Kuusankosken keikka & synttärit!

On ollu taas hyvin menevät muutama viime päivää. Perjantaina oli Kuusankoskella Johanna Tukiainen show. Ennen Kuusankoskelle lähtöä piti tosin koulussa käydä. Nyt alkoi taas kolmen viikon työssäoppiminen, jonka jälkeen ensimmäinen osio on suoritettu ja viisi jäljellä. Koulun jälkeen aika kului koiran kanssa sekä keikkaa varten valmistautumisessa. Värjäsin hiukset tummanruskeiksi, tein kasvohoidon naamioineen sekä katsastin illan vaatteet läpi. Ei aikaakaan kun jo olinkin Kouvolassa taksilla suunta kohti Ravintola Baanaa. Aikaa oli runsaasti, joten meillä oli aikaa valmistautua hyvin showta varten ja käydä show läpi rauhassa. Tällä kertaa minulle oli oma show-numerokin. Tanssin Shakiran Addicted To You:n ja varsinkin naispuolinen yleisö oli innoissaan. Show meni todella hyvin, kuten aina. Keikan jälkeen alkoi meidän omat backstage bileet, joissa innostuin juomaan hiukan liikaa tequilaa. Kuvasimme bilettämisen lomassa myös videoita ja niistä tuli ihan mielettömän mahtavia ja hauskoja. Multa tulee kyllä niin suorat mielipiteet kun vain olla ja voi. Videot löydätte Johannan Seiska Livestä. Itsekkin olen taas Seiska Livessä ja minut löytää omalla nimelläni. Olen alkanut postailla kaikenlaista mitä mieleen pälkähtää. Kommenteissa minulla on nollatoleranssi. En lue ensimmäistäkään kommenttia siellä. Kyseiset kommentoijat tuolla sivulla ovat sen verran päästään sekaisin, että hoitoon joutaisivat.

Lauantai aamu alkoi yllättävän aikaisin kun ajettelee, että nukkumaan kävimme aamulla ja heräsimme muistaakseni jo 10 aikaan Johannan kanssa uimaan, aamupalalle ja käyttämään koiria lenkillä. Lenkin lisäksi huolsimme myös turkit, eli pesimme ja harjasimme koirat. Esmeralda tosin ei kaivannut kuin pesun ja kuivauksen lyhyen turkin vuoksi. Muutamien tuntien kuluttua minun täytyi alkaa suuntaamaan kohti juna-asemaan. Ehdin tosin käydä ennen junaa shoppailemassa, syömässä ja yhdellä tasoittavalla terassilla. Illalla minun luokseni tultiin aloittelemaan iltaa. Tarjolla oli vaikka mitä. Punkkua, valkkaria, erilaisia kuohareita, leivoksia, pientä suolaista ym... Olihan sentään ystäväni Seljan 18v syntymäpäivät. Luotani jatkoimme matkaa Toteemiin crazy bailaamaan. Oli kyllä ihan mahtava ilta. Tutustuin moniin uusiin ihmisiin, pidin ystävien kanssa hauskaa, join pari drinkkiä ja tottakai tanssin tangolla. Rakastan ihan mielettömästi tangolla tanssimista. Siinä saa kunnolla rentouduttua ja pääsee sheikkaamaan peppua ihan kunnolla. Tanko on syy miksi Toteemissa käyn!

Kommentit

 1. Voisitko ystävällismielisesti opetella hyvää Suomen kieltä? Tää sun suoltama teksti on ihan karua luettavaa näin äidinkielen opiskelijalle... Mutta ei muuten, kiva blogi josta tyksin jossa tulee varsin värikkäitä tarinoita :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tekstit on kyllä ihan suomenkieleä, enkä kyllä löydä mitään vikaa. Ehkä sun pitää vaa ajatella vähemän opiskelua :D

   Poista
  2. Hyvä, että Santtu opiskelet suomen kieltä. Tiedätpähän vastedes, että miten suomen kieli kirjoitetaan pienellä. Särähtelee aika pahasti korvaan, jos valitetaan huonosta kielitaidosta, kun omasta tekstistä paistaa virheet läpi ja lauseenmuodostus on yhtä huikeaa kuin ala-asteikäisillä.

   Terveisin ei äidinkielen opiskelija.

   Poista
  3. Suomen kieli isolla, suomenkieli pienellä

   Terveisin pilkunviilaaja

   Poista
  4. Älkääs nyt lapsoset tapelko =^_^=

   Poista
  5. Äidinkielenopiskelija* suomenkieli*

   Sori, oli pakko =)

   Poista
 2. Voitko joskus kuvata jonkun videon missä tanssit tangolla? se kuulostaa niin hienolta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mitä tapahtuu clubeilla jääköön myös sinne :DDDD

   Poista
  2. Pistä edes jotain matskua treeneistä, jotain huippuu, mitä osaat.

   Poista
  3. Enhän mä nyt oikeeta tankotanssia osaa. Enemminkin strippausta vaatteet päällä mun tankoilut on :D

   Poista
 3. Sul sopii niin törkeen hyvin toi tumma tukka! en tajuu miks sun pitää aina välil kiduttaa sitä polttamal se jokski heinän väriseks ?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska mä en jaksa yhtä ja samaa. En tykkää jämähtää paikoilleen edes hiusvärin kanssa. Vaihtelu virkistää :D

   Poista
 4. Miks et käy Kukossa tanssii tangolla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyn mä sielläkin, mutta vain tatuoijani kanssa :D

   Poista
 5. Oliko keikalla yhtään näätää?

  Ja tosiaan seiskalivessä on ihan ihmeellisiä ihmisiä, mitä tahansa johanna sinne postaa niin heti ovat haukkumassa. Säälittäviä sellaset ihmiset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikoilla on aina noita aivottomia ihmisiäkin muka (lue näätiä).

   Ne on todellakin säälittäviä. Eivät uskalla omalla nimellään tai kuvallaan mitään julkaista. Ainoastaan piilossa ruudun takaa keksityillä nimillä ja googletetuilla kuvilla. Säälittäviä ja ala-arvoisia omaan elämään tympääntyineitä ihmisiä sanon minä. Kuka NORMAALI ihminen kuluttaa aikaansa PÄIVITTÄIN jonkun ihmisen haukkumiseen feikkiprofiilien takaa?

   Poista
 6. pistä jotain videota sun esiintymisestä! :) olis kiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisihan sitä laitaakkin, kunhan saan jonkun kuvaamaan kunnollisen videon =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?