Tyylikokeilut jatkuvat!

Tänään päälleni päätyi toinen ihana kirppislöytöni Ralph Laurenin kauluspaita, joka on eri tyyliä kuin olen tottunut käyttämään. Tuo kauluspaita on pari kokoa liian iso joten jouduin hiukan soveltamaan sitä saadaksni sen näyttämään hyvältä päälläni. Käärin hihat ylös ja solmin paidan alhaalta solmuun saadakseni sitä kapeammaksi. Ylhäältä jätin napit auki saadakseni kesäisemmän ja ei virallisen tyylin. Paidan yhdistin amerikanlippushortsien ja valkoisten kenkien kanssa. Mitä tästä tyylistä pidätte?

Lähiaikoina tuunailen tuota Ralph Laurenin kauluspaitaa. Sitä varten minulla on niittejä ja pinkkiä spraymaalia. Kavennustakin tuo kaipaa huomattavasti. Hihat ajattelin myös lyhentää. En osaa ollenkaan käyttää pitkähihaisia paitoja. Postausta tietenkin tulee sitten tuunaus prosessista.

Työnhaku on alkanut tuottaa jo jonkilaista tulosta. Muutamista paikoista on tullut sähköpostia, että minuun ollaan yhteydessä puhelimitse kuluvan viikon aikana. Tänään kävin katsomassa olisiko tänään mol.fi:n sivuille tullut lisää työpaikkoja, niin olihan niitä tullut. Kolme työhakemusta tuli taas täytettyä. Joku työpaikoista tärppää ihan varmasti ennemmin tai myöhemmin. Pääsykokeisiinkin pitäisi kutsu tämän viikon aikana tulla.


Kommentit

 1. Ainakin tuon kuvan perusteella alkaa tyylisi nyt olemaan paljon parempi kuin ennen! Tuollainen tyyli voisi toimia hyvinkin, pidän myös tuosta blogisi ''kansikuvasta'', siinäkin pukeutumistyylisi on upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Kokeilen tässä kaikenlaisia vaatteita, joita en ole tottunut käyttämään =)

   Poista
 2. Hienot nuo lippis-shortsit...
  "Paidan yhdistin amerikanlippishortsien ja valkoisten kenkien kanssa. Mitä tästä tyylistä pidätte?"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kiire mattopyykille kun kyyti odotti jo alhaalla, niin ei ehtinyt oikolukea. Nyt korjattu.

   Ps. Siinä luki amerikanlippishortsit. Ei lippisshortsit ;) ;D

   Poista
 3. Nyt näyttää paljon tyylikkäämmältä kuin ennen. Teinimäiset printtipaidat ja räikeät, halvannäköiset pissisrytkyt Pelastusarmeijalle ja uusi, hillitympi ja tyylikkäämpi look kehiin! Hyvä Petri, sä kehityt hyvää vauhtia, ei sua ees tunnista vanhaks itsekseks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mulla vielä printtipaidat ja räikeät vaatteet säilyy myös. Ei musta tule koskaan sellaista ''olen tän ja tän ikäinen, mun pitää pukeutua tälläin ja tälläin''. Mutta kiitos kehuista =)

   Poista
 4. Olet varmaan tietoinen myös Sanssi-kortista. http://www.mol.fi/mol/fi/00_tyonhakijat/03_nuoret/02_toihin_tyoharjoitteluun/01_sanssi_nuoret/index.jsp Tuolla on moni työllistynyt. Kannattaa myös se sanoa työhakemuksissa että mahdollisuus on myös tuohon. Mukavaa loppukevättä ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kysyä tuosta seuraavalla käyntikerralla =)

   Poista
 5. Eikö tää olis enemminkin asu eikä tyyli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen voi nyt sanoa miten haluaa. Mun mielestä tuo on nuorekas, mutta hienostunut tyyli =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?