Terveisiä Venäjältä!

Tänään pakkasin aamulla laukkuun kännykän, passin sekä rahaa ja suuntasin itseni äidin kanssa kohti Imatraa. Sieltä noudin uuden viisumini, jonka jälkeen matka jatkui kohti Venäjän rajaa. Laittautua en jaksanut ''aikaisen'' herätyksen vuoksi ollenkaan ja olinkin täysin luonnollisena liikenteessä. Siitä onkin jo reilusti aikaa kun viimeeksi kävin Venäjällä. Taisin käydä siellä viimeeksi silloin kun olin 8-luokalla peruskoulussa. Useampi vuosi siis vierähtänyt. Pidän Venäjästä maana todella paljon, mutta tuon maan politiikkaan ja tuollasiin en kommentoi mitään. Siitä ei tulisi kaunista tekstiä. Mun mielestä Venäjällä nimittäin nuo ihmisoikeudet ja muut sellaset on ihan päin persettä.

Eniten rakastan Venäjällä mielettömän edullisia hintoja. Shoppailinkin siis todella edullisesti siellä. Ostin uudet tasapohjaiset tennarit, joita ei Suomessa joka paikassa löydy. Olen myynyt lähes kaikki kenkäni pois niinpä on aika ostaa uusia. Lisäksi ostin ihanan posliinisen koristenaamion seinälle, upean mustan korkokenkäsytkärin, hiusvärejä sekä kävin venäläisessä ruokakaupassa. Sieltä ostin ison kasan herkkuja sekä ruokaa. Olin ihan innoissani, koska siellä on myynnissä kaikkia ruokia mitä Suomesta ei saa. Ostin myös tietenkin itselleni tupakkavarastot täyteen. Löysin myös ihanaa LD Pink- merkkistä tupakkaa. Sellasia ohuita ja savukkeissa on pinkkiä koristusta. Niin söpöjä kuin olla ja voi. Rahaa kului noihin kaikkiin vaivaiset 43e. Hinnat siis kohdillaan Venäjällä, toisin kuin Suomessa.


Kommentit

 1. Mis päi venäjää kävit ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään käytiin Svetogorskissa kun se on siinä Imatran rajalla. Ensi viikolla sitten paremmin shoppailemaan Viipuriin!

   Poista
 2. tiesitkö, että venäjällä on nykyään laitonta edes sanoa olevansa homo? voi häkki heilahtaa...ainakin jos on venäläinen..itse en kyllä tuohon maahan astuisi jalallanikaan, suomessa on paljon parempi olla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on yksi syy miksi en Venäjän politiikasta ruvennut edes puhumaan = ihmisoikeudet päin vittua.

   Muuten Venäjä on tosi mukava ja vieraanvarainen paikka. Itse pidän tosi paljon <3

   Poista
 3. millä matkustitte, oma auto vai bussimatka? entä millanen kaupunki se svetogorski oli..nähtävyyksiä vai kurjuutta/köyhyyttä?ja yövyittekö venäjän puolella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omalla autolla mentiin tietenkin. Lappeenranta kun on tässä rajan vieressä, niin helppo vaikka joka päivä mennä siellä käymään nyt kun viisumikin on. Svetogorsk on sellanen hiukan köyhempi kaupunki. On siellä kuitenkin kivoja vaatekauppoja ja kaikkea. Viipuri on sitten hienompi paikka, jonne ensi viikolla ollaan menossa =)

   Poista
 4. Minkä päivän meinaat käyttää Viipurimatkailuun? tulee sitte koulusta vapaata vai?

  VastaaPoista
 5. Ainaki täällä Tampereella on melkein joka liikkeessä tasapohjasia tennareita.. en sit tiä mis kuusessa asut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en koskaan löydä mitään miellyttävää. En halua tylsiä yksivärisiä tennareita. Lenkkareita ja tollaisia en taas ollenkaan käytä.

   Poista
 6. Venäjällä on halpaa tasan jossain Viipurissa, sit ku meet jonneki Pietariin tai vähän kauemmas Venäjälle niin kaikki on paljon paljon kalliimpaa kuin Suomessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vielä kun en ole itse sinne asti kerennyt vielä =)

   Joulun aikoihin olisi ihana mennä Pietariin!

   Poista
 7. Ole varovainen Venäjällä sen uuden homopropaganda-lain takia. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei siellä meno ole sellaista ''tuo nöyttää homolta vedetään turpaan'' tyylistä niinkuin uutisissa on annettu ymmärtää. Tosi mukavia ihmisiä siellä on. Onhan Suomessakin ihan samalla tavalla tuollaisia aktivisteja. Pippurisumute ja kananmunaiskuja pride kulkueisiin ym... Ei pidä joidenkin ihmisten perusteella tuomita koko kansaa =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?