Nämä asiat teen elämäni aikana!

Nyt kerron teille mitkä neljä asiaa aijon elämäni aikana tehdä. Ennen kuin nämä olen tehnyt, niin minuahan ei hengiltä saa!

Ensimmäinen asia on löytää rakkaus ja mennä naimisiin kirkossa. Olen aina halunnut kirkkohäät jonkun ihmisen kanssa, jota rakastan. Minulla on jo useamman vuoden ollut mielessä kaikki musiikit häihin, vaatteet, juhlasisustus, tarjoilut jne... Ja tosiaan kirkossa tulee tapahtumaan vihkiminen. Olkoot kirkko mitä mieltä vaan haluaa. Lahjon vaikka papin tai rakennutan oman kirkon. Noh vitsi vitsinä. Ei mene enää montaa vuotta kun kirkkohäät on luvalliset myös seksuaalivähemmistölle. Kohta onkin jo oikeus mennä naimisiin maistraatissa.

Toinen asia on matkustaminen ja nyt en puhu mistään viikon kestävistä reissuista etelään. Tässä on nyt kohteet jonne tulen elämäni aikana matkustamaan. Tshernobyl, Bodie, Prypjat sekä Oradour sur Glane ovat kaikki aavekaupunkeja. Kuuluisimmat noista ovat ehdottomasti Tshernobyl ja Prypjat, jotka evakuoitiin Tshernobylin ydinvoimalan räjähdyksen vuoksi. Kaupungeissa ei edelleenkään voi kymmenien vuosien jälkeen asua, mutta reissuja pystyy jo tekemään matkailutoimistojen kautta. Bodie on vanha kultakaivoskaupunki, joka on kullan loppumisen jälkeen hylätty. Oradour sur Glanen asukkaat Saksalaiset Hitlerin aikaan teurastivat. Kaupunkia ei saa jälleenrakentaa, vaan kaupunki on jätetty muistomerkiksi Natsi-Saksan ja Hitlerin julmuudesta.

Sitten siirrytäänkin merelle. Joku miljonääri on alkanut rakentamaan 100% tarkkaa jäljennöstä Titanicista. Tuo Titanic valmistuu vuonna 2016 jos on internettiin uskomista. Tavoitteena on saada itselleni lippu kyseisen laivan neitsytmatkalle hinnalla millä hyvänsä. Mä en kestä jos tämäkin Titanic uppoaa ennen kuin pääsen itse matkaamaan sillä. Titanicin tarina on aina kiehtonut minua, enkä malta odottaa, että itsekkin pääsen matkaamaan Titanicilla.

Kolmas asia on hypätä laskuvarjon kanssa lentokoneesta. Actionia ei elämässä voi liikaa olla. Tosin ennen tätä ajattelin aloittaa ei ihan niin hurjalla tempulla, eli benjihypyllä. Minulla on jonkin verran korkeanpaikankammoa, joka on yksi syy siihen miksi haluan kyseisen tempun tehdä.

Neljäs asia muuttuu vielä arkisemmaksi. Olen aina halunnut oppia ratsastamaan. Heppatyttöjen kerho siis kutsuu minua joskus tulevaisuudessa. Joskus todella pienenä varmaan ensimmäisellä luokalla olin ratsastuskoulussa, mutta halusin kuulemma itse lopettaa sen. Itse en muista oikein mitään noin varhaisilta ajoilta.

Tässä ne nyt siis oli. Onkos teillä mitään asioita, jotka teidän on pakko tehdä elämänne aikana? Vaikka ei olisikaan, niin se pitää muistaa, että jokainen päivä täytyy elää täysillä ja estoitta!

Kommentit

 1. Kivoja tavotteita, ois kyllä teksti ollu vähän hienompi jos ois ollu aina aiheesee liittyvä kuva ollu heti tekstin jälkeen :) vink vink

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun postauksille ominaista on, että kuvat tulee aina tekstin jälkeen. Ollut alusta alkaen.

   Poista
 2. Olet laihtunut ja näytät nyt tosi hyvältä.. joku muukin taisi ehdottaa sinulle toisenlaista kampausta, mutta haluaisinkin kysyä, että onks toi tavallaan sun tavaramerkki, toi tukka tollein? Mitä tuotteita käytit laihdutukseesi? Olivatko kaikki jotain luontaistuotteita? Mä olen pettynyt niin moneen laihdutustuotteeseen luontaistuotepuolella.. Yksikin "hyvä ja kehuttu" luontaistuote vain turvotti raajoja sekä sormet! Voitko siis antaa nimiä, jotka juurikin auttavat nesteen poistoon koko elimistöstä, sekä rasvasieppareita tms.?

  Ihanaa, että haluat oppia ratsastamaan. Minä sain ekan hevoseni meidän kotitallille yhdentoista ikäisenä.. Se oli IIIISO lämppäri, jota ei oltu vielä sen suuremmin opetettu ratsuksi, vaan ravuriksi olivat yrittäneet.
  Minä tykkään esteratsastuksesta. Ja on aivan ihanaa istua kevyessä istunnassa kiitolaukassa kauniiden maisemien vilistäessä ohi.. <3 Nyt olen jo siis sua paljon vanhempi, yli "30- vee", mutta tsemppiä toivotan, ja toivon, että löydät hyvän ratsastustallin ja opettajan jne. Kannattaa (tämä on vain minun mielipide) harjoitellla jo valmiiksi tasapainoharjoituksia, ja etenkin pyöräily, vaikkapa pyörälle sopivassa, mutta hieman haastavassa maastossa (joku polku tms.) kannattaa myös ajaa.. siinä saisi tuntumaa ja tasapaino kasvaisi. Mutta se on vain yksi lajeista joissa tasapaino kasvaa.. :) Olisi ihana joku pvä nähdä sinusta kuva hevosen selässä! Siis oikein hyvää jatkoa sinulle, ja olet saanut minusta lukijan blogillesi.. Tosin en aina ehdi tietenkään, mutta hamuan sitten kerralla, kun on aikaa, päivityksesi ja kommenttiosiot läpi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista <3

   Mulla ei ooc ulkonäössä mitään ns. ''tavaramerkkiä'', koska tyylini muuttuu vähän väliä. Dieetin alussa käytin vähän kaikkia tuotteita mitä Lifessa myydään.

   Mulle riittää, että pääsen hevosella eteenpäin ilman avustajaa. Tuskin esteitä rupean hyppäämään. Kesällä voisi katsoa mistä löytäisi jonkun hevostallin.

   Ja kiva kun pidät blogistani <3

   Poista
 3. Nyt kyllä osasi party-boy yllättää, jotenkin en ois yhtään osannut yhdistää tollasia juttuja sinusta saamaani mielikuvaan...pidetään peukkuja että kaikki ja vielä enemmänkin juttuja toteutuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon yllätyksiä täynnä :D
   Ja kyllä noi kaikki toteutuu. Siihen asti nimittäin henki pihisee !

   Poista
  2. Mun on myös kehuttava tätä postausta. Yllätit kyllä tosissaan, ja positiivisesti! Tämä oli mukavan syvällinen postaus :)

   Poista
 4. Voi harmi, kun mä oon ulkomailla! Olisin voinu opettaa sut ratsastamaan mun hevosella, kun samalla paikkakunnallakin asun. Toivottavasti löydät kivan tallin ja jos kaipaat vinkkejä hyvästä paikasta, niin laita vaikka sun s.posti esille niin mä voin vinkata! Ja pari LPR:n tallia kannattaa kiertää mahdollisimman kaukaa!

  Tsemppiä unelmien toteutukseen, se kannattaa aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. petripenna@luukku.com on sähköpostiosoitteeni. Laita sinne tietoa =)

   Ja nuo ei ole hhaveita, vaan nämä teen- lista! Mun haaveet onkin sitten ihan pilvilinna pumpulimössöä xDD

   Poista
 5. Hyvii haaveita! <3<3
  Mäki aion alkaa ratsastaa kunhan uskaltaisin... on ollu haave pitkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tehtävälista, ei haaveita. Mä taas en oo saanu aikaseks mennä mihikää tallille ja haluisin myös jonkun mun mukaan ratsastamaan.

   Poista
  2. Voit kokeilla vaikkapa ihan ratsastuskoulussa aikuisten alkeistunneilla ratsastusta. Itse ratsastusta harrastaneena suosittelen pätevän opettajan johdolla ratsastuksen alkeiden opettelua, koska oppinsa mistä lie nykäisseet saattavat opettaa perusjututkin päin honkia. Siitä on sitten haittaa eläimelle ja myös itselle. Sen lisäksi, vaikkei siitä mitään varsinaista haittaa olisikaan, niin se saattaa jarruttaa myöhemmin pahastikin kehittymistä ratsastajana jos pohjatiedot ja -taidot ovat perseellään ja yrittää väärin tehdä.

   Itse aloitin aikanaan ratsastuksen muksuna "ratsastuskuoulussa" jossa opettaja toimivat tallitytöt ja joskus tallin omistaja itse, en tiedä oliko hällä mitään varsinaista tietotaitoa muualta kuin käytännöstä. Oppihan siellä paljon joo ja lopputulos oli se, että opin paljon asioita täysin väärin. Kun myöhemmin siirryin paremmalle tallille suoraan pidempään ratsastaneiden porukkaan, nin eipä niitä alkeisasioita enää opetettu eikä edes katsottu miten ne teen, kun oletettiin, että kyllä minä ne osaan. Ja osasinhan minä jos kysyttiin osaanko, ainoa ongelma oli se, että osasin ne hitusen väärin.

   Olipa se vaan noloa sitten amiksen hevoslinjalla todeta, etten osaa paskaakaan. Pääsin oikein hyväksi huonoksi esimerkiksi mitä osaamattomat ihmiset voivat saada aikaan. 15 vuoden väärin tekemistä sai vähän aikaa oikoa, mutta kylläpä monet asiat helpottuivat kun ne opetettiin uudestaan OIKEIN.

   Poista
 6. musta ois kyl kiva tietää et mitkä tallit lpr, ano klo 12:56... alottamassa tyttären ratsastusta ja ei olis kovin kiva viedä millekkään huonolle tallille ottaen huomioon kuinka kallista se on... : (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti löydätte hyvän tallin =)

   Poista
  2. hubertusseura paras paikka, hevosilla hyvät tilat ja ovat terveitä. raijalle ei kannata mennä...

   Poista
  3. Välttäkää Kiwigon tallia. Hubertusseura suht hyvä valinta aloittelijalle ja siitä jos haluaa edetä lisää niin kyllä Raijalla on ne osaavimmat hevoset - vaikka paikka onkin vähän mitä on.

   Poista
 7. Muaki kiinnostaa tuollaset ei-niin-perus-matkailukohteet, just niinku Tsernobyl, Pohjois-Korea, Somalia ja muut epävakaat ja vaaralliset maat. Ku tollasessa maassa pääsis käymään arvostais varmasti Suomea ihan erillä tavalla kuin aiemmin. Oon päättäny et ainaki Pohjois-Koreassa haluan joskus lähteä käymään, kunhan mitään kolmatta maailmansotaa ei tuu... Haluan myös päästä yliopistoon opiskelemaan, menestyä valitsemallani ammatillani ja tulla miljonääriksi. Ja ehdottomasti oppia laulamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tollanen epätavallinen on kivaa. Aijon kyllä myös käydä noilla rantalomillakin. Ne on sellasta rentoutumista varten =)

   Poista
 8. Älä ihmeessä haaveile kirkkohäistä. Papit näet ovat kirottuja huijareita, jotka pilaavat kaiken mihin koskevat. Hyvää jatkoa kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah... Siellä taitaa olla joku kirkkovastainen henkilö ruudun toisella puolella :D

   Poista
 9. en ymmärrä miksi tahdot kirkkohäät, kun kirkon suhtautuminen seksuaalivähemmistöihin on niin kielteinen. jos olisin lesbo, en pieraisisikaan kirkkoon päin. en kyllä piere näin heteronakaan. pitäkööt ahdasmieliset rituaalinsa. olen käynyt itse tshernobylissä ja pripyatissa. tshernobylissä on itseasiassa kauppa ja toimiva hotelli. kaupasta ei suositeltu ostamaan mitään syötävää. söimme kuitenkin lounaan tshernobylissä kierroksen jälkeen. mahtava paikka, tahtoisin sinne uudestaan kuvailemaan kaikessa rauhassa. alkoi kiinnostaa tuo oradour sur glane, kaikki historian hirveydet kiehtovat minua. auschwitzissä kävimme samana kesänä kuin pripyatissa. surullinen paikka, mutta näkemisen arvoinen myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen aina halunnut kirkkohäät. Päähänpinttymä ollut jo tosi pitkään.

   Kuulinkin, että siellä on jo hotelli ja kauppa. Asukasluku kuitenkin on edelleen pyöreä 0. Mä en oikeastaan osaa edes selittää mikä noissa paikoissa kiehtoo. Varmaankin kyseisten paikkojen mystisyys ja historia.

   Poista
  2. Tshernobylissä kyllä asuu jonkun verran ihmisiä, käsittääkseni jopa lapsia. Voimalassa työskennellään, ei tokikaan alkuperäisissä merkeissä.Pripyat on aavekaupunki. Sitten jossain kauempana toisessa päässä saaatunutta aluetta asui (asuu) joku vanhus joka ei ole suostunut lähtemään. T. Tulppa

   Poista
  3. Wikipedia sitten huijaa minua ;D

   Noissa kuitenkin on ihan pakko mennä käymään =)

   Poista
  4. Ennen Tsernobyliin matkustamista olisi hyvä ymmärtää turman todelliset syyt ja se miksi asiat ovat miten ovat. Ja onhan noita ihmisiä näytetty tv:ssä, jotka asuvat Tsernobylin suljetulla vyöhykkeellä, jossa he kasvattavat vihanneksia ja pyytävät kalaa saastuneesta joesta. Syövät sitä sitten hymyssä suin kun luulevat, että mitään säteilyä ei ole. PS. Wikipedia ei ole ainoa tietolähde.

   Poista
  5. On tohon tshernobyliin tullu jo koulussa tullu tutustuttua historian tunnilla joskus aikanaa. Jonkun dokumentinkin katsoin vähän aikaa sitten.

   Poista
  6. Wikipediaan pääsee kuka vain kirjottamaan, en ikinä laittaisi tietolähteeksi sitä!

   Poista
 10. Ootko katsonut leffan Chernobyl Diaries, tuli mieleen ku tykkäät kauhusta? en oikeen muista mimmonen leffa oli muutoin, mutta ainakin tuo Pripyat oli mielenkiintoinen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen katsonut. Oli ihan ok elokuva. Joku zombie- juttuhan se muistaakseni oli ;D

   Poista
 11. chernobyl diariesia ei ole kuvattu pripyatissa, vaan muistaakseni serbiassa, tms... surkea leffa muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä tuo elokuva mikään kummonen ollut. Sillä nyt ei ole mitään väliä missä elokuva on kuvattu. Eihän Taru Sorumusten Herrasta- leffojakaan kuvattu keskimaassa :D

   Poista
 12. säteilyä saa edelleen tsernosta ja en ite ottais riskiä mennä maaperälle! lapsettomuutta ym.syöpää voi kehittyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elän täällä vain kerran ja otan riskin syöpään. Lapsettomuudella niinkään ei ole väliä, koska biologisia lapsia ei todennäköisesti tule.

   Poista
  2. Anonyymille tiedoksi, että säteilytaso Tsernobylissä on laskenut, ja alueet joihin turistit päästetään on todettu turvallisiksi. Pitää kuitenkin muistaa, että säteily siellä on keskimääräistä korkeampaa eikä niin lyhytaikainen oleskelu ole terveydelle vaaraksi. Ikävä kyllä, mutta nuo Tsernobylin vaikutukset on edelleen huomattavissa ja ne ulottuvat jopa Suomeen asti, esim. monet ihmiset joilla on todettu kilpirauhassyöpä epäilevät saaneensa sen Tsernobylin säteilystä.

   Petrille tiedoksi, että säteilyn aiheuttama lapsettomuus on eri asia kuin ns. luonnollinen lapsettomuus ja siihen liittyy paljon muita terveydellisiä vaaroja. Vaikka elämmekin täällä vain kerran, niin tuskin kukaan meistä haluaa viettää sitä kärsien.

   Poista
 13. Pripyat tääläkin pakkopäästäjoskusvielä-listalla ! Samoin auschwitz ja eipä tuo laskuvarjohyppykään huonolta kuulosta. Kirkossakin vois mennä naimisiin ihan vittuillakseni ahdasmielisille. :---) Onneks ratsastaminen on jo tuttua.

  VastaaPoista
 14. EI KANNATA VÄLTTÄÄ KIWIGOA! Kiwigon talli on tooosi hyvä ja turvallinen paikka. ainoa miinus on varmaan se , ettei siellä ole maneesia!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?