Näyttö ei mennyt kuten kuvittelin!

Työssäoppimisjakso on yhtä työpäivää vaille käyty läpi ja samalla ensimmäinen osio on suoritettu tunnollisesti loppuun asti. Tällä viikolla ei ole tapahtunut oikein mitään kertomisen arvoista. Tiistaina kävin shoppailemassa Seppälästä ne valkoiset syyskengät itselleni sekä kaverin kanssa kävimme Venäjän puolella tuhlailemassa rahaa kaikkeen mahdolliseen. Muuten onkin ollut ihan vain perus arkea. Töitä, kotiaskareita ja koiran kanssa puuhailua.

Tänään oli näyttö, joka ei tosiaankaan mennyt odotuksieni mukaisesti. Tein työpäivän kuten muinakin päivinä. Ainoa vain, että joku katsoo vierestä ja pelottavasti kirjoittelee koko ajan jotakin ylös lehtiöön. Näyttöpäivä alkoi kassatyöskentelyllä, rieskan tekemisellä sekä silakkapihvien valmistuksella. Sitten tuli lounasaika ja annoksien tekeminen sekä tarjoilu sai alkaa. Iltapäivällä noin klo: 14:00 aikaan olikin sitten tuomion aika. Arvosanat ovat siis 1tyydyttävä, 2hyvä sekä 3kiitettävä. Ei kyllä voinut muuta kuin hymyillä kun näki paperia koristamassa K3- numeron. Eikä siinäkään vielä kaikki. Työnantajatkin korottivat numeroni H2:sta siihen K3:ksi. Itse ajattelin saavani näytöstä H2- numeron. Jos vielä saan opettajalta arvosanaksi K3, niin olen suorittanut ensimmäisen osion täysillä pisteillä. Eniten kehumisia sain seuraavista asioista. Osaan käyttää omaa päätäni, opin todella nopeasti, osaan ottaa kritiikkiä ja neuvoja todella hyvin vastaan, en tee samaa virhettä kahdesti sekä asiakaspalvelu on asiakaslähtöistä!


Oon onnistunu jo sotkee ton toisen kengän. Valkoinen = huolla 24/7!

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos biatch <3
   Ensi viikolla tavataan Miamin keikalla!

   Poista
 2. Onnea onnistumisesi johdosta. Mitäs mieltä ole Hymyn kirjoitusesta, jossa Isä Tukiainen avautuu Johannan elämästä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Blogissani en ota kantaa tälläisiin. Johanna on minulle ollut aina ystävällinen ja todella luotettava ystävä. Keväällä meillä oli riitaa, mutta kaikilla on joskus riitoja. Riidat on osa elämää. Ärräpäät lensi suuntaan ja toiseen jopa julkisesti mediassa. Kaikki tehdään tyylillä, myös riidat xDD

   Poista
 3. Hyva Petri!! Etkohan sa sen H3 ole ansainnut :) Kiva ollut lukea tata sun blogia. Tsemppia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai mä sen ansaitsin kerta sen sain :D

   Itse epäilin kuitenkin sitä H2:sta :D

   Poista
 4. Voit varmaan laittaa arvioinnistakin kuvan, että kaikki uskoo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai laitan heti kun sen paperin saan. Se menee ekana opettajalle, virastoon ym.. Sitten minulle :P

   Poista
  2. Ps. ja se tosin ei mua kiinnosta kuka uskoo mitäkin xD

   Poista
 5. Minkä takia ne työnantajat korottivat arvosanaa? Pelästyivät, kun ei ollut sama arvosana kuin open? Mut eikö ideakin ole just se, että kun arvosanoja haalataan eri tahoilta, niin voivat vaihdellakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ymmärtäny kuulemma arvstelukriteerit väärin oman opettajani puheista ;D

   Ei mua haittaa, että korottivat arvosanaa =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?