Tel Aviv here I come!

Surffaillessa internetissä törmäsin todella mielenkiintoiseen kilpailuun bloggaajille http://www.rantapallo.fi/- sivustolla, jossa voi voittaa matkan Israeliin Tel Aviviin. Kilppailun järjestäjinä toimii Finnair sekä Israelin matkailutoimisto.

Miksi minun pitäisi voittaa matka ja mitä matkalla tekisin? Minulla on jo jonkin aikaa ollut matkakuume, josta kerroinki viimeisimmässä postauksessani ja nyt palkintona siis on viikonloppumatka Tel Aviviin. Yhden päivän pyhittäisin ehdottomasti kulttuurille. Vaikkei minusta ihan heti uskoisi, niin olen todella kiinnostunut eri maiden kulttuureista ja tavoista. Kävin tutustumassa kaupunkiin ja kaupungilla onkin melkoinen historia. Tykästyin myös Tel Avivin arkkitehtuuriin. Tuolla on myös kilometrejä pitkä uimaranta, joten rannallekkin pitää pyhittää aikaa. Aurinko, meri ja kylmää juotavaa. Mikä voisi olla rentouttavampaa?

Shoppailumahdollisuudet Tel Avivissa on myös aivan mahtavat ja ainahan koti Suomeen täytyy tuliaisia tuoda. Shoppailun jälkeen on aina nälkä, jolloin olisi aika tutustua paikallisiin ruokiin. Olen aina ulkomailla kiinnostunut kaikesta paikallisesta. Niitä perus pihvejä ym.. saa myös Suomestakin. Juhlimaankin täytyisi myös keretä kun sinne asti pääsee ja Tel Aviv onkin juhlimiseen loistava kaupunki kun luin muiden ihmisten matkakokemuksia. Apua kun tuntuu ettei viikonloppu riitä kaikkeen mitä haluaisi tehdä. Noh tiivistettynä matkaani kuuluisi rannalla löhöilyä, shoppailua, kulttuuriin tutustumista, hyvää ruokaa sekä bilettämistä. Nyt vaan peukut pystyyn, että voitto tulee kotiin ja pääsen matkalle!
Kommentit

 1. Tiesitkö, että Tel Aviv on myös erittäin homoystävällinen kaupunki?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuskin mikään kaupunki Arabimaissa on xDDD

   Poista
  2. Ei Israelia (ainakaan yleensä) lasketa arabimaaksi (vaikka siellä arabivähemmistö onkin).

   Toivottavasti sulla käy onni kilpailussa, olen itsekin kauan halunnut käydä Israelissa! Pieni maa jonka voi muutamassa päivässä kiertää, niin paljon kultturia ja historiaa, mutta myös moderneja länsimaisia kaupunkeja, shoppailua, biletystä...:)

   Poista
  3. Googlaamalla ainakin väitetään sen olevan arabi maa.

   Toivotaan onnen potkaisevan =)

   Poista
 2. en kyllä uskaltaisi Israeliin lähtee jos olisin mies joka meikkaa ja pukeutuu paljastavasti yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pokkaa mul on ainakin se on käynyt selväksi... ;)

   Poista
  2. Ihan vain tiedoksi, että Israel on Lähi-idän ainoa maa, jossa homous on yleensäkin laillista. Avio- eikä adoptio-oikeutta ole (paitsi perheen sisäinen adoptio on sallittu, eli tässä tapauksessa aika sama tilanne kuin Suomessa). Israelissa yleinen mielipide homoutta kohtaan on varsin myönteinen, ja monet olisivat valmiita hyväksymään homoliitot. Tel Avivissa ja Jerusalemissa järjestetään joka vuosi pride, ja molemmista paikoista löytyy paljon homobaareja. Eilat on myös homojen suosima paikka. Sitten on tietenkin noita fundamentalisteja, joidenka mielestä homous on pahin synti mitä ihminen voi tehdä, mutta onhan noita kaikkialla. Joten niiden asuinalueelle en kyllä menisi :D Mutta kaiken kaikkiaan Israel on hyvä maa, pieni ja melko turvallinen. Ihmiset ovat ystävällisiä ja englannilla pärjää melkein joka paikassa :)

   Poista
  3. Israeliltahan on ollut kahdesti se trans-seksuaali Dana International Eurovision laulukilpailussakin =)

   Poista
  4. Jooh, anonyymi ei taida olla kovinkaan perillä asioista. Tel Aviv äänestettiin tässä vähän aikaa sitten maailman parhaimmaksi homokaupungiksi, joten siellä jos missä meikkaavat ja paljastavasti pukeutuvat miehet ovat tavallista.

   Poista
  5. Dana International on transnainen eli transsukupuolinen. Transseksuaali on vähän niin kuin vanhentunut käsite.

   Israel ei ole arabimaa, Israelin naapurimaat on arabimaita. Israelin asukkaista lähes 80 prosenttia on juutalaisia.

   Jos voitat, otatko miehesi mukaan reissuun vai kenet? Kilpailun palkintomatkahan taisi olla kahdelle.

   Poista
  6. Anonyymi ei taida lukea viestejäni kovinkaan tarkasti tai sitten hänellä on vaikeuksia luetun ymmärtämisessä :). Sanoin nimenomaan, että Israelissa voi melko huoletta kulkea meikattu/naisten vaatteita käyttävä mies, mutta on myös niitä jotka eivät tätä hyväksy, eli viharikoksia ikävä kyllä tapahtuu. Puhuin koko maasta, en yhdestä kaupungista.

   Poista
 3. Eikös sinun pitänyt mennä Tallinnaan tässä viime viikollako se oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti, mutta en mennykkään. Budjetti ei riittäny shoppailun ja kampaamojen jälkeen :D

   Poista
  2. Kiva, että vastaat rehellisesti :) Niitäkin bloggaajia on nähty, jotka olisivat tähän vastanneet "Mitä vittua se sulle kuuluu, meen mihin meen sillon kun huvittaa!"

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?