Työharjoittelu lähti käyntiin mahtavasti!

Nyt on pari päivää työharjoittelua takana ja todella hyvin lähtenyt käyntiin. Eilen oli muutama tunti perehdytystä, jonka jälkeen pääsinkin jo tarjoilemaan/kokkaamaan ruokia. Onneksi oli normaalia hiljaisempi päivä, niin sain rauhassa opetella uudet asiat. Mulla onneksi on sellainen taito, että kun kerran näyttää miten tehdään, niin osaan samantien itsekkin.

Tämä päivä sujui luonnollisesti vielä paremmin kuin eilinen. Aamulla oli ruokien esivalmistelua, salaattipöydän kokoamista jne... Sitten alkoikin jo lounasaika ja asiakkaita oli huomattavasti enemmin kuin eilen. Anettiin mulle koko keittiö hoidettavaksikin yhdessä vaiheessa päivää kun kaksi muuta kokkia meni kahvitauolle. Siinä sitten paistelin samaan aikaan 5x talonleike, 2x kampela sekä 2xkana. Sitten pari muuta kokkia palasivatkin jo keittiön puolelle tauoltaan. Parin päivän aikaan vietti tälle alalle on vain kasvanut ja kasvaa edelleen. Mitä enemmän töitä ja kiirettä, sitä kivempi on työskennellä minun mielestäni. En pidä yhtään paikoillaan seisoskelusta. Jos on töissä, niin töitä pitää kanssa olla. Sain myös tänään kehuja paikan omistajilta, jotka ovat siis nuo kaksi muuta kokkia. Musta kuulema huomaa, että sovellun alalle loistavasti ja olen parempi työskentelemään keittiössä kuin moni kolmannen vuoden opiskelija.


Kommentit

 1. Onnea kehuista! :) Siulla on upeat hiukset ja tuo paita kuvassa! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Hiukset on nykyiset. Hasselnut brown- sävyllä värjätty ja paita kirpparila 2e. Siinä lukee ''fight for your right to party'' ;D

   Poista
 2. Mielestäni kysyin tätä jo aiemmin, mutta kommentti ei taaskaan näy... Eli miten täällä ei tule kaikki kommentit näkyville? Vaikka siis olisivat täysin asiallisia (kuten aiemmin esitin vastaavan kysymyksen, niin kommenttia ei tullut minnekään). Vai valikoitko vain joitakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä päätän mitkä kommentit julkaisen luonnollisesti. Jos en pidä jostain kommentista, niin en julkaise sitä =)

   Poista
  2. Eli siis jotta tänne jatkossa osaisi kommentoida oikein ja hyväksyttävällä tavalla, niin voitko täsmentää, millaisista viesteistä et pidä? Liian asiallisista? Tylsistä? Keskustelevista? Eri mieltä olevista? Asioitasi kommentoivista?

   Ihmettelen tuota vaan siksi, kun toisaalta julkaiset alatyylisiä teinien haukkumaviestejä, niin ilmeisesti jokin avainjuttu asiassa on oltava.

   Poista
  3. En julkaise asiattomia kommentteja, näsäviisastelua, ylimielisiä kommentteja, enkä asiaan kuulumattomia kommentteja =)

   Poista
  4. Okei. No, mielestäni en näitä ole harrastanut, mutta kaikki on toki suhteellista :) Terv. Vanha akka.

   Poista
 3. Tiesin, että olet oikealle alalle kouluttautumassa. Sinulla on ollut useasti ruokapostauksia ja kauniisti annokset esille pantuna. Onnea!
  terkuin Maarit

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja omalta alalta kyllä vaikuttaa edelleen =)

   Poista
 4. Mie näin siut tänää! :--D olin se kenel oli isot punaiset hiukset ja tulit vastaa jossai rakuuna kohal :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tuu mieleen nyt ;D

   Joko olin töistä tulossa tai röökitauolla.

   Poista
 5. hienoo että oot löytänyt alan jossa viihdyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon =)

   Oli kyllä jo aikakin löytää oma ala ;DD

   Poista
 6. Olen niin samaa mieltä kanssasi, töissä kun ollaan, niin pitää olla tehtävää. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin se, että joutuu olemaan täysin toimettomana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyhjän toimittaminen on ihan kauheeta. Tuollakin on sellainen aika lounaan jälkeen noin tunti, että ei oikein ole mitään tekemistä. Onneksi muuten on koko ajan tekemistä =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?