puukottaa selkää, hakkerit hyökkää, jotkut ''ystävät'' ovat hylänneet ym... Nyt olisi jo aika toteutua sananlasku ''myrskyn jälkeen on poutasää''. Tiesin näätien olevan sairaita, mutta ihan lakeja rupeaa rikkomaan satuttaakseen Johannaa. Sitä en vain voi käsittää. Pakko se kai tämän tapauksen jälkeen on myönnettävä, että Suomi on sairas maa. Tuskin tämä tästä mihinkään tulee muuttumaan. Eilen puhuimme puhelimessa Johannan kanssa useamman tunnin ja tulimme siihen lopputulokseen, että Johannan paikka ei ole Suomessa.

(kuvat saat klikkaamalla suureksi)Kommentit

 1. Oon samaa mieltä, hyvä postaus! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kaikenhuippu on, että yksi henkilö väitti/väittää edelleenkin minun olevan näiden tekojen takana. Mun älykkyys ja tieto-taidot eivät riitä mihinkään hakkeroimiseen suoraansanottuna :D

   Ehkä se on sitä jos osaa käyttää internettiä (bloggeria, facebookkia, sähköpostia), niin silloin osaa myös hakkeroida? xD

   Poista
 2. Oletko itse laittanut Facen inboxisi sisältöä julkisuuteen, vai onko sun FB myös hakkeroitu? Tarkoitan sun ja Jarnan välisiä viestejä jotka leviää netissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitkä viestit????????????????
   Mun tilille oltiin hakkeroituneena eilen. Fb:stä pystyy katsomaan istunnot ja kövin katsomassa. Siellä luki samaan aikaan käynnissä olevat istunnot Lappeenranta sekä Helsinki!

   Vaihdoin salasanan samantien ja klikkasin lopeta istunto Helsingin kohdalta!

   Poista
 3. Älä yleistä. Ei kaikki suomalaiset vihaa Johannaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yleistäkkään. Johannalla on lukuisia ihan aitoja faneja. Sen on huomannut mm: keikoilla =)

   Poista
 4. Sen haluaisinkin tietää, miten nuo keikat ovat yleensä sujuneet? Oletko/oletteko saanut paljon ikäviä huutoja? Onko kukaan koskaan haastanut riitaa? Vaikka eiköhän poke pistä nuo häiriköt ulos melko nopeasti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikoilla on aina ne ryysyiset ns. ''pubiruusut'', jotka siellä kailottaa. Ja niin kuin Johanna on kertonut, niin ikää noilla yleensä on noin 40-50vuotta :D

   Häiriökäyttäytymisestä tulee ensin huomautus ja jos jatkuu lentää ulos kaaressa.

   Poista
 5. Surullista kuinka jotkut voivat kuluttaa kallista aikaa elämästään vihaamiseen ja kiusaamiseen, samalla energialla saisi jo vaikka mitä hyödyllistä ja kivaa aikaan itselle ja muillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jotkut eivät halua elämältään muuta kuin aiheuttaa toisille pelkkää pahaa?

   Poista
 6. mistä löytyy johannan seuraavat keikat ja oletko itse mukana keikoilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://petripenna.blogspot.fi/2013/11/kohta-varmaan-kuolen.html

   Tuolla on keikkakalenteri. Ilmoitan blogissa aina millä keikoilla olen mukana =)

   Poista
 7. Älä loukkaannu tästä kommentista! Mulla ei todellakaan ole mitään johannaa vastaan tms. Mutta mulla käy sääliksi häntä..saa järkyttävästi vihaa ja haukkumista päälle ja ei ihme jos mielenterveys ei olisi tossa vaiheessa mennyt. Vaikka en tunne ihmistä, niin mun mielestä osa hänen "teoistaan" kertoo miten ihmisellä on paha olla! Ei kenenkään kuulu olla ns. Suomen vihatuin julkkis tai vastaavaa:/ kovasti voimia toivon hänelle kestää kaiken tämän! Ja sulle petri myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kenenkään kuuluisikaan. Johanna ei ole tehnyt mitään pahaa ihmisille, jotka häntä vainoavat taukoamatta. Hyvä jos edes nukkumaan pääsevät vainoamiseltaan!

   Poista
 8. Jaksamisia Johannalle!

  Olen varsinkin Seiska Liven puolella huomannut, miten ilkeitä ne ihmiset siellä ovat. Mitä tahansa Johanna postaa, heti pahansisuiset ihmiset mollaamassa ja lyttäämässä. Silkkaa kiusantekoa, miksi he edes seuraavat johannan elämää seiskassa jos niin ''vihaavat'' häntä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. He ovat riippuvaisia Johannasta. Samalla tavalla kuin narkkarit huumeista =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?