Työnhaku tuottaa tulosta!

Ahkera työnhakuni on alkanut jo teettää tulosta. Olen saanut tänää kolme kutsua työhaastatteluun ja yhdessä työpaikassa minulla on mahdollista aloittaa jo ihan lähipäivinä. Kaikki alat joista olen saanut yhteydenottoja on asiakaspalvelutyötä, myyntityötä tai markkinointialaa. Kyllä mä olen vähän yllättynyt, että näin paljon yhteydenottoja saan. Tosi moni tuli sanomaan, että kannattaa varautua etten saa ensimmäistäkään kutsua edes työhaastatteluun. Onneksi minulla on kuitenkin hyvä työhistoria asiakaspalvelun ja myynnin saralta vuodesta 2008 alkaen. Nyt vain sitten työhaastatteluihin ja loppuviikosta ilmoitus tuonne yhteen paikkaan otanko työn vastaan. Työhaastatteluihin ajattelin laittaa päälleni Guessin farkut, mustan t-paidan sekä mustan jakun. Ensivaikutelma on todella tärkeä, jonka vuoksi ulkonäköönkin täytyy panostaa. Jos jotain tehdään, niin se tehdään kunnolla alusta loppuun pieniä yksityiskohtia myöten. Kerron teille siten viikonloppuna miten meni ja missä aloitan työt.

Eilen tuli käytyä taas jälleen mattopyykillä. Mikään ei ole ihanampaa kuin vasta pestyt mäntysuovan tuoksuiset puhtaat matot lattialla. Asuntoni alkaa olemaan melkolailla kohta valmis. Huomenna haen uuden sängyn ja sitten on enää keittiö sisustamatta. Myös yksi antiikkinen pöytä odottaa laittamista ja vitriiniä ajattelin koristella hopealla maalilla. Tätyy siis jotain kivoja kuviosabluunoita laittaa tilaukseen tai tehdä ihan itse. Nykyisen mustan päiväpeitonkin varmaan myyn pois ja ostan tilalle valkoisen. Syksyllä saan koiran kanssa varmasti kirota valkoista sohvaa, päiväpeittoa sekä lampaanvillasta tehtyä valkoista karvamattoa. Täytyy ostaa Vanishia kaapit täyteen varmaan!

Mattopyykillä niin luonnollisen näköisenä kuin olla ja voi.

Kommentit

 1. Miten sinulla meni se tämän päiväinen työhaastattelu? Saitko paikan ja mikä työ on kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myyntikonsulentin paikka ois tarjolla =)

   Poista
  2. Huomenna menen heidän toimistollaan vielä käymään =)

   Poista
  3. Menet käymään toimistolla, eli sait työn? Onnea!

   Poista
  4. Kiitos paljon <3

   Vielä pitää kysellä ja katsoa nuo palkkaukset, työsuhteen kesto ja muoto sekä muut oleelliset asiat ennen kuin nimeäni sopimuksiin laitan =)

   Poista
 2. Hieno juttu, että työnhaku tuottaa tulosta :)

  Olen seuraillut sun blogia jo pitkään ja mä olen aina ihmetelly tuota sun rahapolitiikkaa. Sähän olet tällä hetkellä työtön, joten sinun pitäisi saada maksimissaan työmarkkinatukea ja mahdollisesti yleistä asumistukea, silti sä vaan tuosta noin ostelet viikottain uusia vaatteita, meikkejä ja muutaan kuukauden välein huonekaluja kuten ruokapöytäsettiä, sohvaa ja sänkyä, puhumattakaan sisustustavaroista? Tässä ollaan täälläpäinkin katseltu uutta sänkyä ja halvimmillaan kohtalaisen sänkypaketin saa n. tonnilla mikä vastaa tavallisen työttömän kahden tai kolmen kuukauden rahoja riippuen vähän minkä suuruista rahaa saa, lisäksi pitäisi tietenkin maksaa niiltäkin kuukausilta vuokra, muut asumiskulut ja mielellään ruokakin. Mistä sä ryit rahasi, vinkkiä köyhälle? Mäkin haluaisin vain käydä ostelemassa sitä sun tätä, mutta mulla on ilmeisesti jokin vika taloudenpidossa, kun ei mulla vaan riitä rahat kuukausittaisten pakollisten menojen jälkeen oikein mihinkään suurempaan hankintaan ilman pitkäaikaista harkintaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mahtavaa munkin mielestä. Pääsee pitkästä aikaan tekemään jotain.

   En puhu raha-asioistani julkisesti, mutta vinkkinä: tarpeettomat vaatteet, korut, huonekalut, sisustustavarat jne... eteenpäin myytäväksi. Kannattaa myös itse hyödyntää hankinnoissaan kirpputoreja, huuto.net, tori.fi ja muita tuollaisia paikkoja =)

   Poista
  2. Tartteeko sitä tavaraa olla koko ajan ostamassa? Ei hirveen ekologista. Mä olen myös pienituloinen mutta ostan mieluummin vaatteita vähän harvemmin ja harkiten. Tavara ei tee onnelliseksi vaan kokemukset ja eläminen.

   Poista
  3. Jokainen tekee mitä itse tykkää. Itse käytän rahani koiraan sekä uusiin vaatteisiin.

   Poista
  4. Välität kuitenkin eläimistä niin etkö halua olla esimerkkinä ympäristöystävällisestä kuluttamisesta? Tekeekö vaatteet ja tavarat sut todellekin niin onnellikseksi että on pakko kokoajan ostella ja hankkia tavaraa? Vaikuttaa siltä että innostut hetkeksi jostain ja käytätä kerran tai pari jotai paitaa ja sitten tyyli taas vaihtuu. Omasta mielestä on paljon järkevämpää satsata laadukkaisiin ja aikaa kestäviin vaatteisiin, joita voi yhdistellä eri tavoin.

   Poista
  5. Voi jessus. Todellakin, jokainen tekee rahoillaan mitä haluaa ja Petrihän tosi paljon ostaakin kirppareilta juuri vaatteita. Mitä ei-ekologista on siinä, että ostaa käytettyjä vaatteita? Anyone who says that money can't buy happiness doesn't know where to shop! Uudet tavarat tekevät minut ainakin hetkeksi iloiseksi, eikä se tarkoita etten arvostaisi perhettäni, ystäviäni ja elämistä :D

   Poista
  6. Minä iloitsen shoppailusta, uusista vaatteista, uusista hankinnoista asuntooni ym... Ja en ole ekologinen ihminen. Suoraan sanottuna RAKASTAN SHOPPAILUA <3

   Ja alempi anonyymi sanoi täydellisesti. Itsekkin shoppailu ja muu törsääminen tekee minut iloiseksi ja onnelliseksi, mutta myös hetket perheen, ystävien ja muiden läheisten ihmisten kanssa saa minut iloiseksi ja onnelliseksi.

   Ja tuo yhsitely ja samat vaatteet viikosta toiseen ei ole mun juttu =)

   Poista
  7. Nojaa, pakko nyt tunkea itsekkin mukaan tähän keskusteluun.Seuraan itse satoja lifestyle/tyyliblogeja, eikä petrin kulutus ole todellakaan samaa luokkaa kun monilla muilla jotka käyttävät uusiin ostoksiinsa tuhansia euroja kuussa. Hän myös ostelee kirppiksiltä, mitä kaikki eivät harrasta. Tietysti olisi parasta katsoa mistä ostokset tulevat, mistä ne on tehty, tarvitseeko niitä todella yms. Minulle ekologisuus on tärkeä', vaikka muotia rakastankin.
   Btw, onnea työpaikasta!

   Poista
  8. No oot sä vähän ekologinen kun ostat käytettyjä vaatteita. Siinä ei siis todellakaan ole mitään väärää! :)

   Poista
  9. Kyllä mun mielestä ekologisuus on tänä päivänä aika trendikästä. Kaikkea ei toki kirpparilta saa ja tärkeetä olis mun mielestä aina miettiä tarkkaan kun ostaa uuden tuotteen. Mistä se on tehty, voiko sitä käyttää esim seuraavanakin kesänä, kyllästynkö tähän heti? Mä en yhtään tykkää sellasesta ostan-kun-halvalla-saan meiningistä. Ja mitä oon sun blogia lukenut niin et sä ihan kauheesti oo tuntunut miettivän että onko jokin tavara tarpeellinen. Ja aika nopsaa kyllästyt hankintoihisi kun niitä heti kirpparille raahaat.

   Poista
  10. En mä rupea säilyttämään mitään ''ehkä mä vielä joskus tätä tarviin'' juttuja kaapeissa. Parempi laittaa uudestaan kiertoon enemmän tarvitsevalle =)

   Poista
 3. Mihin sun seiska liven sisällöt on kadonnut? Katoin to linkin kautta mutta ei siellä ole mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En käytä enää kyseistä palvelua. Se on mielestäi vähän roskasivusto =)

   Facebook ryhmässäni: https://www.facebook.com/pages/Petri-Penna/164445540274538

   ja Twitterissä: https://twitter.com/petripenna

   Voi seurata minua helposti. Paras tapa kuitenkin on tehdä tunnus bloggeriin ja klikata tuolta ''liity lukijaksi''.

   Poista
  2. Miksi sun blogin yläpalkissa on sitten linkki sinne? Mikset poista profiiliasi sieltä? Vielä viikko sitten käytit seiska liveä aktiivisesti, mikä sai mielesi muuttumaan?

   Poista
  3. Olinkin unohtanut sen tuota poistaa. Kiitos kun muistutit =)

   Poista
 4. Ootko posliini vai tykkäätkö karvoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joitain postauksia sitten kerroin, että sheivaan kaikki muut paitsi hiukset, kulmakarvat ja ripset. Karvat ovat mielestäni ällöttäviä ja todella epähygieenisiä.

   Poista
 5. No, koska myyntityösi alkaa?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?