Meillä on vain yksi elämä!

Nyt tulee vaihteeksi taas syvällisempää postausta. Mä olen tosi usein miksi jotkut ihmiset rajoittavat elämäänsä ja tekemisiään muiden ihmisten takia. Ihmiset haluavat vyöryä harmaassa massassa, eikä erilaisuutta suvaita. Pitäisi olla se ''kultainen keskitie'' elää elämäänsä. Tuo tosin on mahdotonta. Kukaan ei voi ikinä määrittää mikä on oikea tapa elämää elää. Kaikki ihmiset ovat erilaisia, joten miksi pitää yrittää olla samanlainen kuin kaikki muut? Tehdä vain sitä mitä muutkin? Meillä on vain yksi elämä ja se täytyy elää estoitta ja täydesti nauttien. Olen monesti sanonut, että haudassa ehtii sitten lepäämään ja häpeemään ja tuo on ihan totta. Eläkää siis täysillä. Itse olen aina elänyt elämääni juuri kuten haluan muiden mielipiteistä välittämättä. Virheitä olen elämäni aikana tehnyt niinkuin jokainen meistä, mutta mitään en jää katumaan tai katso taakseni. Jatkan elämää ylpeänä aina sinne hautaan saakka.

Ja nyt voisin kertoa hiukan tulevaisuuden suunnitelmistani. Yhteishaussa en siis päässyt haluamiini kouluihin, joten nyt hain täydennyshaussa uudestaan. Tällä kertaa hain kaikkiin taiteellisimmille aloille. Espooseen viherrakentajaksi sekä Lahteen viherrakentajaksi, muotoilu ja mallintamiseen, sisustussuunnittelijaksi sekä tilasuunnittelu ja toteutukseen. Nyt vain toivomaan parasta. Nyt jos en kouluun pääse, niin menen sitten vaikka Siwan kassalle myyjäksi. Tämä puoli vuotta lomailua riittää ihan hyvin ja on aika tehdä jotain muuta kuin shoppailla ja bilettää.

Tänään käväisin myös postista hakemassa festarivaatteet ensi viikon Rakuunarokkiin. Ja mistä muualtakaan kuin bisters.fi- verkkokaupasta, jonka kanssa olen tehnyt yhteistyötä keväästä alkaen. Sieltä tuli tällä kertaa ihana musta-pinkki pääkallopaita, pitkä neulossifonkitakki sekä two in one raitapaita. Varmaan tämänkin olen jo sanonut, mutta olen ihan täysin rakastunut kyseiseen nettikauppaan. Sinne pääsee vierailemaan ja shoppailemaan tästä!
Kommentit

 1. Kai tiesit että viherrakentajan työ on fyysisesti hyvin raskasta ja sotkuista, siellä ei mietitä sotkuuko vaatteet (työvaatteet toki, eikä mitkään muodin ykköset) tai että onko tukka ja meikki hyvin. En millään näe sua viherrakentajana...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä tutustuin alaan ennen kuin sinne hain =)

   Poista
  2. Nii ja voihan sen sitten jättää kesken niinkuin viime syksyisen koulunkin...

   Poista
  3. Totta tuo. Jos alkaa tuntumaan siltä, että ei ala olekkaan oma juttu, niin sen voi kyllä lopettaa ja vaihtaa alaa =)

   Poista
  4. Oikeesti tuo kesken jättäminen oli tarkoitettu vähä niinku v.ttuiluksi.
   Joku toinen olis tarvinnu ja halunnu käydä sen siunkin aloittaman ja kesken jättämäsi koulun loppuun ja saada itselleen ammatin. Nyt tyhjä paikka.

   Poista
  5. No siihen luokalle olisi vielä kyllä oppilaita mahtunut tulemaan, että ei se ollut keneltäkään pois ja sain suoritettua kursseja, jotka voin hyödyntää tulevissa opiskeluissani. En siis itsekkään siellä turhaan ollut. Tieto taitoakin tuli vaatetusalasta rutkasti!

   Poista
  6. Kai aloja kokeilla saa, jos ne kuitenkin tuntuu mieleisiltä? Jos jotain oikeasti kiinnostaa niin soittelee sitten peruutuspaikkoja et keskeyttäjän paikka menee oikeelle ihmiselle.. Sekin jo kertoo paljon, että edes yrittää ja hakee kouluihin ja miettii tulevaisuuttas.

   Poista
  7. Totta! Itsekin olen joka vuosi soitellut noihin partui-kampaano ja kosmetologi koulutusten perään niitä peruutuspaikkoja. Ei ole ollut vielä, mutta ainakin yritän ;)

   Poista
  8. Kyllä sä vielä varmasti pääset, kun ne huomaa et soittelet niin tiuhaan tahtiin, et pakko sut on ottaa ku niin innokas oot :)

   Poista
 2. onko tämä sponsoroitu postaus? tarkoitan tuota verkkokauppaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aloitin bisters.fi:n kanssa yhteistyön muistaakseni maaliskuussa kun kyseinen verkkokauppa avattiin.

   Ihan uunituore verkkokauppa siis =)

   Poista
  2. Et vastannut kysymykseen Petri :) Meidän lukijoiden täytyy jo lainkin mukaan saada tietää, jos mainostat kyseistä kauppaa.

   Enivei, hyvä postaus ja hyvin sanottu kaikki! Lisäisin kuitenkin, että jokaisen pitäisi elää niinkuin haluaa, kuitenkin satuttamatta muita.

   Poista
  3. Kiitos kehuista <3

   Meillä on diili, että saan heiltä vaatteita juuri esimerkiksi eri tapahtumia sekä juhlia varten. Minä puolestani taas luonnollisesti postaan vaatteista ja pidän heidän mainosbanneria blogin mainospalkissa.

   Poista
 3. Mitä jos se "harmaa elämä" on juuri sitä, mitä ihminen haluaa?

  Ja, itse puutarhapuolta opiskelevana, voin kertoa, että viherrakentaminen ei ole mikään "taiteellinen ala". :-D. Siellä et pärjää korkkareissa ja shortseissa, ja töitä tehdään ulkona ilmasta välittämättä. Jos et jaksa kävellä kilometria etkä pakkasella mene ulos, hylkää jo heti ajatuskin viherrakentajan urasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitten antaa palaa vaan. Tärkeintä mun mielestä on, että ei tee mitään vain miellyttääkseen muita ihmisiä.

   Ja aloilla pystyy kyllä erikoistumaan =)

   Poista
  2. Edelleenkin puutarha-alaa opiskelevana (perusopintoihin kuuluu myös viherrakennuspuoli), mielelläni kuulisin, mihin ajattelit erikoistua? Kai tiedät, ett viherrakennus on juuri se erikoistumislinja?
   Ei siinä toki mitään, puutarhapuoli on jees (en kai minä itse sitä muuten opiskelisi), mutta kunhan sulla ei nyt olisi epärealistinen kuva siitä, mitä se oikeasti on.

   Poista
  3. Saa nähdä... Ainakin aijon käydä katsomassa millaista se on jos kouluun pääsen sisään. Ei mun vielä tarvitse tietää mihin erikoistun ym...

   Poista
 4. Haitko Lahdessa Muotoiluinstituuttiin?

  VastaaPoista
 5. Hei, ootko ikinä palauttanut mitään bistersille? Tiedän että ne on sun sponsori että et varmaan voisi sanoo mitään pahaa vaikka haluaisitkin :D mutta kiinnostaisi tilata sieltä ja mietin palautusta.. Harmittaa ettei ole Paypal-maksumahdollisuutta ja laskusta tulee laskutuslisää..

  Mut jos oot maksanu suoraa tililtä ja palauttanut niin onko rahat tullu hyvin takasin yms?

  VastaaPoista
 6. Tuo nettikauppa on muuten ihan kiva, mut tyhmää kun siellä on vaan aina jotain tosi minikokoja tai sit vaan yks kappale kaikkee. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bisters on ollut käynnissä vasta muutamia kuukausia ja kehitettävää on varmasti vielä. Kannattaa käydä heidän sivulla antamassa palautetta, niin varmasti ottavat huomioon =)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?