Hyvää ruokaa & liikuntaa ♥

Alkuviikko on lähtenyt ihanasti käyntiin hyvän ruuan ja koiran kanssa liikkuen käyntiin. Ollaan käyty pitkillä lenkeillä, juoksemassa, uimassa ja heittelemässä palloa. Kokkaaminen on saanut vaikutteet kesästä. Olen siis tehnyt kaikkia kesäisiä ruokia ainoastaan. Esimerkiksi äsken tein perinteisesti valmistaen uusia perunoita ja niiden kanssa kasviksia sekä kalaa. Eilen kokkasin maalaistyylistä kanapataa ja pannukakkua. Pannukakun kanssa oli vaniljajäätelöä sekä tuoreita marinoituja mansikoita ja viinirypäleitä.

Tälle viikolle mulla ei ole mitään suunnitelmiä, joten saa nähdä mitä keksin. Jotain kivaa pitäisi tehdä vielä kun kesää on jäljellä. Ehdottakaa te mitä tekisin. Postausta tietenkin tulee sitten. Voisi videopostaustakin harkita. Riippuu millaisia ehdotuksia tulee, joten ei kuin ehdottelemaan!

Kommentit

 1. Hei! Voisit tehdä baarikierroksen vaikka Lappeenrannassa. Kävisit kaikissa eri paikoissa ja kertoisit baarien ja yökerhojen eroista ja hyvistä/huonoista puolista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on hyvä idea, mutta vasta sunnuntaina kiersin baarit läpi, enkä ole aikeissa juoda alkoholia vähään aikaan ;/

   Mutta tuollaisen teen!

   Poista
  2. sen voi tehdä myös selvänä... ilman alkoholia :)

   Poista
 2. Näkeekö mentor koirakavereitaan paljon?

  VastaaPoista
 3. Tee Lappeenrannan parhaat jutut (kaupat/ravintolat/baarit/puistot/nähtävyydet) -turnee. Eli esittelykierros meille turisteille. Tulee käytyä silloin tällöin, mutta mitä suosittelet? Tai vaihtoehtoisesti joku veneristeilyjuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lappeenranta postauksen olen jo tehnyt ja sen pitäisi tuolta arkistosta löytyä. Veneristeilyllä en itsekkään ole käynyt, joten sen voisi testata vielä tänä kesänä =)

   Poista
 4. ei ole väliä mitä postaat! kunhan teet videota kun en ole koskaan kuullu sun ääntä edes.muutkin tekee videoita vaikka ei kunnon aihetta ees ole.eli nyt tekemään juttua vaan vaikka arjesta ylipäätään :-) esittele asuntoasi ystäviäsi ja johannakin olis kiva saada kuvaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noi videopostaukset ei oikein mun juttu ole. Teen kyllä jossain vaiheessa kun on kunnollinen aihe. Esimerkiksi vaikka joku lomamatka tai sellainen. Tuuriin olen loppukesästä menossa, joten jos tekisi Tuurin matkasta videopostauksen!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?