Johanna Tukiainen Showt!

Omistatko ravintolan? Onko sinulla yrityksen juhlat? Lähestyykö omat juhlasi, jotka kaipaavat vielä lisämaustetta? Tilaa valloittava Johanna Tukiainen Show ravintolaasi tai juhliisi. Showt voidaan rakentaa mieleiseksesi ja Johannan lisäksi esiintyy myös yksi tai useampi esiintyjä. Show sisältää upeita tanssinumeroita sekä Johanna Tukiaisen omaa laulutuotantoa kuten uusimmat Ruotsissa levytetyt biisit I'll Be Waiting ja 4-ever. Keikkatarjoukset ja yhteydenottopyynnöt sähköpostitse: petri.keikkamyynti@luukku.com


Kommentit

 1. Paljokoha esim joku pikkujoulukeikka maksas? Ei tarvii tarkkaa summaa kertoo mut joku suuntaa antava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se riippuu täysin tilaisuudesta, shown kestosta jne...

   Poista
 2. Niin, kiinnostaisi myös tietää joku suunta antava hinta. Jos olisi vaikka n. tunnin kestävä show ja tilaisuudessa on about 35 hekilöä. Siis ihan pikkujoulutilaisuus kyseessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikkatiedustelut ja varaukset sähköpostitse petri.keikkamyynti@luukku.com

   Poista
  2. Ylempänä tekstissä lukee hieman erilainen sähköpostiosoite (ei pistettä). Kumpi nyt lienee näistä se oikea? :) T

   Poista
  3. petri.keikkamyynti@luukku.com on oikea sähköposti. Osoite on korjattu nyt myös postaukseen. Kiitos virheen korjaamisesta =)

   Poista
 3. Paljonko maksaisi tämä ryhmä http://www.dollsdancers.fi/images/ryhma_valmis_600.jpg ? Kyseessä olisi yksityistilaisuus n. 60 henkilölle helsingin keskustassa sijaitsevassa edustustilassa jossa sauna ja 2 poreammetta. Ohjelmalle on varattu aikaa 45-60 min eikä se saisi sisältää alastomuutta (erotiikka ja niukat alusasut ok). Ajankohta sijoittuisi joko 7.12 (la) tai 14.12 (la) kello 21:00 jälkeen (show:n tulisi loppua ennen kello 23:00). Paikalla on n. 5x5m kokoinen lava ja ravintolatason äänentoisto. Shown jälkeen on mahdollista jäädä tilaisuuteen dress codella "Elegantti 1930-luku" ja tilaisuudessa on open bar-tarjoilu sisältäen pienen iltapalan ja tapastarjoilun. Tarjouksen hintoineen voi lähettää osoitteeseen hans.peter.rosendahl@gmail.com

  Myös erillaista showvariaatiota voitte ehdoittaa hintoineen jollei kyseistä ryhmää ole mahdollisuus saada ko. aikana paikalle.

  Anteeksi vähän tönkkö suomenkieleni, olen kotikieletäni norjalainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin sähköpostitse keikkatarjouksen tulemaan =)

   Poista
 4. Onko Johanna tarkoituksella pitänyt matalaa profiilia julkisuuden suhteen kun ei ole liiemmin häntä missään lehtien palstoilla näkyny :)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johanna keskittyy tällä hetkellä keikkailuun =)

   Poista
  2. Milloinka siut voi taas nähdä Dollsseissa?

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?