Halloween 2013 ♥

Nyt on taas jälleen yhdet halloweenit vietetty ja mahtavat bileet oli jälleen. Boolia, herkkuja, ystäviä ja biletystä. Päivän aikataulu meinasi tosin petti pahasti. Lähdimme jo hyvissä ajoin liikkeelle. Vei koululle lappuja ja hoidin viralliset asiat kuntoon. Imatralta poikkesimme Venäjälle ostamaan tarvikkeita iltaa varten, eli siis tarjoiltavia. Ostin samalla myös uuden laukun sekä illallemme humoristisen maskotin pensissytkärin. Kun olimme tulossa Suomeen päin katsoimme kellon olevan jo reilusti 15:00 paremman puolen. Aikaa oli siis kolme tuntia käydä Suomen puolella kaupoissa, alkossa ym... Tekoripset ja muutkin olivat vielä ostamatta. Vihdoin kun olimme valmiita kello oli sen verran että bileiden pitäisi jo alkaa. Itse emme olleet edes aloittaneet valmisteluja. Laittautumisen ollessa vasta puolessa välissä alkoi ihmisiä jo virrata paikalle. Ystävät saivat rupatella olohuoneen puolella kun minä ja ystäväni Ida valmistauduttiin. Vihdoin laittautuminen oli valmis ja pääsimme itsekkin korkkaamaan siiderit. Pakolliset asukuvat piti ottaa tietenkin ennen kun rupesimme bilettämään. Itse päädyin loppujen lopuksi seksikkääseen pinkki-valkoiseen anime pukuun. Lähes kaikki tarvikkeet löytyivät kaapista ja rahaa ei kulunut kuin piilolinsseihin, meikkeihin ja tekoripsiin. Edullinen asuvalinta siis kaiken lisäksi.

Ilta kului kuulumisia vaihdellessa, musiikin parissa sekä herkkuja syömällä ja juomia juomalla luonani. Jossain vaiheessa saimme idean lähteä paikalliseen lähiön räkälään alkoholisoituneita keski-ikäisiä. Noh oikeasti halusimme laulamaan karaokea, sillä en saanut hommattua Sing Star- mikkejä. Peli ja Ps3 olisivat kyllä olleet. Seuraaviin bileisiin sitten, jotka ovat pikkujoulubileet. Niitä varten olen ajatellut vuokrata jonkun kivan tilan. Viimeeksi minulla oli mm: uima-allas, sauna ja takallinen mökki. Onneksi pikkujouluihin on vielä reippaasti aikaa.

Lauantai aamu ei sujunut jälleen kovinkaan mukavasti. Minä idiootti olin unohtanut ottaa piilolinssit pois kun menin nukkumaan. Aamulla en siis nähnyt mitään muuta kuin vaaleaa sumua. Kipua ei ollenkaan silmissä ollut aluksi. Jossain vaiheessa iltapäivää sitten jysähti ja kunnolla. Silmät vuosivat taukoamatta ja toinen silmä turposi melkein kiinni. Nukahtaminenkin oli vaikeaa. Silmien kiinni pitäminen koski paljon enemmän kuin auki pitäminen. Onneksi tänä aamuna herätessäni turvotus on poissa ja silmissä on enää vain pientä punoitusta. Olen käyttänyt värillisiä piilolinssejä 14- vuotiaasta asti ja koskaan minulle ei ole käynyt näin. Virheistä oppii ja minä ainakaan en koskaan tee samaa virhettä kahdesti. Ja eilinen ilta ja yö jos mikä opetti kunnolla ottamaan piilarit pois silmistä ennen nukkumaan menoa. Miksi mulle pitää aina sattua ja tapahtua koko ajan jotain?

Kommentit

 1. On pakko kommentoida, jumpe sä oot niin näyttävän näköin tos kuvas mis istut! Wau :D täysin onnistunu halloween pukeutuminen ja meikki! suloinen Mentor :)

  VastaaPoista
 2. Millon Johannalla on taas keikka uudellamaalla? Mieluusti Helsingissä päin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh lähimpänä Helsinkiä on nyt ensi viikolla Ravintola Moisio, Turku tai Ravintola Papillon Riihimäki 7.12.2013 =)

   Poista
 3. Mähän vähän aikaisemmin varottelin, että piilolinssit ei oikein sovi jos on tapana "väsähtää" bileissä... Käytät kai piilareita ihan vaan ulkonäön takia niin ei oikein ole sulla "selkärangassa" se että ottaa ne pois kunnossa kuin kunnossa yöksi, toisin kun mulla joka käytän niitä lähes päivittäin ihan vaan näkemisen takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en kyllä ''väsähtäny''. Ihan vaan unohin ottaa ne pois päästä :D

   Poista
 4. sexy tuo dildokuvasi ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mutta pettymykseksesi se on sytkäri, ei dildo. Olisit lukenut tekstin tarkemmin :;D

   Poista
 5. Pensissytkäri... Oisko kuitenkin penissytkäri. :D

  VastaaPoista
 6. Missä teidän Halloween-kuteet on? Ei näyttäs kellään olevan. Eiks pitäis olla vähän kauhuhenkistä eikä jäniksenkorvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me ollaan tultu siihen ikään, että halloweeninä pukeudutaan horahtavasti. Jenkeistä tullut juhla, joten vietetäänkin se jenkki tyyliin :DDDD

   Poista
 7. Haha, ihana toi kuva koirastasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekkin <3

   Mentorin ilme: ''Perkele etkö huomaa että oon koira, enkä kissa?!?'' xD

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?