Työpaikka tuli ja meni!

Nyt oon vaihteeks taas todella ärsyyntyny. Mulla oli ja meni työpaikka. Sain sähköpostia yhdeltä yritykseltä, johon olin laittanut hakemuksen, että mulle ois vapaana työpaikka Hartwall tuotteiden parissa. Vastasin tietenkin vastaanottavani sen ja keskiviikkona piti olla perehdyttämispäivä ja loppuviikko työssä perehdyttämistä, mutta sieltä tulikin sähköpostia, että työ annetaankin jollekkin toiselle. Noh saanpahan lomailla kesän rauhassa ja syksyllä johonkin koulunpenkille. Kyllähä tuo pannuun otti kun oli jo valmiiksi kaikkia suunnitelmia perunu ja kalenteria siistinyt. Huomenna voikin sitten ottaa pari lasillista nemmän boolia kun ei tarvitse murehtia seuraavan aamun krapulaa. Alunperin piti ottaa lasi tai pari boolia. Nyt voikin ostaa skumppaakin siihen kaveriksi.


Kommentit

 1. Onnea synrymäpäivien johdosta! Kyllä työpaikka vielä sattuu kohdalle tai sitten sinne koulun penkille niinkuin kirjoititkin. :)
  Onko sulla muuten instagramia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Ehkä ihan hyvää että en loppujen lopuksi tonne mennykkään jos noin epäluotettava firma.

   Instagramia ei löydy. En tajua, enkä tykkää siitä :D

   Poista
 2. Se oli varmaankin joku fitun call center-homma? Niitä tulee kyllä uusia jos semmosia haluaa tehdä.

  VastaaPoista
 3. Ei ne kyllä siinä vaiheessa voi sitä enää perua kun ovat luvanneet ja olet vastannut, vaikkei olisi työsopparia allekirjoitettuna. Kannattaisi pitää vähän paremmin oikeuksistaan huolta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No enpä noi epäluotettavaan yritykseen suostuis menee edes töihin :D

   Poista
 4. Moi petri!

  Haluun vaan sanoa, että kannattaa ehkä vähentää alkoholin käyttöä, jos meinaat pysyä laihana. Koska oot laihduttanut ns. huonolla tavalla, eli syömällä tosi vähän mutta et oo liikkunut melkein ollenkaan, kilot tulee tosi nopeesti takas heti, kun kaloreita alkaa tulla taas säännöllisesti enemmän. Eli mitkään dieetit ei loppupeleissä toimi, jos dieetin jälkeen alkaa syödä ja juoda samalla tavalla, kuin ennen. En halua dissata, mulla on vaan itellä kokemusta jojolaihdutuksesta erittäin paljon. Mutta tsemppiä sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se paino nouse ku säännöllisesti tarkkailee sitä =)

   Poista
 5. Onnea! <3 <3 Ja rapsutukset Mentorille. Joku sanoi edellisessä päivityksessä, että oot lihonnu?? Hei halojaa.. Petrille on vain kasvanut reisilihakset ja kuten venekuvassa, ne näyttävät tuolta rentoina. Älä Petri nuista välitä, vaan vietä ihana kesä, beibi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Nyt kyllä pitää hillitä menemisiä vähän. Tullu sen verra bailattua ja vietettyä kesää :D

   Poista
 6. mun mielestä on ihan ok kesällä syödä, juoda ja lihoo, sehän kuuluukin kesään. talvella sit on aikaa kuntoilla ja laihduttaa, kun ei oo muutakaan tekemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Talvella mä piiloudun aina neljän seinän sisään läppärini kanssa :D

   Poista
 7. Eiks siun pitäny olla juomatta Pride-tapahtumaan asti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Synttäreiden jälkeen. Juhannuksesta en tosin tiedä mitä se eteen tuo tai jos tulee kutsuja joihinkin tapahtumiin. Koskaan ei tiedä mitä elämä eteen tuo :D

   Poista
 8. Uroot hohoi, Petri on taas vapailla markknoilla! :D Parisuhdetilanne Sinkku. Ei ihan vieny alttarille asti. :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei sitä vielä tiedä. On - Off tilanne päällä ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?