Kiireisen päivän jälkeen ihanaa rentoutumista ♥

Eilen oli kyllä älyttömän työn täytteinen päivä. Töissä oli todella kova kiire ja saikin suunnilleen juosta salin ja keittiön väliä kokatessa, tarjoillessa ja viedessä tyhjiä astioita tiskiin. Kiireen vuoksi työpäivä sujuikin todella nopeasti ja olinkin hetkessä jo kotona laittamassa Mentroille hihnaa kiinni ja metsässä lenkillä. Kostean, kylmän ja tuulisen pitkän lenkin jälkeen ei ollut tietoakaan lepäämisestä. Metsästin siivouskaapista imurin, mopin sekä pesuaineet ja siivous pääsi alkamaan unohtamatta pyykkiä, jota oli keertynyt kolmen koneellisen verran. Siinä se koko ilta menikin pesutuvan, siivouksen ja koiran ulkoiluttamisen parissa. Ennen kuin huomasinkaan oli kello jo sen verra, että katsoin netistä illan Salatut Elämät jakson ja laitoin sen jälkeen silmät kiinni.

Tämä aamu ei ollut ollenkaan niitä parhaimpia. Herätessäni huomasin hartioiden menneen täysin lukkoon ja kipu oli mitä mahtavin. Ensimmäiseksi lääkekaapille vetämään pillerit naamaan. Aamutoimien jälkeen suuntasinkin jo bussipysäkille kivun jatkuessa edelleen. Mielessä pyöri vain töistä löytyvä revähtäneille lihaksille löytyvä suihke joka helpottaa todella nopeasti, eikä se tuottanut taaskaan pettymystä. Heti aamulla opettajakin pyyhälsi työpaikalleni ja palaveri opettajan sekä työnantajien kanssa pääsi alkamaan. Luulin opettajan tulevan vain katsomaan miten menee. Todellisuudessa olikin työnantajien aika arvostella työni. Asteikko arvosanoissa ammattikoulussa on seuraavanlainen: tyydyttävä 1, hyvä 2 tai erinomainen 3. Jännityksellä odotin minkä arvosanan minulle antavat kun kävimme läpi työaikaani heillä. Loppujen lopuksi paperiin pärähti H2 ja olenkin todella tyytyväinen tuohon. Työpäiviä tuolla minulla on jäljellä vielä kahdeksan kappaletta ja sen jälkeen ensimmäinen osio on suoritettu ja viisi osiota jäljellä.

Töistä kotiin saavuttuani ja ulkoilutuksen jälkeen päätin olla tekemättä yhtään mitään. Olen omistanut koko illan ihan vain itselleni. Otinkin juuri ihanan parin tunnin mittaisen kuuman suihkun kynttilöiden valaistessa kylpyhuonetta. Tein myös itselleni rentouttavan helpon kasvohoidon. Poistin meikin huolellisesti kasvoilta, jonka jälkeen kuorin kasvoni omasta mielestäni parhaimmalla mahdollisella aineella kahvipuruilla. Kasvot tulevat sillä todella tasaiseksi. Myös ihon väri tasoittuu verenkierron tehostuessa. Kasvohoidon kruunasi täyteläinen kasvonaamio. Otinkin suihkun jälkeen itsestäni niin luonnollisen kuvan kuin olla jo voi. Suihkunraikkaana ja hiuksetkin vielä kosteana. Ulkonäköni on muuttunut todella paljon parempaan suuntaan. Ilman meikkiä en tosin edelleenkään aijo julkisilla paikoilla liikkua!
Kommentit

 1. Taas tuo suipisteluilme.. Koska opit olemaan ilman sitä? Se näyttää.. ei oikealta. Oikeasti. Voisitko kokeilla pitää suun normaalina?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on refleksi kun kameran salama välähtää, mutta yritetään xDDD

   Poista
 2. Ootko kuullu Miley cyrusin uusimman biisin ja mitä pidit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykään tuosta uusimmasta biisistä. Toivottavasti olen ajantasalla ja se on varmasti tuo Wrecking Ball. Musiikkivideo on myöss mielestäni kiva. Biisistä tulee mieleen jotenkin mieleen Marina and The Diamonds ;D

   Poista
 3. Miks sä pidät pyyhettä "rintojen" päällä? :D Toi näyttää aika huvittavalta, mut ei kai siinä mitään vikaa oo.

  Mitä sä laitat kahvinpurujen sekaan kun teet kuorinnan? Mä yleensä kun sen teen laitan oliiviöljyä ja sokeria, ja tulee kyllä hyvä lopputulos! Mut ehdottomasti parhain kotikuorinta mitä olen ikinä kokeillut, on aspiriinikuorinta. Mikäli et ole kokeillut, suosittelen. Iho kirkastuu heti, mielestäni enemmän kuin kahvinpurukuorinnassa, ja tuntuu niin pehmeältä. Siihen siis murskataan aspiriinitabletti tai kaksi vesipisaran avulla, ja sekoitetaan esim. pieneen tilkkaan oliiviöljyä tai johonkin rasvaan/kuorintavoiteeseen tai ihan vain sellaisenaan hierotaan kasvoihin ja annetaan vaikuttaa. Aspiriinihan sisältää salisyylihappoa, ja salisyylihapot ovat tunnettuja tehokkuudestaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei miehetkään kuivu siitä rinnan kohdalta itsestään. Sen vuoksi pidän pyyhettä siinä sen ajan kunsaan kasvoveden ym.. laitettua, joiden jälkeen voin pukea päälle + en oo koskaan tykänny olla vähissä vaatteiisa. Edes vaikka olen yksin kotona. Suihkusta kun tulen, niin nopeasti vaatteet päälle. En tiedä mistä tuo johtuu. :D

   Kuorinnan teen ihan vain kahvipuruilla. Ei mitään siihen sekaan. Kasvonaamiot on sitten eri juttu kuten tuo aspiriini + vesikin esimerkiksi on naamio, eikä kuorinta. Olen tuosta kuullut, mutta koskaan en ole vielä ehtinyt testaamaan tuota. Pakko varmaan kokeilla!

   Poista
  2. Aspiriini + vesi on kylläkin kuorinta.

   Poista
  3. Samapa tuo mikä se on. Itse löysin sen aikoinaan kasvonaamioreseptejä googlatessa =)

   Poista
  4. Sitä voi tehdä niin naamiona, kuin kuorintanakin. Itse teen sen yleensä sellaisena "sekoituksena", eli ensiksi kuorin sillä kasvoni, ja sitten jätän sen siihen kuivumaan. Kaks kärpästä yhdellä iskulla!

   Poista
 4. Kahden tunnin suihku? Sehän se tekee hyvää iholla JA on ekologinen :^)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan sama mitä se tekee ja kuinka egologista se on. Se rentouttaa nimittäin niin mahtavasti ettei muulla väliä!!!

   Poista
 5. Nyt täytyy kompata, että kyllä särähti korvaan. Olen saanut sen virheellisen kuvan, että sekä eläinten että ympäristön hyvinvointi on sinulle tärkeää niin kahden tunnin kuuma suihku on aika kamalaa luonnonvarojen tuhlaamista. Toivottavasti seuraavalla kerralla edes pikkuisen omatuntoa kolkuttaa. Ympäristö on kaikkien asia. Säästetään sitä tulevillekin sukupolville.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekologinen en koskaan ole ollut, enkä varmaan tule olemaankaan. Ostan turhanpäiväsiä juttuja kassikaupalla ja otan pitkiä suihkuja jatkosssakin hyvällä omatunnolla rentoutuen samalla :D

   Eläintwn hyvinvointi on tärkeää. Siinä et ole saanut väärää kuvaa <3

   Poista
  2. Heh, tiesiköhän edellinen ano että vesi on kierrätettävä luonnonvara? Samaa paskaa mitä pöntössä, uudelleen suodatettuna vain.

   Poista
  3. Mihinköhä nää apinat kuvittelee että se paskan huuhteluvesi menee ku se on sen kultarakkaan pöntön huuhdellu :D no takas sinne mistä tulikin. Nii ja hei me juodaanki sitä uudelleen suodatettua vettä!

   Poista
  4. Juu, heh vaan itsellesi. Meinaatko ettei veden puhdistukseen ja lämmitykseen kulu energiaa?

   Poista
  5. Koht menee hermo :D
   Mulle on iha sama paljo menee energiaa tai mitä tahansa veden puhdistuksee. Tärkeempää mulle on ne rentouttavat kuumat suihkut hinnalla millä hyvänsä xD

   Poista
  6. Se tulikin jo selväksi eikä siihen tietenkään vaikuttaa voi jos niin kokee, mutta ei mielestäni ole turha muistuttaa, että kuumaa vettä ei kannata juoksuttaa, jos kiinnostaa toimia ekologisesti, koska joku voi tosiaan ajatella ettei se mihinkään vaikuta. Ei siis ollut enää suoraan sinulle suunnattu tuo edellinen kommentti, koska kantasi tuli selväksi jo ekasta vastauksesta. Onneksi monet joutuvat maksamaan jokaisen kuluttamansa litran niin siinä on jo pakko miettiä edes välittömiä taloudellisia kuluja.

   Poista
 6. Saisit kyllä joutua itse maksamaan vesilaskun, siis hirveetä tuhlausta! Näin vanhana ihmisenä pahaa tekee. Siut pitäis laittaa asumaan sellaiseen paikkaan missä vesi pitää itse kantaa kaivosta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesi sisältyy vuokraan ;)
   Ps. Tervetuloa nykyaikaan <3

   Poista
 7. Nykyaikaa ei kyl oo parin tunnin suihkut, vaan ekologisuus! Ja siis miks ostaa halvat, jalkoja hiostavat polyuretaanikengät joka syyskaudelle?! Panosta laatuun = kaikinpuolin tyylikkäämpää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olkoon mitä aikaa haluaa, mutta pitkistä suihkuista en luovu. Ja se ei ole se hinta, laatu, mukavuus tai käytännöllisyys minula, vaan se ulkonäkö <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?