Työssäoppiminen loppui täydellisin arvosanoin!

Tänään oli viimeinen työpäivä ja nyt on ensimmäinen jakso suoritettu täydellisin arvosanoin. Tosin opettajan arvosana saattaa vielä kokonaisnumeroa laskea. En tiedä miten ne sen laskee jos olen saanut kaksi K3:sta ja saankin opettajalta H2- numeron, niin onko se automaattisesti silloin hyvä 3. Sain työnantajilta tänään ihanan läksiäislahjan. Neljän punaista kahvikuppia. Lahja osui oikeaan paikkaa, sillä minulla ei kaapissa ole kuin kaksi kahvikuppia + väritkin sopivat keittiöön hyvin. Oli aivan mahtava työpaikka työskennellä, joten jos jollain on Lappeenrannan alueella ravintola-alalla työharjoittelu edessä menkää ihmeessä kysymään tuolta. Itse saatan tulevan lounasruokien valmistuksenkin suorittaa tuolta. Täysin varma en kuitenkaan ole, silä työssäoppimisessa on hyvä mahdollisuus tutustua erilaisiin ravintoloihin. Työelämässä se ei enää niin mahdollista ole.

Nyt aloittelen iltaa kaveriporukassa. Juhlimme kaverin synttäreitä sekä minun täydellisin arvosanoin suoritettua työssäoppimista. Porkkanakakkua on tarjolla sekä erilaisia juomia. Illalla hyökkäämme kaikin voimin Old Cockin bilepuoleille crazy bailaamaan. Todella hauska ilta luvassa ja siitä postausta sitten huomenna.


Kommentit

 1. No periaatteessahan se menee numeroiden keskiarvon mukaan ja koska puolikkaita numeroita ei käytetä muissa kuin tenteissä, niin eiköhän sieltä tule se K3. Ja opettajakin tekee arvionsa harjoittelupaikalta saamansa infon mukaan, hänhän ei ole siellä ollut juurikaan sinua valvomassa tai arvioimassa työtäsi, joten ei hänellä paljoa vaihtoehtoa ole kuin arvostella työnantajan arvion perusteella.

  Hieno juttu, että työssäoppiminen meni noin hyvin!

  VastaaPoista
 2. Mainittit viime keväänä, että näyt tänä syksynä (?) salkkareissa. Onko se jakso, missä esiinnyt niin mennyt jo ja tiedätkö yhtään millon se on tulossa? Voitko kertoa yhtään sitä paikkaa missä näyt (moose, kadulla tms.) että osaa varautua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Herranjumala enhän mä voi muistaa enää mikä jakso se on xDDD
   Olen aina ollut ennen Moosea Dam Damissa ja nyt Moosessa olin viimeisimmässä kuvauksessa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?