Täydellinen päivä ♥

Eilen oli kyllä tosi täydellinen päivä ja rentoutui kunnolla. Iltapäivällä suuntasin vanhempieni kanssa katsastamaan uudistuneen kiinalaisen Tang Capital- ravintolan. Sisustus on aivan upea nykyään. Tummaa puuta, upeita seinäkoristeita, ripaus vireää verhoissa ja tuolien pehmusteissa ym... Kelpaisi itselleni kotiinkin tuollainen sisustus. Paljon tyylikkäämpi ja tunnelmallisempi paikka kuin se ennen oli. Ruokakin oli yhtä maukasta kuin aina. Tuli syötyä kung pao kanaa, kalaa hapanimeläkastikkeessa, friteerattua kalaa sekä kalaa ja tietenkin riisiä, nuudelia sekä aasialaista salaattia.

Ruokailun jälkeen pieni ruokalepo ja meikit naamaan. Siitä tosin ei loppujen lopuksi ollut mitään hyötyä. Menimme ystäväni Mimmin kanssa katsomaan Hanna Pakarista, jolla oli ulkoilmakeikka Lappeenrannan kävelykadulla. Hanna Pakarinen on yksi todella harvoja suomalaisia artisteja, joista pidän ja joita kunnioitan. Olen ollut Hannan uskollinen fani 2004- vuodesta saakka. Jo yhdeksän vuotta siis. Hanna julkaisi muuten juuri uuden albuminkin, jonka biisit ovat aivan loistavia. Varsinkin livenä kun siinä välittyy se biisien tunnelma oikein kunnolla yleisöön. Keikan jälkeen pääsin pitkästä aikaa juttelemaan Hannan kanssa. Kysyin miksei soittanut tällä keikalla ollenkaan vanhoja englanninkielisiä biisejä. Hanna lupasikin minulle soittaa niitä tulevilla keikoilla ja kutsui meidät Helsinkiin katsomaan keikkaa. Pakko se varmaan sinne on mennä. Ehdoton suosikkini Hannalta on go go!

Illalla oli vielä edessä Giggling Marlinin vaahtobileet, joissa biletin tällä kertaa selvinpäin. Kaksi siideriä kyllä illan aikana join, mutta niistä tule edes pieneen hiprakkaan. Pakko se jotain nesteytystä on saada kun tanssii railakkaasti koko ajan. Tuli samalla myös tutustuttua moneen uuteen ihmiseen. Ja tällä kertaa Gigglinissä oli silmäruokaakin enemmän kuin tarpeeksi kun paikka täyttyi reilu 20-vuotiaista vähäpukeisista opiskelijoista. Siinä yhden aikaan pitikin sitten suunnata jo kotiin koiran kanssa lenkkeilemään pitkä yöllinen lenkki ja nukkumaan. Tänään olikin herätys 05:50 ja voitte varmaan uskoa millainen se herääminen oli kun olin puoliunessa vielä Imatralla bussista ulos astuessani. Todella turhauttavaa olla täällä koulussa kun kaikki tehtävät on tehty ja opettaja ne jo tarkastanutkin. Ei mitään tekemistä ja päätinkin kirjoitella blogini nyt ajantasalle. Illalla lähden juontamaan sekä tanssimaan Johanna Tukiainen Showta Kuusankoskelle Baana- nimiseen ravintolaan. Lähtö on onneksi vasta illalla vähän vaille yhdeksän. Ehdin ottamaan nokoset ja reippailemaan Mentorin kanssa.

Kadonneen passini kohtalokin selvisi ja siinä oli käynyt juuri kuten arvelinkin. Joku on ilmeisesti luullut sitä lompakoksi ja se varastettiin taskustani. Loppujen lopuksi se löytyi revittynä miesten wc-tiloista. Passissa oli hampaanjäljet ja selvät repimisen merkit. Poliisikin sanoi, että ''tämä on ihan selvästi tuhottu. Ei passit hajoa niin vain moneen osaan.'' No mua ei harmita yhtään. Aattelin joutuvani ostamaan täysin uuden viisumin, mutta hajoitetussa passissa oli viisumi kiinni niin minun ei tarvitse maksaa kuin siirtomaksu uuteen passiini. Tuo siirtomaksu on vain 20e, joka on paljon parempi kuin ostaa uusi 260e. Eilen poliisilaitoksen lisäksi kävin täydentämässä vaatevarastoani, joka ei ole vieläkään kohdillaan laihtumisen jäljiltä. Nyt sain ostettua peruspaitoja monessa eri sävyssä. Oli se kyllä ihana tunne kun mahtui pienimpään kokoon entisen XL:n sijasta. Yhteiskuva minusta ja Hanna Pakarisesta ei imartele ulkonäköäni. Sade ja vaahto ovat huuhtoneet meikkini pois ja kuten olen sanonut en ole hyvännäköinen ilman meikkiä. Kuva Giggling Marlinista onkin sitten paljon parempi.

Kommentit

 1. Et kai sä tiedät et alkoholi kuivattaa elomistöä, eikä suinkaan nesteytä?:D juurikin sen takia runsaan alkoholin juomisen ailan suositellaan juomaan muutaki, ja kesäsin etenkin.

  VastaaPoista
 2. Onks tang capitalissa friteerattua kalaa?? :D Mä kävin kans vähän aikaa sitten siellä ja oli tosi paljon paremman näköinen sisustus kuin entisessä.

  VastaaPoista
 3. Mitä ne vaahtobileet vaikutti poseeraukseen Hannan kanssa? Ennen vaahtobileitähän se Hannan keikka oli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun keikan ajan satoi koko ajan vettä ja keikka oli ulkona :D

   Poista
 4. Miten oot joskus voinu seurustella Jussin kaa, ainakin videoiden perusteella aika ärsyttävä tyyppi!

  VastaaPoista
 5. Minkä hintaisia ruokia tang capitalissa on ?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?