Showtime ripauksella biletystä ja shoppailua!

Nyt on kyllä ollut tosi vauhdikas viikonloppu ennen tämän päiväistä normaaliin arkeen siirtymistä. Loppuviikon viime viikolla jatkoin sairastelua pomppivan kuumeen kanssa, joka onneksi lähti pois. Kuume heilui edestakaisin 36,5-37,5 väliä ja kurkku oli turvoksissa. Onneksi ei ollut kuin teoriapäiviä ja tehtävät sain tehtyä kotikoneellakin. Opiskelua ei onneksi siis yhtään haitannut pieni sairastelu.

Perjantaina oli perhetuttujeni tuparit ja siellä täytyi pistäytyä käymässä perjantaina. Pari siideriä ja ruokaa, jota en tosin syönyt johtuen siitä, että ruuat olivat lihaisia kinkkusalaattia myöten. Muille vieraille kyllä maistui iloisesti. Lauantaina heräsin pirteänä hiukan krapulassa lenkkeilyttämään Mentoria. Päivä meni melkolailla valmistautuessa illan keikkaan, joka oli Riihimäellä. Pitkä suihku kasvohoitojen ja vartalokuorinnan kera, show-vaatteiden valmiiksi katsominen sekä meikkausta. Illalla Mentorille tuli hoitaja ja pääsin hyppäämään junaan kohti Riihimäkeä. Riihimäellä minua vastassa oli yksi illan juontajista, bloggaaja Yahnu, eli Jani Lampinen. Edessä oli pikainen ruokailu, joka ei mennyt niinkuin olisimme halunneet. Ravintoja, jossa kävimme syömässä ei yöaikaan valmista muuta kuin pizzaa sekä kebabia, joten pihvien sijaan saimme tyytyä pizzoihin. Oli kyllä tosin yksi parhaimmista pizzoista, joita olen koskaan syönyt. Ruokailumme jälkeen alkoikin olla jo hoppu. Keikkalista valmiiksi. Pikainen palaveri keikan kulusta ja kuka esiintyy minkäkin biisin aikana. Jani ja Jarna keskittyivät täysin juontamiseen, kun taas minä ja Johanna olimme ''sekatyöläisiä''. Hoidimme siis tanssin, laulun sekä myös juonsimme. Show meni todella hyvin jos ei lasketa melko törkeää ja negatiivista. Eturivi sen sijaan oli täynnä aitoja faneja.

Shown jälkeen oli edessä vielä nimikirjoitusten jakoa, jonka jälkeen ilta vaihtu after workiin. Vietimme aikaa pääasiassa backstagella johtuen juuri tuosta negatiivisesta yleisöstä. Riihimäellä ei ollut hotellia varattna ollenkaan, vaan suuntasimme samana yönä Jollaksen asunnolle koisimaan Johannan ihanien koirien sekä Julian luokse. Aamulla olikin hiukan edellistä aamua kovempi krapula. Helpotus oli onneksi metromatkan päässä. Menimme sunnuntaina vielä Janin kanssa shoppailemaan ja ruokailemaan Forumiin sekä Kamppiin. Olin tällä kertaa tylsä shoppailija. Löysin vain yhden paidan Cybershopista Jack Daniels-topin. Olen himoinnut sellaista jo pitkään. Olisin tosin halunnut pinkin sekä vaalean sinisen. Johtuen kaupan valikoimasta oli minun tyydyttävä normaaliin musta-valkoiseen versioon. Isälleni toin samanlaisen paidan t-paitana tuliaiseksi sekä äidille ostin ruskeat bootsit. Ensi viikonloppuna suuntaan taas visiitille Helsinkiin ja panostan kunnolla shoppailuun. Aina kun vuodenaika vaihtuu tulee kova himo shoppailla kunnolla ja pistää kaikki rahat palamaan. Päätän tämän postauksen tältä osin tähän ja huomenna jatketaan opiskelun parissa. Meillä on meneillään kalaviikko!

Kuvat sain Johanna Tukiaisen viralliselta fanisivulta!

Ei mikään imartelevin keikka kuva, mutta ehdottomasti paras noista kuvista mielestäni.
Päälläni oleva paita on http://www.bisters.fi/- verkkokaupasta!Kommentit

 1. Ens viikolla sit juhlitaa kunnol! ;)

  VastaaPoista
 2. Mainitset postauksessa negatiivisen yleisön.

  Paljon liput maksaa Johannan keikoille? Mietin vain että miksi ihmeessä ihmiset maksavat siitä että pääsevät katsomaan Johannaa, jos eivät pidä hänestä. No, sitä rahaa niinkin tuhlata. :D

  No hupinsa kullakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikan liput oli 13e. Maksoivat siis siitä 13e, että pääsivät sinne raivoamaan ja joitain ihmisiä portsari joutui heittämään ulos asti :D

   Poista
 3. 36.5 - 37.5... Kuumetta? Eihän tuota lasketa vielä edes kohonneeksi lämmöksi, tuohan on normikehonlämpötila.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä lukemista tietämättömälle ja eiköhän se lääkäri joka sairausloman myönsi tiedä hiukan paremmin:

   http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuume

   Poista
  2. Mä oon 38 asteen "kuumeessakin" ollut koulussa ja ties missä. Mun normaali lämpötila on 35-36. Ilmankos ihmiset sairastelee usein, koska ne nimittää noinkin pienet asiat sairasteluksi. Toki kuume on yksilöllistä. Jollakin voi tuntua 37 pahalta, kun taas mulla saa olla se yli 38 niin tunnen itseni sairaaksi. Tän takia en ole ollut kun kerran 15 vuoteen sairaana ja sillonkin oli yli 40 astetta kuumetta.

   Poista
  3. No siis sä oot ollu kipeenä koulussa ja ties missä vaarantamassa muidenkin terveyden. Mun alalla on ehdoton kielto töihin/kouluun jos on yhtään kipeänä valitseman alani vuoksi =)

   Poista
  4. Parempi vaan että pysyy kotona jos on vähänkin kuumetta. Itsekkäitä sellaset ihmiset jotka tulee sairaina töihin ja tartuttaa muita ihmisiä. Ja tosiaan, varsinkaan sun alalla ei kannata alkaa pelleileen tän asian kanssa.

   Poista
  5. Niinpä... Pitää ajatella muitakin, joilla vaara saada tartuta sinulta =)

   Poista
 4. Tuutko vantaan keikalle 20.9

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällä hetkellä on sovittuna ainoastaan tuleva keikka Kuusankoskella. Mistään muusta ei ole ollut vielä puhetta =)

   Poista
 5. Musta vähän tuntuu, ettet ole koskaan kokenut krapulaa jos kuvailet olotilaasi lievässä krapulassa "pirteäksi" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten en varmaan ole ja hyvä niin.

   Tosin en koskaan edes 40-asteen kuumeessakaan koe olevani ''kuollut'' :D

   Poista
  2. Jos nyt ajatellaan kunnon krapulaa, kun oksennus lentää ja pää halkeaa, pyörryttää (verenpaine on ihan nollissa ), niin tunnetko itsesi silloinkin pirteäksi? Toki nyt oli puhe lievästä krapulasta, mutta itselläni on ihan tarpeeksi paha olo silloinkin, joten on vaikea kuvitella, että joku kokee jotain extrapirteyksiä silloin.

   Poista
 6. Kiitos Petri, että jaksoitte Janin kanssa hymyillä, vaikka osa yleisöstä olikin todella törkeitä suustaan. Jotain käytöstapoja sais eräille opettaa!! Mutta teidän positiivisuus pelasti paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei me siellä niille sekopäille oltu esiintymässä, vaan juuri teille oikeille faneille ja yleisölle ;) <3

   Poista
  2. Kiva kuulla positiivista kommenttia keikasta! :)

   Poista
  3. No ne huutelijat näyttivät vaan oman tyhmyytensä, te pojat sen sijaan olitte erittäin fiksuja ja sympaattisia :) Oikein hyvää syksyn jatkoa teille molemmille! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?