Laittautuminen alkakoot, huomenna kameran eteen!

Huomenna sitten on pitkästä aikaa mallikeikka. Pääsee taas pitkästä aikaa kameran eteen. Kuvaaja on sama kuin talvella, jonka kanssa otettiin upeita talviaiheisia kuvia. Nyt sitten mennään luontoon kuvaamaan kesäisempiä kuvia. Teille laitan sitten luonnollisesti kuvat nähtäville blogiini, Facebookkiin, Twitteriin sekä Seiska Liveen.

Mä olen nyt viime yöstä asti miettiny tuota hiustenvärjäämistä. Tosiaan se sininen väri vei ylivoimaisen voiton, mutta... Mietin kannattaako mun pilata taas hiukseni kun nämä ovat nyt hyvä kuntoiset ekaan kertaan varmaan neljään vuoteen. 15-vuotiaana tuon mustaksi-vaalennus-mustaksi rumban aloitin. Nyt olen useamman kuukauden ollut käyttämättä suoristusrautaa ja vain yhden kerran hiukset olen värjännyt. Mietin siis, että jos värjäisi hiukset mustaksi ja tekisi sinisellä shokkivärillä raitoja. Kumpi teistä on parempi vaihtoehto. Kokonaan siniseksi vai raitoja? Torstaina sitten alkaakin laittautuminen Helsinki Pride tapahtumaa varte. Se on jo ensi viikon lauantaina, enkä malttaisi millään odottaa. Kynnet täytyy huoltaa kuntoon, hiukset värjätä, rusketus täytyy levittää sekä kaikki tarvittavat vaatteet ja varusteet laittaa valmiiksi. Ajattelin ostaa jotkut kivat pinkit irtokynnet. Ne tosin melko varmasti taas irtoilevat pitkin puistojuhlaa. Vatteet jo tosiaan olenkin tilannut bisters.fi- sivulta.

Tänään oli ihanan helpottunut hetki Mentorin kanssa. Opeteltiin ilman hihnaa kävelyä kun vierestä juoksi jänis. Ajattelin että nyt se sitten on menoa, mutta Mentor pysyi siinä mun vieressä ja katseli vaan kun jänis loikki pusikkoon. Luoja mikä helpotus se oli. Ties mitä olisi voinut käydä. Onneksi on tottelevainen koira.Kommentit

 1. Raitoja ehdottomasti! (: tiedön ite kans ton edestakas mustast blondiks värjäämisen kokemuksel :D nimimerkil. Luonnostaan blondi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hiukset ovat kuollutta proteiinia. Miten tapat ne jos ne ovat jo valmiiksi kuollutta solukkoa?

   Poista
  2. No sitä saat miettiä ;)

   Ei kannata kaikkee ottaa aina niin kirjaimellisesti :D

   Poista
 2. Eiks sun pitäny ottaa pidennykset sille pidemmälle puolelle? Sinnehän saisi aivan loistavasti esim. niitä sinisiä raitoja, muutama vaan omiin hiuksiin ja loput pidennyksinä, säästäis tukkaa! :)

  Et oo muuten varmaan kokeillu hennavärjäystä? Hennalla ja indigolla saa aivan mielettömän kauniit mustat hiukset ja ne vielä kaikenlisäksi vahvistaa ja hoitaa hiusta. Ekokampaajat tämän pystyy tekemään, suosittelen tutustumaan jos sielläpäin on joku semmoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti, mutta lähenkin matkustelemann, joten se siirtyy myöhemmäksi.

   Eko- jutut ei oo yhtään mun juttu. Pysyttelen noissa tutuissa ja turvallisissa =)

   Poista
  2. Ymmärrän että monilla on eko-juttuja kohtaan negatiivisia ennakkoluuloja, niin mullakin aiemmin, mutta en oo oikeesti nähny niin upean mustia hiuksia kuin indigolla saa aikaan. Normaalit värit jää kauas siitä kiillosta, syvyydestä ja sävystä.

   Poista
 3. noh joudut sä niit hiuksiis kumminki vaalentaa niit kohtii mihi raitoi laitat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No yllätys. Ei se väri nyt mustaan tartu =)

   Poista
  2. Ja siis jos vaalentais kaikki hiukset ni vaalennusprosessi ois huomattavasti pidempi. Kun raitoi tekee ja etenki sinisiä ni niit raitoja ei tarvi blondaa ku kerran et tarpeeks hyvä pohja värille. Näin ainakin minulla kun mustaan sekoitan muita värejä raitojen muodos (:

   Poista
 4. Raitoja tai esim. yksi reilumpi kaistale tumman sekaan, sit ei koko tukka kuivais. Mentorille silityksiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yhtään tykkää siitä, että on joku ihme läntti hiuksissa. Kyllä sen raitoja täytyy olla =)

   Poista
 5. Raitoja, sinisiä tai petroolinvihreitä! :)

  VastaaPoista
 6. Hiukset ovat kruunusi! Raitoja ehdottomasti. Ite kans käyny tota rumbaa läpi viimesen 10 vuoden aikana ja vihdosta viimein tukka on rauhottunu ja voi hyvin. Oikein ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitoja vissiin sitten nyt torstaina vissiin laittelen =)

   Poista
 7. Täh? Mentor leikkii? ihan niinku olis siuta karkuu juossu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on meidän leikki. Viskaan kepin Mentorille sitten ''yitän ottaa'' Mentorilta kepin takaisin. Juoksee häntä heiluen ympäri kenttää. Sitten kun sanon keppi tänne ni antaaa uudelleen viskattavaksi =)

   Poista
 8. Indigolla saa muuten hyvin pysyviä sinisiä raitoja... tiedän, kun oon yrittäny siihen indigolla värjättyyn mustaan joskus tehä vaaleita raitoja :b

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä aattelin testata sellasta hiuskynää vai mikä sen on jolla saa hiuksiin väriä ja lähtee pesussa pois. En muista niiden nimeä. Auttakaa :D

   Poista
 9. Toi Mentor on niin hauska kun juoksee karkuun kepin kanssa, noinhan monet nuoret koirat leikkii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on sen mielestä niin hauskaa. Häntä heiluu tuhatta ja sataa aina ku juoksentelee se keppi suussa :D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?