Syyskenkien ihana maailma ♥

Tänään töiden jälkeen mulla oli reilusti aikaa ennen bussiin astumista johtuen pikkaisen pitkittyneestä työpäivästä. Päätinkin käyttää ajan hyödyksi ja mennä ikkunashoppailemaan syyskenkiä. Olen tyylini mukaisesti eteenpäin kierrättänyt vanhat syys- ja talvikenkäni, joten nyt on aika taas päästä ostamaan uusia kenkiä. Mielessäni oli jo mitä lähden katsastamaan läpi. Syyskengiksi ostan joka vuosi muutamat maihareiden tyyliset niittikengät ja niitä katselinkin himoiten. Oli kyllä iloinen yllätys miten kenkäkauppojen hyllyt pursusivat juuri haluamani tyylisiä kenkiä. Otinkin kuvan suosikeistani. Ylitse muiden noista kengistä on kuitekin kaksi ylintä. Mitäs te tykkäätte tälläisistä kengistä ja mitkä näistä ovat suosikkinne? Hintoja en muista, mutta hintahaarukka on 49,95e - 99e.


Spiraali
Näistä unohdin Seppälässä ottaa kuvan, mutta onneksi löytyi netistä!

Samanlaiset kuin nuo valkoiset, mutta mustana.

Dinsko

Dinsko

Dinsko

Dinsko

Kommentit

 1. Onko oman jalkasi numero normaalissa naisten kenkäkokotaulukossa, eli 34-41, vai joudutko saalistamaan kenkiä vähän vaikeammin, kun kokosi on suurempi kuin 41?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naisten taulukosta mulle menee 40 ja joskus jopa 39 joidenkin kenkien kohdalla. Yhdet Seppälän kiilat on esimerkiksi kokoa 39. Ei siis ole mitään vaikeuksia =)

   Poista
  2. Tiedätkö mitä jalan koko korreloi :D

   Poista
  3. Se yrittää sanoo sulle että miehellä mitä isompi jalka ni sitä isompi kikkeli. Mikä nyt ei kyllä ihan pidä paikkaansa -.- Ja mitä se totakaan kiinnostaa ylipäätään :D

   Poista
  4. Ei pidäkkään paikkaansa. Mä tiedän kokemuksesta ;))

   Poista
 2. Itse varmaan valitsisin nuo kolmanneksi alimmat, ihanat! Taidanpa käydä nappaamassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun hakemaan. Jos oikein muistan, niin hinta oli 59,95e.

   Poista
  2. Jep, parhaimmat ovat ne!

   Poista
 3. Hei!
  Mites sen Mäkkiduunin kanssa kävi? Saitko hommia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoivat seuraavan viikon aikana ilmoittavansa kaikille hakijoille saiko paikan vai ei, mutta mitään ei ole kuulunut sieltä.

   Poista
 4. Oletteko Jonin kanssa enää kavereita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luojan kiitos ei olla oltu tekemisissä kuukausiin!!!

   Poista
  2. Heh Joni ainakin näyttää olevan vielä kiinni sussa, ottaen huomioon minkälaisen blogipostauksen teki kesällä. Toisaalta surullista ettei jotkut vaan osaa päästää irti.

   Poista
 5. Mitään sen enempiä, mutta kun olet noin aktiivi gay-asioissa ja mainostelet itseäsi eläinystävänä yms. Mites siihen sopii tuo kiinalaisten ja intialaisten lapsityöllä tehdyt kengät? Kait tietänet, että suurin osa siellä tehdään. Kiinassa myös paljon koiraturkistuotteita tuotetaan. Mustat vaatteet ovat ekologisesti kaikkein "mustimpia". Niitä ei Mustikaan suosi meillä. Mutta ei siis moraalisaarnaa sulle. Elä rohkeasti vaan.

  Tervehtien Gayekopari (jo 25 vuotta yhdessä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maailmasta löytyy vaikka ja mitä. Kannibalismia, pedofiilejä, murhaajia, kiduttajia ja tuo lista on loputon...

   Kohtahan pitää lakata elämästä jos miettii vain miten mikäkin on MAHDOLLISESTI tuotettu. Ja egologisuus ei ole, eikä tulekkaan olemaan mun juttu koskaan. Shoppailu ja tuollainen on vaan niin hauskaa. Kaikkea turhaa kassi täyteen ja hymy huulelli. Jokaisessa asuu edes pieni materialisti!

   Poista
  2. Heh, ei ne reilun kaupan tuotteetkaan aina oo niin reilusti tehtyjä ;) ja tiedän kyllä mistä puhun

   Poista
 6. Hei petriii!:) Kenestä tuli uusi Miss Lappeenranta?:) harmittaa kauheasti kun itse en päässyt katsomaan finaalis :(

  VastaaPoista
 7. Suosittelisin lämpimästi, että hankit ne yhdet/kahdet maiharit ja pidät ne myös etkä vaihtaisi joka vuosi uusia tilalle. Tuollainen hedonistinen ajattelutapa yleisesti harmittaa, sillä elämme tällä hetkellä kuin meillä olisi kaksi maapalloa ja sen luonnonvarat. Ei ole tarkoitus marmattaa, yritän antaa hieman näkökulmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tule tapahtumaan. Shoppailu on vaan niin ihanaa <3

   Poista
  2. Ärsyttävää miten kaikki tulee vinkumaan ''luonnonsuojelusta''. Suomessa asuu 5 miljoonaa ihmistä. Esimerkiksi Kiina tai USA tuottaa päivässä monta sataa kertaa enemmän päästöjä kuin pikkuinen Suomi. Kansainvälisillä sopimuksilla pitäisi puuttua kunnon ongelmatekijöihin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?