Johanna Tukiainen Show @Ravintola Totem!

Perjantaina pääsi vihdoin jälleen esiintymään ja tällä kertaa kotikaupungissani Lappeenrannassa Ravintola Totemissa. Ilta alkoi ruokailulla ihanassa espanjalaisessa ravintolassa Òlessa, joka onkin yksi Lappeenrannan parhaimmista ravintoloista. Ruokailun jälkeen alkoi kova laittautuminen ja biisilistan läpikäynti. Aika kului aivan liian nopeaan ja pian olikin aika jo lähteä kohti esiintymislavaa. Show meni jälleen todella hyvin. Itselläni tosin kävi pieni moka. Mulle tuli täysi black out 8 Days Of Christmas biisin kanssa ja unohdin osan Dolls koreografiasta. Tälläistä sattuu ja onneksi korjasin tilanteen hyvin. Yleisö ainakin tykkäsi kovasti ja sehän on kaikkein tärkeintä, että yleisö pitää showsta. Johannan kanssa olimme ostaneet showta varten uudet tonttuasut, jotka sopivat tämän hetkiseen teemaan. Tällä hetkellä teemme ryhmän kanssa pikkujoulushowta ympäri Suomea. Yksityisiä pikkujoulukeikkoja on tällä hetkellä melkoisesti. Johanna Tukiainen Show ryhmään kuuluu tällä hetkellä Johanna, Jani, minä sekä lavalla nähdään vierailevia esiintyjiä. Tällä kertaa yllätysesiintyjänä oli Juha Immonen. Shown jälkeen pidimme tapamme mukaan suuret jatkot ja juhlistimme onnistunutta keikkaamme heti nimmareiden ja yhteiskuvien jakamisen jälkeen.


Lauantaina minulla ei ollut niinkään krapulaa. Väsymystä oli sitäkin enemmän, koska nukkumaan menin vasta joskus aamulla ja heräsin jo puolilta päivin. Ensin Mentor lenkille ja nopea suihku sekä laittautuminen, jonka jälkeen suuntana hotelli, jossa muu paikkakuntalaiset olivat jo heräilleet. Johanna ja Juha jäivät hotellille pakkailemaan kun minä ja Jani suuntasimme Subwayhin nälkää taltuttamaan. Nauroimme meidän patonkien paksuus eroja. Janin patonki oli tosi ohut ja minun patongin täytteet työntekijä joutui survomaan veitsen kanssa patongin sisälle. Nälän kadotessa oli aika hyvästellä muu porukka ja suunnata kohti omia teitä. Se oli siis kaupan kautaa sänkyyn loppupäiväksi. Eiliset kävelylenkit koiran kanssa olivat ihan kauheita. Hyvä etten nukahtanut pystyyn tienreunaan.

Tänään onkin sitten täysin kotipäivä. Aamulla ehdin jo imuroida ja luututa. Vielä olisi edessä pöytien ja kaappien siivoaminen ja pientä järjestelyä. Maanantaina sitten koulun penkille jälleen virkeänä. Täytyy muistaa käydä ajoissa nukumaan!

Keikkavaraukset sekä tiedustelut: petri.keikkamyynti@luukku.comKommentit

 1. Petri olet todella hyvä tanssija! Kokoerojahan aina löytyy oli sitten kyse patongeista tai jostain muusta;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   En mä mikään todella hyvä ole, mutta tanssia osaan ja kokoeroja löytyy tosiaan vaikka ja mistä ;)

   Poista
 2. Kyllähän sä aivan hyvin tanssit (ainakin videon perusteella), mutta anteeks mitä ihmettä ne yhtäkkiset hytkymiset olivat? :D Näytti kuin olisit saanut epilepsiakohtauksen! Muuten tanssisi meni kyllä hyvin.

  VastaaPoista
 3. Hitto et siul on hyvät muuvit! Yllätyin positiivisesti ku tanssit tangolla. Kiitos showsta! :)

  VastaaPoista
 4. Se oli juuri se 8 Days Of Christmas. Tuo ''äkillinen hytkytys'' on osa koreografiaa. Alun ja kerttiksen koreaokrafiat muistin tuosta biisistä =)

  VastaaPoista
 5. mistä Johannan ihanat vaatteet? Tahtoo samanlaiset pikkujouluihin :D

  VastaaPoista
 6. johanna oli todella kaunis :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?