Kosmetiikka paratiisi - Thebos ♥

Tutustuin vähän aikaa sitten kosmetiikan paratiisiin, joka on Thebos. Tuolla sivulla kosmetiikka on melkein ilmaista. Itse tilasin kyseiseltä sivulta St.Morizin itseruskettavaa, Angel Cosmetics aurinkopuuteria sekä Bourjoisin peitevoiteen. Hintaa noille kaikille tuli yhteensä ''hurjat'' 20e. Jos olisin jostain kaupasta lähtenyt ostamaan noita, niin rahaa olisi menny noin 40e. Säästöä tuolla sivustolla tulee siis väkisinkin. Meikit, parfyymit, ihonhoitotuotteet jne... ovat tuolla sivustolla parhaimmillaan -80%. Kannattaa siis todellakin käydä katsomassa kyseinen sivu täällä.

Haluan aina keväisin pikaisen rusketuksen. Suihkurusketus ja solarium ovat mielestäni liian vaivalloisia sekä kalliita. Siispä ostan aina itseruskettavia. Suosin aina vaahtoja, koska niillä saa tasaisimman rusketuksen ilman länttejä. Huomisessa postauksessa minulla onkin sitten kaunis pronssinen rusketus. Kasvoja en koskaan rusketa, koska kuorin ihoa pari kertaa viikossa ja rusketus lähtee heti pois. Niinpä ostankin aina rusketukseni väristä meikkivoidetta ja käytän aurinkopuuteria. Näin myös kasvoilla on saman sävyinen rusketus aina. Tänään kävin myös ottamassa uuden tatuoinnin. Tatuointiin tuli sydän, ruusu sekä teksti ''MOM&DAD''. Käteni on turvonnut kolminkertaiseksi ja tatuoitni on kuvassa vääristynyt. Lisään uuden kuvan kun turvotus on lähtenyt pois ja kuva tasoittunut.Kommentit

 1. Vou, aika rohkeeseen paikkaan otit kuvan! Mutta tyylikäs on ja ajatus ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Vielä kun turvotus lakkaisi!
   Muutamia päiviä menee =)

   Poista
 2. Sattuko ottaa tatuointi tuohon kohtaan? :) Ja paljon makso + missä kävit ottaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koski ihan älyttömästi, vaikka oli puudutuskin. 65e maksoi Ming-Naa luottotatuoijallanin <3

   Poista
 3. Voi ei :( Jospa toi kuitenki näyttää hieman paremmalta, kunhan turvotus laskee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai näyttää! Ensin tatuoinnit aina turpoavat ja vääristyvät vähän tai paljon. Sitten turvotus lähtee pois ja kuva tasoittuu ja näyttää samalta kuin ennen turvotusta =)

   Poista
 4. Ihana tuo verkkokauppa ja älyn halpaaki!

  VastaaPoista
 5. onko nuo kosmetiikat eläimillä testattuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka olet niiiin niitä vastaan. Et tarkista??

   Poista
  2. http://petripenna.blogspot.fi/2013/02/kosmetiikkaketjut-lopettakaa-elainkokeet.html

   Poista
 6. Ihanat hiukset sulla!!!!Sopii tosi hyvin :)

  VastaaPoista
 7. Herra jumala - on meille miehen mallia tarjolla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta. Ylistäkää Jumalaa ja siunausta sinne!

   Ps. Sinuna siirtyisin nykyaikaan sieltä keskiajalta.

   Poista
  2. Niin, kun kaaaaikista maailman miehistä pitää ottaa juuri yksi kaikille malliksi? Ja Petri on varmasti hyvä roolimalli kaikille niille epävarmoille ihmisille, jotka pelkäävät olevansa "erilaisia" ja huomaavat, että ei haittaa, vaikka poikkeaisikin massasta. Perusperttejä tämä Suomen maa on jo ihan täynnä - ei niitä enää, kiitos!

   Poista
  3. Vaikka itse sanonkin, niin olen hyvä roolimalli. Uskallan näyttää, että ei ole mitään pahaa, huono olla ns. ''erillainen''. Tosin jokainen ihminen on erilainen. Maailmassa ei ole yhtä ja samaa.

   Ton Peruspertin mielestä miesten todennäköisesti pitäisi pukeutua verkkareihin ja t-paitaa, hiustyyli lyhyt, työpaikka raksalla ja lempiruoka lenkkimakkara ja kalja. :D

   Poista
 8. en ymmärrä miksi naisille on niin sallittua vetää miehen releet niskaan. mutta sitte jos mies käyttää naisten vaatteita, se on kauhistus. huoh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppas muuta. Toinen on jos kaksi naista pusuttelee. Se on niin seksikästä ja kuumaa. Sitten taas jos kaksi miestä s´pusuttelee niin maailma romahtaa ja helvetti on irti :D

   Poista
 9. Sullahan on ilmeisesti aika huono iho? Jos et oo kokeillu vielä happokuorintoja, suosittelen!!! Kosmetologeilla yms. ne ovat kalliita, noin 200-400 euroa, mutta netistä tilaamalla niitä saa jo parilla kymmenellä eurolla. Ja ne ovat vielä turvallisiakin, kunhan lukee vain käyttöohjeet ja aloittelee matalammilla, 10-20% happopitoisuuksilla. Itse oon käynyt ammattilaisen tekemässä salisyylihappokuorinnassa kerran ja sen jälkeen tehnyt saman kuorinnan kolme kertaa kotona, eikä ihossani ole enää juuri mitään merkkiä vanhasta aknestani. Suosittelen sulle todella paljon näitä happokuorintoja! Kunhan et heti aluksi mene läträämään jollakin 50-prosenttisella TCA-hapolla niin kaikki varmasti sujuu hyvin, jos päätät kokeilla happokuorintoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä joskus testaan. Tällä hetkellä ei ainakaan ole ajankohtaista =)

   Poista
 10. Koska maailmassa vallitsee isänvalta B) naisilla on usein vähemmän arvoa kuin miehillä, sen takia naiselliset ominaisuudet mielletään miehissä huonoksi.

  VastaaPoista
 11. Järkytyin tuosta kommentista. "Naisilla on vähemmän arvoa kuin miehillä". Kerroppa milloin on näin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuskin oot ainoo. Suoraansanottuna ei taida kaikki olla kotona sillä, joka noin ajattelee ;D

   Poista
 12. Ööh? Jos katsoo maailmaa kriittisin silmin, niin huomaa, että vieläkin elämän "ruokaketjussa" on päällimmäisenä valkoinen cis heteromies. Ja et naisellisuutta usein käytetään kuvaamaan miesten heikkoutta tai kaikkia negatiivisia asioita miehessä, eikö se mielestäsi kerro jostain? Esim. Iranissa mies rangaistukseksi puettiin naisten vaatteisiin ja esiteltiin julkisesti, koska sitä haluttiin nöyryyttää?? Tai sitten just ne "peruasiat",että miehet, jotka on seksuaalisesti aktiivisia, on kunnon alfauroksia, mutta naiset on huonoa, jakorasioita ja mitä lie. Ja että monesti miehet kokee naisen edelleenkin olevan niiden omaisuutta, että miehet pitäisi aina palkita seksillä (esim. "nice guy" ja "friendzone"-ajattelutavat) ja että jos nainen kieltäytyy jostain, niin miehillä on oikeus ottaa se. Tai esim. Steubenvillen raiskaustapaus, jossa mediassa surkuteltiin, kun nuorten lahjakkaiden miesten tulevaisuus on pilalla, koska saivat tuomion, mutta kukaan ei puhunut miltä siitä uhrista tuntuu. Kuulin myös villin huhun, että historiassa on ollut tapauksia, jossa miehet harrastivat seksiä miesten kanssa, koska naiset olivat niin alhaisia, olisi itsekin kiva kuulla tuosta lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä jos oisin ollu joku joka ois puettu naistenvaatteisiin niin oisin vaa pitäny hauskaa ja nauranu :D

   Tuollaiset sun kuvailemille miehille on oma luokitus muutes- mielisairaat =)

   Poista
 13. Niin, mutta kyse onkin enemmän siitä, että tuomari ajatteli, että on hyvä RANGAISTUS pukea joku naisten vaatteisiin?? Tosin siitä asiasta seurasi se, että useat miehet laittoivat itsestään kuvia nettiin naisten vaatteissa :,) tuollaiset jutut antaa toivoa.

  Niin, suurin osa miesväestöstä siis ;) onneks niitä helmiäkin on siellä jossain. Ja sekin vielä, että jos nainen on miesvaltaisella alalla, niin miten usein hänen työpanokseensa ei uskota, koska hän ei ole mies. Tai muuten vaan kyseenalaistetaan. Ja koti-isiä väheksytään, koska se on "naisten homma" ja naiset kuuluu aina sinne keittiöön jnejne. So I rest my case, vaikka ei oliskaan kaikki kotona :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en onneksi koskaan ole törmännyt tollaseen epätasa-arvoon. Toivottavasti en törmääkkään. Sattaa päässä kihahtaa siinä vaiheessa :D

   Poista
 14. Vaikuttaa anonyymi nyt vaan siltä, että itsekin olet samaa mieltä naisista kuin kaikki mainitsemasi esimerkit. Itsekin toki tiedän nuo, mutta en ikinä sanoisi, että naisilla on vähemmän arvoa kuin miehillä, koska se tekisi minusta yhtä huonon kuin nämä mainitsemasi asiat joita vastaan täytyy taistella, ei hyväksyä. Samoin en ikinä ottaisi itselleni miestä joka noin ajattelee.

  VastaaPoista
 15. Juu, voihan se olla niinkin. Kaikki tämä maailmanmeno kun on saanut minutkin kokemaan sukupuoleni täysin arvottomaksi, sillä välillä tuntuu vain niin voimattomalta taistella kaikkea miesvaltaa vastaan :) niin, vaikka sinä et huolisikaan, niin kyllä tuollaistenkin miesten kanssa seurustellaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en ajattele koskaan ihmisiä sukupuolena, enkä myöskään mite '' olen mies. en voi tehdä noin ja noin, enkä ostaa tuota enkä tuotapaitaa''. Mä ainakin elän elämäni täysillä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?