Keikkavaatteet bisters.fi:ltä!

Huomenna on siis keikka Riihimäellä Ravintola Papillonissa. Show alkaa 23:00-00:00 aikaan ja kannattaa tulla ajoissa paikalla jos mielitte sisään. Lippuja ei saa ennakkoon ja liput myydään aina todella nopeasti loppuun.

Tänään kävin hakemassa postista huomista keikkaa varten vaatteet. Vaatteet sain yhteistyökumppaniltani bisters.fi- verkkokaupasta. Paketista löytyi sini-musta pääkallopaita, jossa on niiteillä koristellut olkapäät, musta-hopea 8-paita sekä syksyä varten ihanat haaremihousut. Olen pitkään halunnut haaremihousuja ja nyt viimein ne sain. Aijon yhdistää haaremihousut tiukan t-paidan sekä kiilojen kanssa. Haaremihousut ovat luonnollisesti löysät, joten tiukka t-paita ja kiilat estää hippimäisen vaikutelman. Tässä vielä kuvia vaatteista. Kuvat ovat hiukan sumeita, johtuen siitä, että joudun vielä käyttämään läppärini web-cameraa. Ensi viikolla saan vihdoin ja viimein puhelimeni takaisin ja saan kunnollisia kuvia blogiini taas jälleen!

http://www.bisters.fi/

http://www.bisters.fi/

http://www.bisters.fi/

Kommentit

 1. Hei Petri, hyvä että huomasit, että keikka on Lahden sijaan Riihimäellä. Tosi kivoja asuja olet löytänyt yhteistyökumppaniltasi. Saatko muuten sieltä paljon allennusta? Minkä asun aijot pukea keikalle päällesi? Vai aijotko myös vaihtaa asua kesken keikan. Ketä kaikkia tuolla Riihimäellä muuten esiintyy sinun ja Johannan lisäksi? Oletko siellä juontamassa, tanssimassa vai laulamassa tällä kertaa? Harmi, kun itse asun niin kaukana, mutta ystäväni ajatteli mennä keikkaa katsomaan, jos saa koiralleen hoitajan illan ajaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saan aina lahjakortteja tai tuotteet ilmaiseksi. Nämä tuli ilmaiseksi. Vaihdan asua kesken keikan backstagella. Tuossa oli aikaisemmin hiukan sekaannusta keikoissa, mutta onneksi tuli selvyys asioihin.

   Olen monitehtäväinen. Juonnan, tanssin ja laulan. Kannattaa tulla keikka katsomaan =)

   Poista
 2. Onko suhtautumisesi julkisuuteen muuttunut, kun sanoit aiemmin, ettet enää tavoittele julkisuutta? Keikka on kuitenkin julkinen esiintyminen ja tunnetusti Johannan keikkavideot päätyvät tavalla tai toisella nettiin. Sinäkin esiinnyt aika monessa esim. Youtubesta löytyvässä videossa, jotka on keikoilla kuvattuja. No toisaalta kiva, jos olet taas keikkalavoilla ja saat varmasti esiintymispalkkion myötä shoppailurahaa. Miten muuten sen työpaikan kanssa kävi? Koska saat tietää, että paikka on sinun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tavoittele julkisuutta edelleenkään. Minä pidän esiintymisestä ja ihmisten viihdyttämisestä. Siksi keikkailen uudelleen )

   Ensi viikolla saan tietää työpaikasta!

   Poista
 3. Kuinka paljon harjoittelette tanssia ennen keikkaa? :)

  VastaaPoista
 4. Ovatko Johannan koreografiat vaikeita oppia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se on vaikeaa oppia muistamaan tansseja ulkoa. Itse olen opetellut vasta joulubiisin koreografia Destiny's Child 8 days of christmas, enkä osaa sitäkään vielä kunnolla. Pikujoulukeikkoihin mennessä opettelen sen ulkoa =)

   Poista
 5. Hommasitko huhtikuussa hygieniapassin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hommasin sen nyt opiskelun alussa. Säästin samalla selvää rahaa ;)

   Poista
 6. Ketkä on sun mielestä Suomen parhaat artistit ja mitkä ovat parhaat bändit?
  Oletko koskaan ajatellut liittyä johonkin hunks-tyyppiseen miestanssijaryhmään?
  Koetko kiertue-elämän raskaana? Ja koska sut saa nähdä tv:ssä? Salkkareissa...?
  Mitä mieltä olet Aleksista ( mr Gay Finland ja julkkis-bb-asukki)? Sun kannattais ottaa mr GF-kilpailuun myös osaa. Ja vielä yks kyssäri, mut älä suutu: eikö sua loukkaa, kun Johanna T joka toinen päivä haukkuu kaikki homot maanrakoon, tässä yhdellä youtube-videolla hän sanoo, että kaikki homot on näätiä. Vastaa kun jaksat ja pidä sateenkaarilippu korkealla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole mitään suosikkiartisteja tai bändejä. Jos joku täytyy mainita, niin vaikka Krista Siegfrids.
   Kiertue-elämä ei ole rankkaa, enkä aijo muuhun tanssiryhmään osallistua kuin Dollseihin.

   Salkkareissa en ole pitkään aikaa käynyt, enkä tiedä koska seuraavaksi menen.

   Aleks on suosikkin Julkkis BB:ssä. Hän tuskin tulee voittamaan, mutta kärkipäähän asti varmana kapuaa!

   Johanna ei ole kommenteillaan tarkoittanut kaikkia homoja. Tiedän sen Johannan ystävänä. Noita kommentteja on tyllyt viime aikoina johtuen Juha Immosesta ja ex-poikaystävästäni Jonista. He varastivat ja pettivät Johannan pahoin.

   Poista
 7. Hei Petri, blogiasi selaillessa saa kuvan että pidät koirastasi erinomaista huolta, hieno juttu! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Liian hyvää huolta ei voi koskaan lemmikistä pitää <3

   Poista
 8. Moi Petri!
  Tuo sininen paita sopii sulle tosi upeesti! Ala käyttään enemmänkin sinistä, selkeesti sun väri. Musta on niin synkän näköinen sun päällä.
  Mukavaa keikkaa!
  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Sininen ei ole se kaikkein lempiväri, mutta kyllä sinistäkin kaapista löytyy muutakin kuin tuo =)

   Poista
 9. Miten meni keikka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Keikka meni tosi hyvin. Kirjoitin siitä uusimmassa postauksessani =)

   Poista
 10. Hei Petri!
  Hienoa, että arvomaailmasi on esim. homo-asioissa noin selkeä. Mutta miten arvotat esim. rehellisyyden, ahkeruuden, vanhojen ihmisten kunnioittamisen? Miten sinulle nämä asiat selitettiin kotona? Onko selkeys lapsuudenkodista peräisin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä mitä tarkoitat, mutta arvostukseni täytyy ansaita, eikä siihen vaikuta ikä millaan tavalla. Rehellisyys on yksi maailman tärkeimmistä asioista ja ahkeruus on aina hyväksi. Kukaan tosin ei mitenkään pysty aina olemaan ahkera, vaan tulee niitä väsähtäneempiäkin aikakausia jokaiselle välillä =)

   Poista
 11. Tee kysymyspostaus joskus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kysymispostaukset teen aina jokaisen vuoden alussa =)

   Poista
 12. wautsi tosi paljo oot laihtunu!! tsemppiä sulle jatkoon =)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?