Miehet elkää tehkö tätä kesällä!

Silmiini osui juuri Ilta-Sanomien artikkeli, jonka kanssa olen 100% samaa mieltä. Kopion sen nyt tähän teillekkin.


''Paidattomat miehet ovat palanneet terasseille, toreille ja puistojen penkeille. Olen tehnyt naispuolisilla tuttavillani pienen gallupin ja tulos on ollut sataprosenttinen täystyrmäys. "Millä ihmeen oikeudella ne miehet oikein ottaa sen paidan pois???"

Harva meistä miehistä on hiivanvalkoisena, joulukiloisena epämääräisine karvoituksineen mikään katujen komistus, oli lukema mittarissa mikä tahansa. Julkisivulautakunta asialle. Pistä nyt hyvä mies se paita päälle ja anna muidenkin nauttia alkavasta kesästä!''Mun mielestä on todella sivistymätöntä ja etovaa nähdä miehiä jotka tallustelee puolialasti pitkin ostoskeskuksia, ruokakauppoja, terasseja ym... Vaikka omistaisi millaisen 6-packin, niin sen paidan voi pitää kiltisti päällä, eli ottaa myös muut ihmiset huomioon. Jos välttämättä haluaa koikkelehtia puolialasti julkisesti, niin uimarantoja löytyy varmasti jokaisesta kaupungista. Mun mielestä paidattomuus julkisilla paikoilla on sama asia kun lähtisin vaikka nyt baariin ilman housuja. Ihan yhtä hyväksyttävää, mutta nyt lopetan yöllisen avautumiseni ja suuntaan nukkumaan.


Kommentit

 1. Joo luin itsekin tuon jutun, ja oon ihan samaa mieltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vaan niin kuvottavaa ja epäsivistynyttä. Sekin mua ihmetyttää, että miehet voi olla ilman paitaa, mutta nainen jos vetäisi paidan pois, niin se olisi ties mikä horo, itsensä paljastelija sun muuta :D

   Poista
 2. Mä oon niin samaa mieltä sun kanssa! Ulkomaillakin suomalaiset kyllä erottaa tämän(kin) takia. Ravintoloissa istuu yläosatonta miestä ja naisia biksut päällä syömässä. Kyllä mun mielestä sen verran pitäis kunnioittaa muita (vaikka ravintola oliskin rannan lähistöllä), että heittäis paidan päälle ja naisille vaikka jonkun sarongin edes.. §

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Las Palmasissa kun asuin, niin sen kyllä huomasi. Suomalaiset istuu tuoppi kädessä alkkareiden näköiset housut jalassa ravintolassa ja paikalliset/''sivistyneemmät'' ihmiset oli pukeutunu asianmukaisesti.

   Poista
 3. Joo, siitä tulee naisena suorastaan loukattu olo, että joku kehtaa tulla vastaan ilman paitaa. Haluan nähdä vain oman mieheni ilman paitaa, kiitos. Samoin kuin haluan, että ostoskeskuksissa ei liiku naisiakaan yläruumis paljaana.

  Tämä tapa jäänee pois ajan mittaan kun nuo viimeisetkin juntit tajuavat, että tuo on tosiaan sama kuin baariin meneminen ilman housuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan niin! Helsingissähän paidattomiin miehiin ei törmää lähes koskaan missään muualla kuin hietsussa. Pitäis muitten kaupunkien ottaa mallia.

   Poista
 4. Jos nyt saan ystävällisesti kommentoida, niin ei minunkaan mielestäni ole kovin silmiä hivelevää nähdä miehiä pukeutuneina joihinkin ylipieniin minishortseihin, jollaisissa sinustakin on esimerkiksi kuvia täällä blogissa. Eri asia hilppailla kotonaan niin nahkasillaan kuin tahtoo, mutta se, että laittelet jotain paidattomia ja mihishortsikuvia internettiin on samalla tavalla hyvän maun vastaista kuin tuo lehden artikkelin toimintakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pukeutumistyyleistä on turha väitellä tässä postauksessa. Tässä artikkelissa/postauksessa puhutaan pukeutumatta jättämisestä.

   Ja ihan tarkkoja ollaan, niin miehille ei edes tehdä shortseja. Kaikki miesten shortsit menevät yli polvien ja ovat siis capreja. Shortsit eivät mene yli polvien =)

   Kuvatkaan eivät liity millään tavalla kyseiseen postaukseen. Lopuksi on ihan vielä tarkennukseksi, eli kyse on julkisella alueella pukeutumatta jättämättä.

   Poista
  2. Ai ei tehdä? No, pitää sitten hävittää nuo ei-shortsit vaatekaapista.

   Poista
 5. kyllä säkin petri sanoit tässä että sun mielestä on etovaa nähdä miehiä ilman paitaa yleisillä paikoilla. samanlailla jonkun mielestä voi olla etovaa nähdä mies minishortseissa tai muissa pienenpienissä pöksyissä. et tajunnut pointtia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole kyse pukeutumistyylistä, vaan pukeutumatta jättämisestä =)

   Poista
 6. Yksi varma kesän merkki on se, että naapurin iljettävä hikoileva möhömaha alkaa tehdä pihahommia paidatta. Kun se ripusti tänä kesänä ekaa kertaa pyykkiä tuossa maha hikisenä, oli pakko kääntää pää pois. Ja sillä äijällä on ylipainoa, PALJON. Olen itsekin ylipainoinen, joten en siis sitä tuomitse, mutta minä en kuljekaan tuolla maha paljaana. YÖK.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos mä joskus muutan omakotitaloon, niin talon pitää olla erilleen muista taloista taikka sitten pystytän pari metrin mittaisen aidan :D

   Poista
 7. ja vielä se, et suurin osa miehistä saa ihan vitunmoiset kiksit jos naiset on ilman paitaa, naiset ei saa sitäkään koska kuten sanoitkin, ei sillä oo mitään väliä, onko niillä sitä 6-packia vai ei, sen paidan voi ottaa pois rannalla mut ois ihan jees, jos se pysyis päällä muualla...... :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hyi... Stereotypian mukaa munlaisen homppelin pitäis olla innoissaa paidattomista miehistä, mut ne vaa ällöttää :DDD

   (uimaranta eri asia)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?