Bistersillä huikeita uutuuksia nyt myös miehille!

Nyt on kaikille vaatteiden ja muodin ystäville huikeita uutisia. Yhteistyökumppaninani jo pidemmän aikaa toimiva www.bisters.fi on laajentanut taas valikoimiaan etenkin kenkien suhteen. Kenkiä on tullut huikeasti lisää, kuten mm: erilaisia tennareita ja ihanat tekoturkisvarrelliset talvisaapikkaat kiilakoroilla. Itselleni on sieltä tulossa nuo valkoiset sneakersit. Lisäksi kohderyhmää on laajennettu ja nyt Bistersin verkkokauppaan on ilmestynyt myös oma osasto miehille. Miesten vaatteisiin pääset tästä. Miesten osastolla tykästyin tuohon valkoiseen t-paitaan ja se sopii todella hyvin noiden sneakersien kanssa, joten sekin on saapumassa postitse luokseni. Kenkiin ja paitaan kun yhdistän vielä mustat farkut on uusi täydellinen asukokonaisuus valmiina.

Kaikkien upeiden uutuuksien ja laajennuksen lisäksi käynnissä on nyt myös loppuvuoden ale. Hinnat eivät muutenkaan Bistersillä ole koskaan päätä huimanneet, joten alennetut tuotteet kannattaa katsastaa huolella läpi. Ties mitä kaikkia mielyttäviä ja ennen kaikkea edullisia löytöjä teetkään. Muista myös katsoa tuotevalikoimaa sillä silmällä. Joulu on jo ovella ja vaatteet, korut ym... ovat aina ihana lahjaidea!


Kommentit

 1. Montako tuntia ehit yössä nukkumaan kun viel puol kolme oot kirjoittamassa blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riippuu ihan työvuoroista. Nyt oli kaksi iltavuoroa peräkkäin, joten hyvin ehdin nukkumaan kun vasta 13:00 on herätys iltavuoroihin mennessä. Silloin unta tulee joku 8-9 tuntia, ellei Mentor päätä herätä aijemmin. Sillä Mentor kun herää niin se passittaa mut ylös pissalle :D

   Aamuvuoroihin mennessä unta ei tule yleensä kuin vaivaiset 6 tuntia. En osaa käydä nukkumaan aikaisin ;/

   Poista
 2. Onko siulla Dolls-keikkoja tiedossa?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?