Aktiviteettiä ja jotain sutinaa sairastaessa!

Pillerit on helpottanut oloa ja tuntuu etten olisi ollenkaan kipeä. Paitsi aina heti aamulla kun herää on kauhea olo ja väsymys. Perjantaina lääkärin jälkeen lepäsin kunnolla ja napsin pillereitä. Niiden jälkeen oloni oli kuin mitään infektiota ei edes olisi. Ystäväni Makeme soittikin ja kyseli mua mukaan Giggling Marliniin ja päätin sitten keuhkokuumeen uhalla lähteä mukaan tapaamaan pitkästä aikaa vaatetusalan luokkakavereita, joista osaa en ollut nähnyt tosi pitkiin aikoihin. Juteltiin, juotiin drinkkejä ym... Itse välttelin tuota tanssimista parhaani mukaan, mutta ei sitä loppuillasta voinut vastustaa. Pitkästä aikaa oli jotain sutinaakin yhden tosi hyvännäköisen blondin kundin kanssa. Harmi vain, että unohdin kysyä häneltä nimen ja puhelinnumeron. Satuin hävittämään myös passini siinä illan aikana. Gigglinissä on nykyään todella kauhea portsari. Kyseessä sama portsari, joka ei päästänyt kaveriani hänen 18v synttäreillä sisään. Passia pitää kuulemma pitää mukana koko ajan, eikä sitä saa jättää narikkaan, kuten aina tähän mennessä olen tehnyt. Noh taskusta se sitten on jossain illan aikana tippunut. Jos se ei löydy alkuviikon aikana, niin minun täytyy hankkia uusi passi ja käydä konsulaatissa hakemassa viisumini uuteen passiin. Onneksi sitä ei tarvitse uudestaan ostaa. Ainoastaan maksaa siirto maksu.

Lauantain ja tämän päivän olen pyhittänyt täysin kotona olemiselle ja koiran kanssa luonnossa käyskentelylle. Pakko levätä kunnolla, että pääsee tiistaina kouluun, jolloin sairaslomani loppuu. Maanantaina ainoa asia, joka täytyy tehdä on käydä hakemassa bussikortti. Eilen tosin sen verran poistuin kotonta, että kävin ihailemassa Sataman Valot tapahtumassa ihanaa valaistua Lappeenrannan Satamaa, joka oli mielettömän kaunis. Lyhtyjä, soihtuja, kynttilöitä, valaistuja puita, järvessä kelluvia nuotioita ja vaikka mitä.


Kommentit

 1. Voii, sun hiukset on väriltään upeat! Kasvata pidemmät oikeesti! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja tällä hetkellä kasvatus onkin menossa. Blondauksen jäljiltä piti mutamia senttejä latvoista napsia :D

   Poista
 2. Olen niin samaa mieltä, tuo väri sopii sulle kuin nyrkki silmään! :) Musta väri on vähän liian kova väri sulle, tummanruskea ja tuollainen ihana hasselpähkinä sopii sinulle oikeasti todella ihanasti! Älä blondaa vaaleammiksi, tuo on nyt sun väri :) Ja kun kaipaat vaihtelua niin kokeile vaikka tummanruskeaa, mutta älä laita mustiksi tai shokkivärejä, tuollainen luonnollisuus on niin kaunista!
  Mukavaa syksyn alkua! On aika kaivaa villasukat kaappien kätköistä :(
  Terveisin uusin aktiivinen lukijasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan <3

   Poista
 3. Mikä uusi tapa tämä passin raahaaminen mukana on? Eikö nykynuoriso ole kuullut henkilökortista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en sellasta ole hankkinut. Täytyy varman hankkia, niin passi säilyy turvassa kotona tästä edespäin :DD

   Poista
  2. Passi raahaaminen mukana ei ole mikään "uusi tapa". Toisilla se on ainoa henkilöllisyystodistus, kuten minulla. Ja mitä sitten jos sitä passia kantaa mukanaa? :o Kaikesta pitää aina napista. Terkuin "passi kulkenut laukussa mukana joka päivä kohta kymmenen vuotta".

   Poista
  3. On nykynuorisokin varmaan kuullut henkkarista, mutta miksi he ottaisivat sitä, kun monilla on passi ja ajokortti? Joo, ajokortti ei ole virallinen, mutta jok tap. Itse olen teinistä asti ollut harvinaisuus kera henkkarin, ei sellaista kenelläkään ole. Itsellä ei vaan ollut (eikä ole) ajokorttia ja passia en koskaan ole tottunut roudaamaan mukana tai ei ole esim. nyt voimassa. Henkkari maksaa kuitenkin 5 vuodeksi noin 50 euroa, joten ei halpaa.

   Poista
 4. Mitä ihmelääkkeitä sulle määrättiin, kun noin nopsaa tepsivät?

  VastaaPoista
 5. Heips! Tuosta passin mukana pitämisestä: Se on ihan vaan siksi että henkilökunta voi tarvitessa tarkistaa siun iän. Esimerkiksi, jos on epäilyä siitä että baariin on päässyt alaikäinen tai jostain muusta syystä henkilökunta voi tarkistaa siun iän. Miultakii on kysytty todistamaan ikä vielä baaritiskillä, vaikka olin korttini jo näyttänyt sisään mennessäni.

  Ja vielä tuosta kun kaverisi ei päässyt ajokortilla sisään. Siskoni meinasi jäädä kerran baarin ulkopuolelle sen epäilyn varjolla, että hänellä oli jonkun toisen henkkarit. Hän oli vaihtanut hiustensa väriä ja kuva oli muutenkin erilainen neidin lookista. Poket pyysivät jotain muuta korttia, passia jne. jolla tunnistaa että ajokortti oli todella siskoni. Neiti oli jättänyt valitettavasti visan jne. kotiin. Onneksi hänellä oli mukanaan nimikoitu kanttiskortti, joka kelpasi todisteeksi ajokortin haltijasta :) Eli voihan olla että poke ei tunnistanut kortin haltijaa samaksi joka oli merkitty korttiin tai hän on aikaisemmin ollut töissä paikassa, jossa on oltu tarkempia. Tai hänelle on sattunut aikaisemmin moka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa vaan kun ennen Gigglinissä on ollut tähän mennessä Suomen parhaimmat poket ja yks kaks meno muuttunut tälläiseksi ''kissa ja hiiri''- leikiksi. Ihan kuin nuo uudet poket oikein vainoamalla vainoaisivat asiakkaita.

   Mun kaveri näytti kaikki korttinsa pokelle, mutta se ei silti päässyt :D

   Poista
 6. Moi tavattii gigglinis ja miul on jotain yhteiskuvia ja lupasin lähettää niitä siulle joten jos kiinnostusta löytyy ota yhteyttä vaikka facebookissa (Niina Mustapää) :) ei tarvitse julkaista tätä kommenttia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritin etii sua facebookista, mutta facebook väitti, että ''tämän nimistä henkilö ei löydy''. Laita mulle kuvaa sähköpostitse vaikka. petripenna@luukku.com

   Poista
 7. En suosittele sairaslomalla bilettemistä etenkin jos olet sairaslomalla duunipaikasta. Se on työnantajalle syy antaa potkut.. Esim. kaverini oli kerran murtanut jalkansa joten ei näin ollen voinut olla töissä mutta mikään fyysinen juttu ei häntä estänyt silti istumassa kauniina kesäpäivänä terassilla olusella sairasloman aikana --> työnantaja näki --> potkut, ja vielä ihan lailliset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhhuh... Nazi maailma. Onneksi itse sairaslomalla koulusta :D

   Poista
 8. Mihin Putin hävis ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin pitää blogini asialinjalla ja muotoilla seuraavaan postaukseeen tasokkaammin tuon aiheen =)

   Mulla on paha tapa vihaisena kirjoitella mitä sammakoita sattuu :D

   Poista
  2. Erinomaisesti päätetty. :)

   Poista
 9. Mitä ihmettä! Giggliniin olen aina päässyt ajokortillani, käyn siellä melkein joka viikonloppu. Tuntuu et ne poket on vaa ottanu sut silmätikukseen..!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis minä itsekkin olen aina päässyt. Kaverini ei päässyt hänen 18v synttäreillään sisään ajokortilla :D

   Siellä on uusi nuori poke, joka on suututtanut suurta osaa asiakaskunnasta. Itse olen vakioasiakas ja käyn tuolla lähes viikottain, joten kyllä tuollainen pistää vihaksi. Ei yhtään asiakaspalvelualalle sopiva tuo uusi poke...

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?