Siivousta, vihanneksia ja töitä!

Eilen oli kivat bileet ystävien seurassa ja juomaa kului, mutta silti olen tänään ollut todella vauhdikkaalla päällä. Aamulla heti herättyäni pitkälle lenkille Mentorin kanssa ja sitten rupesinkin jo siivoamaan eilisen illan jälkiä. Innostuin siivoamisessa niin paljon, että tulikin sursiivouspäivä. Imuroin ja pesin lattiat, järjestelin ja pesin kaikki kaapit, pesin wc:n sekä neljä koneellista pyykkiä. Ikkunat pitäisi vielä pestä ja sitten on kaikki tehty. Siivoamisen jälkeen tuli kauhea himo kasviksiin. Meninkin Prismaan ostamaan 50e edestä kasviksia ja hedelmiä. Nyt niitä on koko jääkaappi täynnä. Pakko oli tietysti myös heti ruveta kokkaamaan ja nyt onkin kasvis-aurajuustogratiini pöydällä jäähtymässä sekä leipä uunissa paistumassa. Kokeilin uutta juttua ja leivoin rieskan ruokakerma-vesi seokseen. Saa nähdä millaista siitä tulee. Laitan vaikka huomenna teille reseptiä ja kerron millaista tuosta tuli. Tämä ja huominen päivä on vapaata ja sitten taas töihin Lounaskeitaaseen.

Olen viihtynyt todella hyvin tuolla. Minua peloteltiin etten saa kuin tiskata ekan viikon, mutta kyllä minut laskettiin kattiloiden ääreen jo ensimmäisenä harjoittelupäivänä. Töitä riittää ja lounasaikana onkin todella kiireistä. Ruuanlaittoi, pöytiin tarjoilua sekä astiahuoltoa on koko ajan. Iltapäivällä onneksi aina rauhoittuu ja saa pitää pienen kahvitauon tupakan kera. Ensi viikon jälkeen on pari viikkoa koulua ja sitten taas kolme viikkoa työharjoittelua. Kyllä musta vielä kunnon kokki tulee!

Kännykkää ei ole vielä saatu kuntoon. Osaa on saatavissa vasta ensi tiistaina ja sitten kännyän saa korjattua ja kunnollisia kuvia rupeaa taas tulemaan.

Kommentit

  1. Mitä väriä/sävyä oot käyttäny sun hiuksiin? Näyttää tosi kivalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hasselnut Brown- sävyä käytin. Pitäisi löytyä jokaisen merkin väreistä. Itse käytin Venäjältä ostettua hiusväriä =)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?