Unelmien kirpparilöydöt ♥

Tänään kävin pitkästä aikaa kirpparit kiertämässä ja se kannatti. Kiertelin aluksi kirpparit joilla käyn aina, enkä löytänyt kuin yhden Vero Modan sinisen paidan, jossa on kiva koru etupuolella. Mitään muuta kun ei löytynyt, niin päätin sitten käydä keskustassa sijaitsevassa kirpparilla missä en kovin usein käy. Rupesin melkein tuolla kirppiksellä hyppimään onnesta kun törmäsin pöytään, joka myi merkkivaatteita pilkkahintaan. Tuolta myyntipöydältä mukaani tarttui Marc O'Polon avarakauluksinen t-paita, Ralph Laurenin valkoinen kauluspaita, Juicy Couturen valkoinen neule kultaisilla napeilla, Cos:in musta vekkipaita, Tiger Of Swedenin farkut, Guessin farkut, Beautiful Lifen kulutetut shortsit sekä Vilan valkoinen toppi. Koko kirppisreissun lysti maksoi yhteensä ''huimat'' 24e. Voitteko uskoa? Nuo oli lähes ilmaisia. Pakko nyt käydä päivittäin katsomassa jos tuo myyjä toisi lisää vaatteita myyntiin.

Lopuksi voisin kertoa nykyisestä tyylistäni, koska siitä on moni minulta kysynyt mitä tyyliä edustan. Teininä seurasin eri tyylisuuntauksia orjallisesti, mutta nykyään en. En siis edusta mitään tyylisuuntausta. Ostan vaatteita, jotka minun mielestäni näyttävät hyvältä päälläni ja joita on helppo yhdistää keskenään. Jos olisi pakko joku tyylisuuntaus kertoa mitä edustan, niin se on Petri Penna.


Kommentit

 1. Rakastan Juicyn vaatteita. Ne on niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään. Yleensä en edes neuleitä käytä, mutta tuo oli ihanan ohut ja pehmeä iholla. Henkarissa roikkuen nuo näyttää vähä tylsiltä, mutta päällä nuo oli ihan tosi kivoja. Pitää pyytää täl viikolla joku kaveri kuvaamaan niin saa parempaa kuvaa ;)

   Poista
 2. Mistä tiedät, että oliko noi aitoja merkkivaatteita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sen huomaa materiaalista, laadusta ym...

   Poista
  2. Ei välttämättä. Merkki- ja feikkituotteiden erottaminen voi joissakin tapauksissa olla hyvin hankalaa, vaikka vetoketjut ja napit näyttäisivätkin täsmäävän. Toisaalta guess tai juicy couture eivät ole kovin kalliita merkkejä, joten mistäs sitä tietää vaikka olisivatkin olleet aitoja :)

   Poista
  3. Ei nuo muutkaan merkit mitää himo kalliita ole. Marc O'Polon paitoja saa esimerkiksi tällä hetkellä Zalandosta ale hinnoin 30e --->

   Poista
 3. Minäkin tahdon edustaa Petri Penna-tyyliä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se nyt on vähä vaikeeta. On vaan yksi minä ;D

   Poista
 4. Miks olet noin kauhee materialisti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatteet on mulle tärkeitä ja intohimo =)

   Pidän myös shoppailusta ja rahan tuhlaamisesta ympäri maailmaa!

   Poista
 5. Sun bligista on tullu tosi tylsä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petrin blogista on tullu tosi paljon järkevämpi, mut ihan hyvällä tapaa vaan. :) Keep it up.

   Poista
  2. Anteeksi että olen kasvanut aikuiseksi, eikä postaukseni ole enää sekavaa teinin pörinää :D

   Poista
 6. Oikeesti miks et julkase kaikkia kommentteja?? Voisit ees vastata niihin. Huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En julkaise MINUN mielestä sopimattomia kommentteja tai edelleenkään kommentteja liittyen Johanna tai Julia Tukiaiseen =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?