Täällä sairastetaan!

Pöh ja pah sanon minä. En ole ollut melkein vuoteen kiepänä ja nyt sitten iski ylähengitystieinfektio. Tällä hetkellä oireita on kuumeilu, rauhaset kaulasta turvonneet, päänsärkyä, limainen kurkku, yskää, huimausta, jatkuva väsyneisyys ja silmiä polttelee. Onneksi nyt on ihan hyvä olla kun veti kunnon dropit naamaan. Ennemmin olisin töissä kuin kotona löhöilisin kauheassa olossa. Toivottavasti paranen viikonlopun aikana, että pääsisin kouluun.

Se hyvä tässä on, että saan rauhassa suunnitella mitä tekisin ensi kuussa. Tekisi kauheasti mieli tehdä joku viikonloppureissu. Helsinkiin shoppailemaan, Tallinnaan shoppailemaan vai Viipuriin shoppailemaan. Minne menisit?


Kommentit

 1. Haitko julkksi-BB:hen? Sinnehän kai otetaan myös bloggaajia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomessa bloggaajat ei ole julkkiksia kuin tietyissä piireissä. Eikä BB kuulu muutenkaan enää tulevaisuuden haaveisiin tai suunnitelmiin. Olen lopettanut jo aikoja sitten itseni julkisuuteen tyrkyttämisen =)

   Poista
 2. Et ole melkein vuoteen ollut kipeenä?? Kerroit olleesi kipeenä, kun oli Rakuunarock (19.-20.7.2013), eihän siitä ole kuin reilu kuukausi. Pikaista paranemista sinulle, niin ei koulunkäynti kärsi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiin joo. Ei kaikkea voi muistaa ja silloin oli vain pikkaisen kuumetta, enkä laske sitä kauheaksi sairastamiseksi :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?