Idols 2013!

Idols alkoi vihdoin. Muutaman viimeisemmän kauden olen jättänyt kokonaan välistä. Niistä oli yksinkertaisesti kadonnut hohto, eikä artistitkaan kummoisia ole olleet Stina Girsin jälkeisillä kausilla. Tänään kuitenkin päätin taas avata telkkarin 20:00 ja ryhtyä seuraamaan sarjaa. Yksi syy katsastaa ohjelma oli uusiutunut tuomaristo, joista suosikkini on ehdottomasti Sini Sabotage. Ekan jakson suosikkini yllätti minut itsenikin. Suosikkini tällä hetkellä koskaan millään kaudella on nimittäin miespuolinen artisti. Yleensä en tykkää ollenkaan miespuolisista artisteista. En suomalaisista, enkä ulkomaalaisista. Suosikkini ensimmäisen jakson jälkeen on Aleksis Härkönen. Aleksisin koelaulun löydät tästä! Mitä mieltä te olette tästä kaudesta? Kuka oli suosikkisi ekassa jaksossa? Aijotko katsoa koko kauden? Vastatkaa ihmeessä kysymyksiin.


Ihana ja söpö Aleksis <3

Kommentit

 1. Koko roskaa koko ohjelma. Varsinkin niskas villen ulkoinen olemus sai minut itkemään verta! Huhhuijjaa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääni oli hyvä, mutta muuten ei ole edellytyksiä poptähtien taivaalle!

   Poista
 2. itteeni vituttaa sini. se on ite yhen hitin 'artisti' ja pääsee tuonne arvostelemaan ihmisiä jotka omaa sentää laulutaitoja. ja seki et se päästi jatkoo ei niin kummosia laulajia ja just ton jannun kohalla oli ainoo joka sano et 'joo sori nyt sanon että ei' mitä helvettiä.. toi jäbä osas laulaa ja oli meitsinki suosikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään Sinistä ja sillä on monen vuoden kokemus musiikkialalta, ei yhden kesän :D

   Poista
 3. Idols on vanha, kulunut formaatti ihan niin kuin vaikkapa BB... tää on siis ainoastaan mun mielipide.

  VastaaPoista
 4. ite tunnen/tiien aleksiksen ja se laulaa kyllä tosi hienosti :) toivottavasti pärjäis !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Yleensä en tykkää miesten lauluäänistä koska niissä ei ole mitään säväyttävää. Aleksis yksi harvoja joissa mielestäni siyä jotain!!

   Poista
 5. Kuka on Stina Girs? Entä Sini Sabotage?

  VastaaPoista
 6. Tän vuode idolsissa selvästikin luotetaan siihen et sini ja Lauri tois katsojii. Surullinen totuus on se Idols on menny ja voice tulee jyräämään sen tulevaisuudessakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. The Voice Of Finlandista en ole koskaan pitänyt. Huono minun mielestäni. Idols on paras ja X Faxtor oli toisiksi paras, mutta se lopetettiin Suomessa.

   Poista
  2. X Factor lopetettiin, koska kyseinen formaatti ei menestynyt.

   Poista
 7. Aleksis tippu. se on muute bi jos kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eiiii ;///

   Noh ei voi minkään. Täytyy tuo illan jakso katsoa netistä kun unohdin ja en kiinnostu noin vain ihmisistä siinä mielessä, että kuulen hänen seksuaalisen suuntautumisen :DDD

   Poista
 8. Joo kyllä tuon teatteriviikonlopun perusteella saikin tippua pois ja nopeesti! Koelaulua voikin harjoitella vaikka vuosia jos tahtoo, mutta kilpailun alettua ne taidot vasta testataan, kun annetaan rajallisesti aikaa osata biisit ja tossa tuli kyl karu totuus et paskatkin laulajat voi hetkittäin onnistua. Sitäpaitsi biisi oli vielä ohjelmassa omavalintainen, eli sitäkin on voinut harjoitella vaikka vuosia ja tuo on lopputulos. Olen kuullut aleksiksesta kaverin kautta, itse en ole tavannut, joten en voi sanoa tuntevani ihmistä mutta sen verran kuullut että on jo nuorempanakin ollut aina kitara kädessä lesoilemassa taidoillaan ja pitänyt itseänsä vähän muita yläpuolella niin käytöksellään kuin myös äänellään... enpä nyt sanoisi. Myöskään pelkästään ulkonäöllä ei hirveän pitkälle pötkitä loppujen lopuksi kun kysymys ei ole söpöimmästä wanna be bieberistä. Just saying

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YouTuben maailmassa kertoi valinneensa laulun pikaisesti ja hätäisesti ilman pitempää miettimistä. Toinen biisi, joka olisi sopinut hänelle, niin jatkoon olisi päässyt =)

   Itse pidin/pidän hänestä.

   Poista
 9. Oon kuullut sellasta juttuu et sillä on sen Idols aarnin kaa säpinää???

  VastaaPoista
 10. No sen aarnin kuka tippu ekassa jaksossa?
  Ja Aleksis ja se ois niiku yhes tai jotain sellasta oon kuullu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaah!!! Se Aarni. Se oli ihan kauhea ainakin laulamaan ;D
   Itse en ole tuollaista kuullu =)

   Poista
 11. Näin koko kauden jälkeen mun on pakko sanoa et oisin suonu myös monelle jo aikaisin tippuneelle kokelaalle uuden mahdollisuuden! Mutta näköjään tarvitsevat vielä rutkasti lisää harjoitusta. Mutta tuohon edelliseen kommenttiin viitaten. mielestäni aarni ei ollut lainkaan huononpi laulamaan! Olisi pudottanut esityksestä dramatiikkaa pois ja luulen että jännityskin on mahdollisesti vaikuttanut äänen, mutta pohjalla oli oikeasti jopa taitavaa laulantaa! Toivon että aarni jatkaa musiikin opiskelua (en käsittänyt käykö hän vieläkin kouluja) ja yrittää vielä uudelleen varmempana!:) Ja joku oli myös aikasemmin kirjoittanut, mistä olen kyllä samaa mieltä että aleksiksen teatteriviikonloppu oli kyllä koko idols kauden pohjanoteeraus, tai huonoin veto kaikista kaudella esitetyistä. Itse en tiedä paljon musiikista mutta kyllä sen jo kuuli että nuotit oli kaukana oikeista. Malliksi tuo aleksis ehkä vielä kelpaisikin, mutta laulajan alaa en hänenä lähtisi tavoittelemaan enää. Sitten oli vielä tämä nino, joka kylläkin pääsi liveihin, mutta häntäkin taisi jännittää loppupeleissä, koska hänelläkin oli hieno ääni, mutta se hukkui kun kilpailussa edettiin!:) Mutta hieno kausi oli kokonaisuudessaan ja seuraavaa odotellessa! Onneksi nyt tulee kuitenkin VOF!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voice Of Finlandia en ole koskaan katsonut enkä tule katsomaankaan. En tykkää tosta formaatista ollenkaan. X-Factor saisi tulla takaisin!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?