Illan vietossa Johanna Tukiaisen kanssa + Thebos ostokset!

Eilen saapui pakettini thebos.fi:ltä. Sain sieltä siis taas lahjakortin, jolla pääsin tilailemaan täyttöä kosmetiikkavarastooni. Teen aina parin kuukauden välein meikkilaukun siivouksen. Pesen meikipussin pesukkoneessa, heitä pari kuukautta vanhat meikit roskiin ja tilaan kokonaan uudet. Tällä kertaa tilasin Maybelinen meikkivoiteen ja mineral sarjan peitevoiteen, Loreal Parisin hiuksiin jätettävän hoitoaineen, iahanan värikkään huivin sekä vedenkestävän ripsivärin ja kajaalin. Tilaaja lahjaksi tuli kaupan päälle upea kivillä koristeltu pääkallo avaimenperä. Yhteensä kaikki maksoi noin 30e, joten ei kallista.

Illalla sitten lähdin viettämään iltaa ihanan Johannan kanssa. Kaikki luulee, että olemme riidoissa, joka ei pidä ollenkaan paikkaansa. Meillä oli keväällä pientä riitaa, mutta niin on kaikilla joskus. Sovimme asiat melkein heti tuolloin. Aloitimme illanvieton Green Applessa syömällä. Siitä siirryimme satamaan ja loppuillasta menimme vielä Teerenpeliin. Oli tosi ihana ilta kokonaiduusessaan. Ensi kuun alussa menen pitkästä aikaa Jollakseenkin kyläilemään. Pidämme kokkailu iltamat. Hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Mitä sitä muuta tarvitsisikaan? Huomenna ajattelin matkata Venäjälle kun on vapaapäiväkin. Luvassa edullista shoppailua ja voisi metsästää ravintolan, jossa perinteistä venäläistä ruokaa tarjolla.

Johanna Seiska Livestä löytyy muutes pieni videokin minusta!


Kommentit

 1. ihmiset luulevat teidän olevan riidoissa sillä muistaakseni olet itse joskus täällä blogissasi sanonut, ettet jatkossa enää kirjoittaisi mitään johannasta. Olet myös sanonut ettette ole enää väleissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus keväällä ja olen kirjoittanut myös, että olemme riidat sopineet =)

   Poista
 2. Pidätte kokailu iltamat? Koskas olet alkanut kokainnia vetämään? xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule jo tarhaiässä aloitin! Hah, noh ei. Kirjoitusvirhe korjattu =)

   Poista
 3. Petri oot komee tossa videossa <3

  Sun pitäis alkaa kuvaa videoita.

  VastaaPoista
 4. Oon varmaan jotenkin tyhmä, mutta miksi heität pari kuukautta vanhat meikit roskiin? Eiks se tuu jo sairaan kalliiksikin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hygienian vuoksi. Meikkivoide, peitepuikko ja puuteri ehtii loppumaan jo noin kuukaudessa, joten ei niissä mene mitään hukkaan. Ripsari ja kajaali on noita, jotka joutuu vaihtamaan.

   Käytän nykyään vain kajaalia, ripsaria, meikkivoidetta, peitepuikkoa sekä puuteria ja aurinkopuuteria =)

   Poista
  2. Jos niitä ei missään shaibassa pidä ja käyttää joka tai lähes joka päivä, niin ei ne mene niin epähygieniseksi että niitä ei voi käyttää niin pitkään kunnes ne loppuu. Ainoot mihin epähygienisyys vaikuttaa suuresti on ne asiat millä levität meikin. Ne ei yleensä ole missään pakkauksissa ja kieriskelee missä sattuu. Esimerkiksi meikkivoidetta levitettävät vaahtomuovit (mitkä ikinä onkaan :D) niin ne on bakteeripesäkkeitä, kannattaa käyttää ennemmin omia sormiaan tai sivellintä. Omat sormet (pestynä tietenkin)on aina hygienisin vaihtoehto.

   Poista
  3. No ihan oma asiani se kai on milloin heitän meikit roskiin ja ostan uusia. En ainakaan usko sen ketään haittaava :D

   Poista
 5. ''Et julkaise asiallisia kommentteja'' postaukseen viitaten en ymmärrä sitä logiikkaa mitä siinä kerroit. Jokainen jollain tapaa menestykäs bloggaaja tulee saamaan paskaa niskaansa jossain määrin ja se on normaalia. En ymmärrä miks poistat ne epäasialliset, arvostelevat kommentit ja miks keskustelu kommenttiboksissa on mielestäsi huono asia.

  Jos mä olisin bloggaaja niin mä pitäisin näitä asioita hyvänä asiana. Se että mä saisin paskaa niskaan kertois siitä että mä teen jotain oikein, koska jos mä en sais sitä niin mä olisin tylsä, mielipiteitä herättämätön ja se että blogin kommenttiboksiin nousis keskustelu kertoo siitä että mä oon tai mun tekemiset on mielenkiintoinen puheenaihe. Se että kommentit on aina positiivisia tai neutraaleja tekee blogista tylsän. Ei kukaan lue blogia pelkästään niiden postauksien takia, ainakaan minä en. Katson aina kommentit blogeista tietääkseni mitä mieltä muut lukijat ovat, mutta ei niitä kiinnosta lukea jos ne on vain yhdenlaisia.

  Haluatko välttyä negatiiviselta julkisuudelta? Et sä siltä tule välttymään tällä tavalla, koska internetissä on monia muita foorumeita minne ne elämäänsä kyllästyneet anot voi mennä jauhamaan paskaa susta.

  Itse postauksiin: Mä pidin sun blogista ennen enemmän. Sillon herätit jossain määrin ajatuksia, mutta nykyisin postauksiasi lukiessa alkaa vain haukotuttamaan. Varmaan kysyt minulta miksi luen jos ei kiinnosta? Odotan että jonain päivänä vielä saan sen mitä blogiltasi odotan.
  Nykyisin blogisi taso on verrattavissa niihin fb-päivityksiin missä ihmiset kertovat menevänsä kauppaan ja kuinka ihana sää tänään onkaan. Mentor on liian suuressa osassa blogissasi ja vaikka tiedän kuinka iso osa se on elämääsi, niin ei kukaan bloggaaja kumminkaan rakkaista lemmikeistään noin tarkkaan kerro. Minua ainakaan lukijana ei kiinnosta miten Mentor reagoi korvien puhdistamiseen, vaikka onhan sulla oikeus blogata siitä mistä ikinä tahdotkin.

  En halua missään tapauksessa loukata, mutta herää sellainen ajatus ettei sun elämä ole enään niin mielenkiintoista kun se ennen oli ja tämän seurauksena sulla ei enään ole mielenkiintoisia aiheita blogata.

  Mua ei kiinnosta julkaisetko tämän kommentin, kunhan saan sut edes lukemaan tämän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen olin sekaisin oleva teini, jolla ei ollut mitään järkevää päämäärää. Pyörin vain kännissä bileissä ja sekoilin urakalla. Nyt olen aikustunut, tajunnut tarvitsevani ammattitutkinnon ja rahoituin jotenkin paikoilleni.

   Ja negatiivista ''julkisuutta'' saa kaikki osakseen. Sinuakin varmasti haukkuu selkäsi takana monet ihmiset. Kaikista ihmisistä maailmassa puhutaan jotain paskaa jatkuvasti. Sellainen on rakas maailmamme.

   Lopuksi vielä, että sille en voi mitään jos et pidä aikuistuneesta minusta. Ehkä sun pitää odottaa jos blogi muuttuu jälleen tai sitten etsiä jonkun sekoilevan teinin blogi =)

   Poista
 6. mikä video ja mitä teet siinä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. http://www.seiska.fi/Johanna-Tukiainen/Petri-Pennan-kanssa-Lappeenrannassa/1014738

   Poista
 7. No eipä ollut kovin ihmeellinen video, ja olit muutekin ihan tuppisuuna. Olisit puhunut enemmän ja vai iskikö ujous?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en pidä videoilla esiintymisestä. Siksi en tee esimerkiksi videopostauksiakaan =)

   Ei ole mun juttu.

   Poista
 8. Harvemmin kommentoin blogeja, mutta nyt oli pakko kommentoida! Katsoin tuon videon jonka olit tähän kommenttiboxiin linkittänyt, ja pakko kehua että sinulla on upea hymy! Tuollainen ihana luonnollinen kaunis hymy! En tiedä olenko koskaan aikaisemmin ajatellut että jollain ihmisellä olisi kaunis hymy, mutta sulla on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon ja mahtavaa, että juuri minun blogiin tulit kommentoimaan <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?