Rakuuna Rock 2013!

Nyt pääsen vihdoin Rakuuna Rock- postauksen pariin ja aloitetaan perjantaista. Silloin olin siis töissä tuolla festareilla lipunmyynnissä ja hoidin kassatyöskentelyn. Olin iloinen omasta työpisteestäni, sillä siitä näki suoraan festareiden päälavalle, eli Stara Stagelle. Mikään keikka ei siis mennyt sivu suun. Perjantaina tosin vain yksi artisti oli minulle mieluinen, joka oli Michael Monroe. Minulle sattui samaan työpisteeseen myös onneksi hyvä työkaveri. Meillä oli oikein hauskaa koko ilta. Loppuyöstä tosin alkoi olemaan ihan älyttömän kylmä johtuen sadekuuroista ja suoraan järveltä puhaltavasta tuulesta. Hyvää ruokaakin tuolla oli työntekijöille tarjolla. Tonnikalapastaa, salaatteja, leipiä ja niihin kaikenlaisia juustoja sekä leikkeleitä päälle. Loppujen lopuksi työvuoron pituudeksi muodostui reilu 13-tuntia. Tuon jälkeen olin aivan väsynyt, joka johtuu myös osittain nousevasta kuumeesta. Sairastuin myös siis kuumeeseen tuon illan aikana.

Pieni kuume ei menoani lauantaina tosin haitannut. Minishortsit, bisters.fi:n neonpinkki-musta printtipaita päälle ja skumpalle Linnoituksen Krouviin iltaa aloittelemaan. Festareiden suurin kohokohta olikin kohta käsillä. Upea ja ihana Kaija Koo asteli lavalle ja veti kunnollisen reilu tunnin keikan, jonka aikana soitti kaikki klassikot sekä myös vähemmän tunnettuja biisejä. En muista koska olisin ollut yhtä äänekkäällä keikalla kuin tuolloin. Varsinkin kun Kaija rupesi laulamaan tinakenkätyttöä. Koko festarikansa lauloi mukana ja kovaa. Keikan jälkeen jäin juhlimaan vielä joksikin aikaa anniskelualueelle. Minulle mitään mieluista artistia ei ilan aikana ollut enää jäljellä, niinpä päätin hipsutella kotia kohti ajoissa Mentorin luokse.

Sunnuntaina olikin vielä jäljellä talkoolaisten talkoobileet. Siellä oli salaatteja, grillattavaa, pientä suolaista sekä tietenkin hyvät juomatarjoilut. Tutustuin illan aikana myös uusiin ihaniin ihmisiin, joiden kanssa jatkoimme matkaa Lucky Monkeysiin. Tosin tuolla kyseisessä paikassa kaikki ei mennyt odotusten mukaan. En päässyt sinne sisää, koska en ole kirjoittanut heille sopivaan sävyyn kyseisestä paikasta. Se ei minun vika ole jos kyseinen paikka ei kestä kritiikkiä. Karsea paikka, jonne nytkin olin menossa ihan vain sen takia, että muut halusivat sinne. Kierrän kyseisen räkälän kaukaa tästä lähtien olkoot sinne menossa kuka tahansa. Loppujen lopuksi festareista jäi todella hyviä muistoja sekä uusi kohta CV:seen työtodistuksen kera. Uusia ystäviä, hyvä meininki, Kaija Koo ja vaikka mitä. Toivottavasti kyseinen tapahtuma järjestetään ensi vuonna uudestaan. Itse ainakin aijon sinne suunnata välittömästi jos se vain ensi vuonna järjestetään. Festareilla työskentely on minusta todella ihanaa. Tämä on nyt kolmas kesä kun olen jossain festareilla töissä. Saatan tänä kesänä mennä myös HC-Festareille töihin.

Kommentit

 1. Voi jestas, onpa kyllä lapsellista baarilta olla päästämättä sisään sen takia, mitä olet siitä kirjoittanut. Noh, saapahan lisää negatiivista julkisuutta. Jos asuisin siellä päin, boikotoisin paikkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mulla aikomusta tuonne paikkaan enää mennä. Tuo on myös yksi pahamaineisimmista paikoista Lappeenrannassa. Ainakin mitä olen kaikilta ihmisiltä kuullut.

   Suomessa on lisäksi sanavapaus =)

   Poista
 2. Ihan pakko sanoo et noi sun hiukset on ihan hirmu kivat!:)

  VastaaPoista
 3. Siis et päässyt sisään koska olet kirjoittanut nettiin heistä jotain mikä ei heitä miellytä?:D huhhuh. Aikamoista teini meininkiä etten sanoisi, onks siel ollu jotai vastavalmistuneita ovella?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis kyseistä baaria olen aikasemmin kritisoinut asiakaspalvelun huonoudesta ja tuollaisesta. Ei ole parannusta tullut. Palvelu senkun huononee vuosi vuodelta :D

   Poista
  2. Onkohan niillä takahuonees kuva susta kaikille työntekijöille muistutukseks tekstil et: "tää on sanonu ikävästi, elkää päästäkö sissään." Really?? Ihan uskomatonta edelleen :D

   Poista
  3. Hyvin mahdollista. Siitä ''ikävästi sanomisesta'' on nimittäi jo yli vuos xD

   Poista
  4. Ootkoha käyny ees samassa paikassa kun valitat asiakaspalvelun huonoudesta?
   Paras paikka Lappeenrannassa ja melkein muissakin kaupungeissa missä olen käynyt..
   No makunsa kullakin ^^

   Poista
  5. Kiva, että sulla ollut hyvät kokemukset.

   Itseeni tuo paikka ei iske jo alunperin ulkonäöltään ja olemukseltaan. Asiakaspalvelussa en ole koskaan havainnut mitään hyvää ja mainekkaan paikalla ei ole Lappeenrannassa mitä parhain.

   Poista
  6. Onks tää se paikka mistä sait asiakaspalveluna uloslentämisen liiallisen kännitilan takia?

   Se taitaa olla asiakkaan eikä paikan vika.

   Poista
  7. En ole koskaan lentänyt ulos liiallisen humaluuden vuoksi.

   Ilonasa mut kerran heitettiin tuon syyn nojalla, mutta viereiselle clubille Giggling Marliniin mentiin iltaa jatkamaan ja saatiin bilettää siellä pilkkuun asti ja koko ajan tarjoiltiin. En siis mitenkään voinut olla liian humalassa. En muuten olisi päässyt Giggling Marliniin sisään =)

   Poista
 4. Oot sulonen :)
  Paranuhan nopeesti <3
  ja oon myös nähny noi "surmanajajat" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Buranaa ja panadoolia, niin kyllä tää tästä :D

   Poista
 5. aivan ihana paita! saan niin paljon tsemppausta sun nykyisistä kuvista omaan laihdutukseeni :) anteeksi että taas kysyn aihweseen liittyvää mutta laskitko myös alkoholit kaloreina vai olitko ilman? :) ite vetelen täällä kuivaa viiniä ja syönyt sen nukaan et juomien kera tulee max 1000 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En laskenut alkholia ollenkaan, mutta join sitä mahdollisimman harvoin. Noin pari kertaa kuukaudessa =)

   Kiitos kehuista <3

   Poista
 6. Voi rakas, oon niin ylpeä että oot päässyt noihin mittoihin! Vaikka eihän sillä koolla väliä, mutta hienoa että ihminen jaksaa saavuttaa tavoitteensa.. :)! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos muru <3

   Jos jotakin rupeaa tekemään, niin se täytyy myös kunnolla tehdä. Se on ainakin mun mielipide ;D

   Poista
 7. Lucky Monkeys on kyllä epämiellyttävin paikka Lappeenrannassa, mulla ei oo siitä mitään hyviä kokemuksia !

  VastaaPoista
 8. Lycky Monkeys on edullinen ja suosittu nuorten aikuisten ja aikuistenkin paikka.!
  Vain hyvää sanottavaa kyseisestä paikasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normalihintainen paikkahan se on. Ainakin esim GM:ssä ihan saman hintaiset juomat. Itselläni ei paikasta hyvää sanottavaa ole =)

   Poista
 9. Epäilen hyvin vahvasti tuota että Apinassa ketään jaksaisi kiinnostaa mitä joku on heistä blogissaan kirjoittanut. Paikka on paras koko Lappeenrannassa, mutta makunsa kullakin. Asiakkaille ei olla töykeitä niin kauan kun heidän oma käytöksensä ei ole huonoa/ aiheuta häiriötä. Ja sisään otetaan kaikki kunhan on paperit (etkös alaikäisenä tuonne yrittänyt?) ja omilla jaloillaan pysyy.

  Mutta no hard feelings :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh kassaneiti sanoi kuitenkin minun kirjoittaneeni negatiiviseen sävyyn kyseisestä paikasa, jonka vuoksi en ole tervetullut =)

   Poista
  2. Tuohan on törkeätä! En ole ikinä käynyt kyseisessä paikassa ja en ole varmasti menossakaan, jos siis joskus Lappeenrantana tulen.

   Sun täytyisi tehdä joku valitus syrjinnästä!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?