Työtä, siivousta ja vauvani hoitoa!

Mulla alkaa olemaan ihan yh-äiti fiilis. Aamulla aikaisin herääminen hoitamaan ''vauvaani'', eli Mentoria. Sitten töihin klo: 09:00. Kotiin tullessa alkaa heti siivous, pyykkäys ja koiran hoitaminen. Tämä on yksi syy miksi liityin taas Dolls Dancersiin. Saa jotain muutakin sisältöä elämää kuin tätä ''yh-äiti'' fiilistä. Keikkailun ansiosta myös opiskelu on jatkuvasti mielenkiintoista, eikä ala tympimään kun ei ole viikosta toiseen sitä yhtä ja samaa.

Viimeiset pari päivää on mennyt tosiaan tuossa edellä mainitussa fiiliksessä, mutta ei pahassa mielessä. Töissä sujuu todella hyvin ja päivät alkaa menemään jo ihan rutiinilla. Tiedän mitä täytyy moneltakin tehdä ja kassan käyttö mulle ''opetettiin'' maanantaina. Ei siinä paljoa oppimista ollut kun tuttu kassakonemalli on siellä käytössä ja käyttö sujuu ihan ulkomuistista. Mulle on alkanu tulemaan käsiin lihaksia. Onneksi niitä ei sentään erota. Johtuu siitä kun kymmeniä kertoja päivässä kantaa painavia kattiloita täynnä ruokaa, isoja lautaspinoja, kasapäin laseja sekä joutuu nostelemaan tukusta tulleet pahvilaatikot ja purkamaan ne paikoilleen. Illat sujuu viikoilla lähinnä Mentorin kanssa lenkkeillessä ja leikkiessä. Näinköhän tuo yöllä kirkkaasti paistava melkein täysikuu vaikuttaa jotenkin koiriin? Yleensä Mentor nukahtaa joskus 22:00-23:00 aikoihin sikeästi, eikä herää ennen aamulenkkeilyä. Nyt on ollu muutamat viime yöt todella levoton ja ravannut pitkin asuntoa tai tuijotellut ikkunasta ulos välillä haukkuen, jota ei myöskään yleensä koskaan tee.

Lopuksi vielä Mentorin ruokavaliosta. Joillakin ei ihan ymmärrys riitä, että jos kirjoitan Mentorin syövän jotain tiettyjä ruokia, niin se ei tarkoita sen syövän pelkästään niitä. Mentorin ruokavalioon kuuluu siis sen Cesarin ja Kitekatin lisäksi kuivaruokaa, broilerinfileepihvejä, jauhelihaa, tonnikalaa, lohta, kasviksia, kermaviiliä, kalanmaksaöljyä sekä kaikenlaisia herkkuja kuten esimerkiski Dental Sticks, Walky Bites sekä erilaiset koirankeksit. Toivosttavasti nyt ne, jotka ei ihan ollu ymmärtänyt ymmärsivät viimeistän nyt!Kommentit

 1. Yh äiti :D kuinkas moni sinun tuntemasi yh mami tekee puoliakaan vapaa ajalla siitä mitä sinä olet tähänkin asti tehnyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en nyt ihan ymmärtänyt tätä kommenttia :D

   Poista
  2. Niin että kovastihan sinä olet ollut menossa, milloin baarissa ja missä milloinkin. Että kun vertaat itseäsi yh-äitiin ni aikamoinen yh-äiti saa olla että pääsee tekemään kaiken mitä sinä teet :D olen siis itse yh ja todellakaan ei mahdollisuutta tehdä puoliakaan kaikesta mitä sä oot tehny, tai jättää noin vaan lastansa hoitoon. Ei sillä että olisin kateellinen, mutta kannattaa joskus harkita mitä sanoo.

   Poista
  3. No en mä nyt vakavissani tuota kirjoittanut :D
   Ei kannata ottaa kaikkea tosissaan!

   Poista
 2. Koirille ei ole hyväksi syödä ihmisten ruokia. Syötä sille kuivamuonaa vedellä pehmitettynä, niin pysyy terveenä, vatsa toimii ja turkki kiiltää eikä hengityskään haise. Omenaa ja porkkanaa joskus. Näillä eväillä omat koirani ovat eläneet 12- ja 14-vuotiaiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mites ne, jotka syöttävät koirille ainoastaan kotiruokaa?

   Minusta liian yksinkertainen tuo sinun ehdottama ruokavalio.

   Poista
  2. Kyllä koirille nyt muutakin saa syöttää kun nappuloita vain :D Eikä se kotiruoka silloin tällöin pahaa tee, onpahan hieman monipuolisempaa.

   Poista
  3. Kyllä meidän koira ainakin eli ihan terveenä 13-vuotiaaksi, vaikka söikin kotiruokaa (koiranruoan lisäksi siis). Turkki kiilsi, eikä henkikään haissut.
   Ärsyttävää pätemistä ihmisiltä. Siis tuo ensimmäinen kommentti.

   Poista
 3. Oivoi... Miksi aina pitää tuputtaa sitä miten itse tekee ja mitä itse koiralle syöttää jne jne!! Hyvältä mentorin ruokavalio näyttää.. Älä menetä hermojasi petri :) MIRA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä... Missään asiassa ei ole yhtä ainoaan oikeaa tapaa =)

   Poista
 4. Mie kävin tänää syömässä siellä paikassa missä oot töissä :3 jos muistat semmosta pinkkipöksystä tyttöö c: miulla on lyhyt mustanruskee poikatucca ~ meinasin sanoo siulle että luen siun blogia mutten tohtinu häiritä siun työpäivää c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl mä vissiin muistan ;D
   Ja iha hyvä ettet tullu ku noi lounasajat on kauheeta juoksemista salin ja keittiön väliä. Tee ruokaa, tarjoile ruokaa ja kerää tyhjät astiat, tiskaa, pura tiskit paikoilleen, huoldehdi salaattipöydästä jne...

   Poista
 5. Pete sul on crocsit!!! Haha. Syötätkö Mentorille muuten ihmisten jauhelihaa jne?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eka joka huomas :D
   Mt joo ei oo mun, vaan mun isoveljen. Noi kulkeutu mun luo joskus kesällä jollain saari biletys reissulla :D

   Mentor syö ihan ihmisten jauhelihaa. Niissä kun on ihan kokonaan kunnon lihaa. Nuo eläinten jauhelihat kun ei oo 100% lihaa. Sisältää teurasjätettä, verta ym... Kun annan lihaa, niin annan kunnollista lihaa.

   Nuo Cesarit ja muut on sitten erikseen niitä herkkuja =)

   Poista
  2. Mut sehän se koiralle parasta ruokaa onkin, oikea eläintenruokajauhis :)

   Poista
  3. Kyllä se 100% kunnon lihaa mun mielestä parempi on :D

   Poista
  4. Niin,mitä. Sitä lihansyöjälle luonnollista lihaa syöttämään kun voi aijoa :D

   Poista
  5. En syötä koiralle mitään mitä en itsekkin söisi. Ainoana kaupan kostea ruoka. Itselläni saman ajaa nugetit, joissa kaikenmaailman lihajätteet :D

   Poista
  6. Ihmisten jauheliha. Kuulostaa brutaalilta :D

   Poista
  7. Mentorin lempparia onkin sormimuhennos ;)))

   Poista
 6. Mentorissa varmasti on jotain muutakin rotua kuin staffia ja shelttiä :o Ei sillä yhdistelmällä tule tuon näköistä koiraa millään. Näitkö Mentorin vanhempia? Todella suloiset on kyllä nuo Mentorin silmät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nähty on ja ei ole muuta rotua. Mentor on pentueen 'mustalammas". Kaikki siskot on perineet äidin mustan ja pitkän turkin sekä isän saman sävyiset silmät. Mentor sai ainoana vaalean lyhyen turkin ja äidin silmät :D

   Poista
  2. Jännän korkea Mentor on kahden niinkin pienen rodun risteymäksi. Staffien säkäkorkeus on 36-41cm, sheltin vielä vähemmän...
   Ulkonäön puolesta sopisi ainakin (lyhytkarvainen) collie...

   Poista
  3. Mentor on 42cm korkea tällä hetkellä ja Mentorin vanhemmat olen nähnyt, niin ei ole epäselvyyksiä mitkä on vanhemmat :_D

   Poista
  4. Satuitko näkemään mitään äidillistä käytöstä oletetun emokoiran ja pentujen välillä? Näyttikö emokoira siltä, että oli imettänyt, hoitiko pentuja?

   Vai esiteltiinkö sinulle vain pentulauma ja kaksi suurinpiirtein vanhemmiksi sopivaa randomkoiraa?

   Poista
  5. Oliko Mentorin vanhemmat rekisteröityjä? Jos ei, niin et voi olla varma niiden roduista, vaikka myyjä mitä väittäisi. Molemmat saattoivat hyvin olla sekarotuisia.

   Kuinka vanha Mentor nyt on? Lähemmäs vuoden?

   Poista
  6. Mentor on 8kk, 3 viikkoa ja 2päivää vanha :D

   Poista
  7. Minun sheltti on 51cm korkea, iso siis rotuisekseen. Voi olla et mentorinkin suvussa sheltit isokokoisia, josta johtuu mentorinkon korkeus :)

   Poista
 7. Voitko tehdä ruokapäiväkirjan viikon ajan :)? Olisi kiva lukea sellainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin tehdä. Jos tekisin vaikka samantien sunnuntaihin saakka :)

   Poista
 8. Mentor unelmoi gimmoista:)

  VastaaPoista
 9. Hei mun pentu on kans nyt viime päivinä ollut yöllä ihan levoton, vaikka normaalisti nukkuu sikeästi samalla aikataululla kuin Mentor!:D Se on siis jo 6kk ikänen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joko kiima-aika tai sitten johtuu tuosta kirkkaasta suunnilleen täysikuusta.

   Poista
 10. Niin ja siis minun koirani on narttu! T. 6kk-ikäsen pennun omistaja.

  VastaaPoista
 11. Mitä eläinlääkäri muuten sanoi tuosta "varjosta" Mentorin oikeassa silmässä? Muistelisin että olit siitä huolissasi muutama viikko sitten, oliko jotain harmitonta?

  Mentor on totisesti valtavan hieno koira. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi kuun alussa eläinlääkäri ja ruskeaa näkyy vain hämärässä kun iiris laajenee.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?