Tämä opiskelija on äärimmäisen onnellinen!

Tämä opiskelija on nyt erittäin iloinen ja onnellinen. Kiertelin tänään etsimässä uutta työssäoppimispaikkaa ja tuo tuntui mahdottomalta. Tällä hetkellä kaikissa kouluissa on työssäoppiminen käynnissä ja joka paikkaan on suurta tungosta. Kävinkin vähintään reilu kymmenen ravintolaa läpi. Jokaisessa oli jo opiskelijoista paikat täytetty tai sitten he eivät halunneet opiskelijoita töihin. Lopulta tulin yhden suosikkiravintolani eteen ja päätin mennä kysymään sieltä. Kävi sillä tavalla, että aloitan seuraavan työssäoppimisen suosikkiravintolassani Casanovassa. Ruoka siellä on mielettömän hyvää ja palvelukin loistavaa. Onkin ilo ja kunnia päästä tutustumaan työ puoleen tuolla ravintolassa sekä kokkaamaan noita ihania annoksia. Ekoilla viikoilla tosin kokkaamisesta saa vain haaveilla. Ensin täytyy oppia tuntemaan keittiö sekä oppia talon tavoille. Siihen missä on mitäkin oppii parhaiten tiskatessa minun mielestäni. Silloin nimittäin täytyy palauttaa tavarat pesun jälkeen oikeille paikoilleen. Näin opin edellisessä työssäoppimisessa todella nopeasti juuri sen missä mitäkin on. En malta odottaa ensi viikkoa. Alkaisipa jo työssäoppiminen. Monet luulevat kokkiohjelmien vuoksi koki työn olevan pelkkää kokkaamista, vaikka suurin osa kokin työssä on esivalmistelua ja siivoamista. Tv hämää todella paljon ja välillä näkeekin pettyneitä naamoja kun kokiksi opiskelu ei olekkaan sitä mitä telkkarissa näkyi.

Nyt vielä hiukan siitä muutosta. Mun suunnitelmat muuttuu minut tuntien jatkuvasti ja nyt olen päättänyt opiskella kokiksi loppuun saakka Lappeenrannassa. Valmistumisen jälkeen muutan saman tien Mentorin kanssa suoraan Helsinkiin ja menen siellä johonkin ravintolaan töihin. Työt ovat tosin vasta sitten sen ajan murheita ja minä olen ihminen joka elää tässä päivässä. Mitä turhaan huomista vielä miettimään kun tämäkin päivä on vielä ihan kesken!

Kuvasin tuossa myös uudet Ruotsista hankkimat vaatteeni teille. Toivottavasti tuossa nyt on kaikki paidat, jotka ostin. Monesti mulle käy sillä tavalla, että ostan joitain paitoja ja unohdan täysin niiden olemassa olon. Sitten kuukauden päästä löydän ne kaapista hintalappuineen. Tälläinen tapaus oli esim Jack Daniels- toppini. Farkut eivät ole Ruotsista, vaan ihan Lappeenrannasta ostetut Guess by Marcianot. Minulla on tällä hetkellä kahdet Guessin housut ja pakko myöntää näiden olevan parhaimmat farkut mitä minulla on koskaan ollut.

Lopuksi kerron teille vielä eilisestä. Aamuni nimittäin oli niin hulvaton ja ei niin hulvaton. Aamulla kun heräsin alkoi heti naurattamaan. Mentorilla on sellainen mun vanha tyyny leluna ja se oli saanut se rikki yön aikana. Pumpulia oli ihan joka paikka täynnä ympäri asuntoa ja Mentor nukkui sellaisen pumpulikasan päällä. Monia varmaan olisi ärsyttänyt, mutta minulla oli hauskaa ja nauratti kovasti. Iloisuus loppui tosin lyhyeen. Lähdin Mentorin kanssa lenkille ja näin maan. Joka paikassa oli valkoista. Ja valkoinen ei ollut lunta vaan jään ja loskan sekoitusta. Sanoinkin heti näyn nähtyäni itselleni ''Welcome back to fucking Finland''. Iltaan mennessä onneksi tuo muuttui pelkäksi vedeksi. Lumi tuskin tulee jäämään tänäkään vuonna maahan ennen joulukuuta.


Mentorilla oli kivaa yöllä!

Kommentit

 1. Kuvia olis kivempi katella jos olisivat vähän parempi laatuisia eikä pelkkää pikseli mössöä :((((

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä miksi, mutta itselaukaisimella tulee jostain syystä huonompilaatuisia kuin ilman itselaukaisinta ;(

   Poista
 2. Kysymys ei taaskaan liity postaukseen, mutta sullahan oli aikoinaan se chat, niin mua kiinnostais tietää, että miten sen oikeen saa lisättyä blogiin :) Jos vaan viittit niin lyhkäset ohjeet ois paikallaan. Yritin ettii googlesta, mutta ei sieltä löytyny vastausta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En muista ollenkaan mistä se oli ja olen sähköpostinkin kadottanut, jossa oli linkki sinne ;(

   Poista
  2. Mua kiinnostais tietää, että kuinka hyvännäkönen koet mielestäsi olevan? Asteikolla 1-10? :) ja tässä ei siis ole todellakaan tarkotus loukata sua millään tavalla, kiinnostaa vaan tietää! :)

   Poista
  3. Asteikolla 1-10 olen mielestäni 8. Yksi piste pois siitä kun laihdutuksen jäljiltä en ole ehtinyt täysin kiinteytyä ja toinen piste pois kasvojen huonosta ihosta, joka johtuu aknesta.

   Poista
 3. Luen blogia puhelimella niin kuvaa painamalla saa tarkemman Kuvan. Vai sekikön oli paskalaatunen mielestäsi??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei totta! Kuvaa kun klikkaa, niin kuva tarkentuu todella paljon. Vaikka olenkin blogannut useamman vuoden en ole tuota tiennyt. Kiitos paljon <3

   Poista
 4. Miksi tuota guessiä tuossa mainostat, kun eihän tuosta linkistä edes pääse mihinkään? Teetkö yhteistyötä niiden kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mainosta. Kerroin vain mitkä farkut kuvissa minulla on jalassa ja mitä niistä pidän ;D

   Poista
  2. Meinasin tuota oikealla olevaa guess-juttua. Jossa pyydetään tutustumaan uuteen mallistoon.

   Poista
  3. Guess on poistunut Doublerin valikoimasta näköjään. Täytyy poistaa se ;/

   Poista
 5. kuvat ovat selkeitä, kun klikkaa ne auki ;)

  VastaaPoista
 6. Mukavaa tekstiä kuten aina. Pakko kuitenkin rutista hieman: Seiskan puolella herjaat aika ronskisti lyhyitä hiuksia naisilla. Monella naisella kun lyhyetkin hiukset ovat kovin sexyt, ja tiedän että kauneus on katsojan silmissä mutta tiedän myös että yleistäminen -stä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarkoitan sitä kun tietyssä iässä automaattisesti leikataan hiukset pois. Yleensä siinä 40v jälkeen. Lyhyet hiukset sopivat minun mielestä melko vähälle osalle naisia. Esimerkiksi pyöreäkasvoisille ei sovi ollenkaan. Nämä ovat ihan vain mielipide asioita.Itse en aijo koskaan siirtyä ns. ''normaaliin'' hiustyyliin =)

   Poista
  2. Niin ja Seiska on paikka, jossa puran kaikki älyttömät aivopierut. En suosittele ottamaan kaikkea ihan tosissaan xDDD

   Poista
 7. Opiskelija? Missä oppilaitoksessa olet opiskelija?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saimaan Ammattiopisto Sampossa aikuispuolella kokin perustutkintoa suorittamassa <3

   Poista
 8. mistä oot ton oranssin tdwp paidan hankkinut? :o kuunteletko paljonkin kyseisen bändin musiikkia? ei tunnu olevan sun tyyppisen ihmisen bändi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ookkaan, mutta paita on hieno :D
   Ostin tuon Ruotsista sellaisesta rock'n roll- henkisestä vaatekaupasta =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?