Kuvia lapsuudesta, shoppailua & uusia perunoita!

Nyt teidän odotus palkitaan. Minulta on kymmenia ellei satojakin kertoja kysytty kuvia lapsuudestani ja nyt niitä sain pari kappaletta. Kuvissa minulla ei ole lähes ensimmäistäkään hammasta. Kiikuin lapsena syöttötuolissa ja tietenkin kaaduin. Siinä rytäkässä sitten hampaatkin katkeili tai irtosi. Kauhea parku varmaan ollut. Näytän noissa kuvissa melko hurjalta/hauskalta ilman hampaita. Nauroin myös noille vaatteille päälläni. 90-luvulla on ollut todella tyylikäs muoti näköjään. Onneksi tuollaisia oranssi-keltaisia ryysyjä ei ole valmistettu enää vuosiin.

Nyt sitten tähän päivään. Tänään on ollut oikea koirapäivä. Ollaan Mentorin kanssa oltu lähes koko päivä ulkona todella hienon ilman vuoksi. Mentorkin haistelee ja juoksee tyytyväisenä kun aurinko lämmittää. Huomenna ajattelin tehdä Mentorin kanssa piknikin. Teen herkullisia eväitä, otan viltin sekä läppärin mukaan ja menemme lähellä olevalle niitylle useaksi tunniksi jos sää suosii. Pitää vain ottaa tosi pitkä hihna mukaan Mentorille. En uskalla vielä ilman hihnaa antaa olla, vaikka sitä ollaan harjoiteltu muutamia kertoja, eikä ole mihinkään karkuun viereltä karannut. Tänään kaupassa käydessä tein iloisen löydön. Uusia perunoita oli saapunut Prismaan. Pakkohan niitä oli ostaa ja niiden kanssa punaista Oivariinia. Mikään ei ole ihanempaa kun uudet perunat ja punainen oivariini. Oon jo ihan kesäfiiliksissä täällä. Huomasin myös, että en poistu nykyään kaupasta jos minulla ei ole Mentoille jotain herkkuja. Nytkin ostin luuydinkekseja, pihvitikkuja, dentalstickejä, cesar- herkkuruokaa, Pedigreen purkkiruokaa sekä uuden luun. Taas meni Mentoriin melkein 20e. Kun oltiin äitin ja iskän kanssa koiraa noutamassa niin muistan kun sanoin etten hemmottele koiraa piloille. Tässä se taas nähtiin. En vaan voi olla ostamasta Mentorille kaikkea.

Internetin ihmeellisessä maailmassakin tuli taas jälleen vähän shoppailtuakin. Yves Rocherille on tullut Retropical- Limited Edition tuotesarja. Tilasinkin lähes kaikki tuotteet kyseisestä sarjasta. Ainoa mitä en tilannut on kajaalit, koska niitä en nykyään käytä. Kannattaa ihmeessä käydä tutustumassa tuohon tuotesarjaan kun vielä on mahdollisuus.

Mentor väsyi parin tunnin lenkkeilystä.

Kommentit

 1. awaw sää olit tosi sulone pienenä :3 jaa oot sä kyl viäki C: <3

  VastaaPoista
 2. http://www.koiranomistajanperuskurssi.fi/fi/mika-koira-on/koira-lainsaadannossa

  Huomaa Petri hyvä metsästyslaki. Koiraa EI saa pitää vapaana. Myös järjestyslaki määrittelee tämän.

  (koskee myös kissoja, btw)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira ei ole ollut vapaana kuin isossa aidatussa alueessa.

   Poista
 3. Hei ei koiraa saa pitää vapaana taajamassa, eikä muutenkaan tähän aikaan! Metsästyslaki kieltää koiran pitämisen irti 1.maaliskuuta alkaen ja sitä jatkuu 18. elokuuta saakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira ei ole ollut vapaana kuin isossa aidatussa alueessa =)

   Poista
 4. Mitä ruokaa syötät Mentorille? Olis myös kiva kuulla paljonko, verrattuna omaan rottaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on vielä ruokien kokeilu kesken. Ekana syötin Royal Caninia, mutta sitä ei enää suostu syömään. Hau Hau Championia ei syönyt, Purinan raksut tällä hetkellä on olleet parhaimmat. Syö niitä mielellään ja vatsa toimii hyvin. Ulostekkin sellaista kuin kuuluukin.

   Mentor syö kolme kertaa päivässä märkää ruokaa. Aamulla, päivällä ja illalla. Lisäksi täytän joka päivä raksukupin. Veden vaihdan kolmesti päivässä.

   Lisäksi koulutuksen aikana sitten saa kaikkia nameja ja iltaisin dentalsticksin.

   Poista
  2. Oon ite todennu hyväks kaks ruokaa päivässä: aamulla vähän raksuja ja illalla raksuja ja kennelrehun kunnon jauhelihaa + välillä kananmuna, raejuustoa tai pellavaöljyä. Miulla suht samanikänen koira. Toi 'märän' ruuan antaminen kannattaa muuttaa ainakin osalta kuivaksi niin hampaatkin tykkää :) Ihan vaan vinkkinä!

   Poista
  3. Jokaisella on omat ruokailutottumukset. Kyllä Mentor päivittäin syö raksuja. Lisäksi saa joka päivä dentalstickin, luita ja sitten leikitään vetoleikkejä, joista tykkää =)

   Poista
 5. Haluaisitko tehdä postauksen noista Retropical-tuotteista ja kertoa mitä tykkäät niistä yms. ? :-)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?