Työnhaku jatkuu edelleen!

Olin tänään menossa käymään toimistolla juttelemassa ja tällä viikolla piti aloittaa työt. Soitin sinne ja kysyin monen aikaan voin tulla ja sieltä tuli vain vastaus, että työpaikka annettiin jo jollekkin toiselle. Ei tuo tosin mua lannista. Kesän alussa oli ihan samanlainen tapaus Markkinointitoimisto Johdin- firman kanssa. Sähköpostitse oltiin sovittu jo kaikki koulutuspäivät ja muut. Huomenna on pari työhaastattelua lisää. Tekevälle aina töitä löytyy ja tuo on fakta. Tänään olen taas internettiä selaillut ja laittanut taas viisi työhakemusta menemään. Ennemmin tai myöhemmin joku työpaikoista napsahtaa mulle. Nyt menenkin katsomaan huomiset työhaastatteluvaatteet valmiiksi, jonka jälkeen rentoutumaan suihkuun kasvonaamioiden ja muun hemmottelun parissa. Tänään taas ajoissa nukkumaan, niin olen huomenna pirteänä ja reippaana liikenteessä.

Mitä muuten pidätte blogin uudesta bannerista?


Kommentit

 1. Onpa törkeää kyseiseltä firmalta tehä noin ;O Ei hyvänen aika mitä työnhakijoiden kyykytystä. Hyvä ettet masennu, parempi vaan ettet tuollaseen paikkaan mennyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on se kun puhelimitse on vaan sovittu kaikki, niin ei ole mitään virallisia sopimuksia. Ei se mua hetkauta. Laittelin just Helsingin suuntaankin työhakemuksia!

   Poista
  2. Seuraavan kerran äänitä puhelu!!!

   Poista
  3. Suullinenkin sopimus on sopimus. Ihme meininkiä, mutta varmasti löydät paremman duunin. Kertoo jotain jos pomo/t on jo alkuvaiheessa tollaisia :)Tsemppiä työnhakuun!

   Poista
  4. Siis toi työpaikka oli työnvälitysfirman kautta. Et ei se varsinainen pomo. Mut kuitenkin sanoivat töiden ja perehdytyspäin olevan jo tällä viikolla. Tänään piti toimistolla tosiaan käydä, mutta en sitten käynykkään.

   Poista
 2. Hienoa, ettet anna ohareiden lannistaa! Tsemppiä työnhakuun ja olet oikeassa siinä, että kyllä tekevälle aina töitä löytyy :) P.S. Sun uusi tyyli on hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Mulla nyt ei tällä hetkellä mitään vakituista tyylä ole. Kokeilen kaikkia uusia sekä vanhoja juttuja =)

   Poista
 3. Toivottavasti jostain paikasta onnistaa (kuten varmasti onnistaakin!) :) Itse olen kanssa yrittänyt kaikkeni että saisin töitä ja hakemuksiakin oon lähettäny valehtelematta 20 eri paikkaan.. :( mistään ei ole tullut edes kutsua haastatteluun.. alkaa toivonkipinä sammua pikku hiljaa :/

  Mut ihanaa kesän jatkoa Petri sulle sinne ja rapsutuksia Mentorille! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh.. Kyllä niitä työpaikkoja vieä sulle tulee varmasti eteen =)

   Hyvää kesänjatkoa sinnekkin <3

   Poista
 4. Oikea asenne! Tsemppiä työnhakuun!

  VastaaPoista
 5. Petri, todella hiano banneri! Tyylikäs, selkeä, hieno kuva ja hyvät värit. Pidän paljon sen tunnelmasta. 10 points!

  VastaaPoista
 6. Miten oot saanu ittes noin hyvään kuntoon? näyttää hyvältä :) ja tsemppiä työnhakuun, itellä sama tilanne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan vain laihduttamalla ja kampaajalla käymällä =)
   Kiitos kehuista <3

   Poista
 7. Tuli tohon sun banniin idea et toi princess vois olla disney fontilla tai sillä (en perrr... saa millää päähän fontin nimeä) Mut siin on se söpö ihkudaa rinsessa kruunu :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?