Kaikkea sitä on jo elämän aikana tultu tehtyä!

Mun piti tänään pitää taukoa postaamisesta, mutta inspiraatioin iskiessä on pakko kirjoittaa. Mietin juuri, että mitä kaikkea olen nuoren ikäni aikana jo tehnyt ja aikamoinen lista löytyy kaikkea. Nyt kerronkin mitä on tullut puuhattua.

Kiinnostuin joskus nuorena mallintöistä ja pitäähän aina hyvät ideat toteuttaa. Etsinkin tietoa mallintöistä, vaatimuksista ja vaikka mistä. Ryhdyin dieetille ja muokkasin hiukseni lyhyemmäksi ja tummiksi. Näin sainkin paikan muotinäytöksessä, joka järjestettiin ennen Sokos Hotel Lappeessa olleessa Doris Night yökerhossa. Tuon muotinäytöksen lisäksi olen tehnyt pari muuta muotinäytöstä, ollut valokuvamallina ja Tigin hiusmallina kerran. Jossain vaiheessa kiinnostus vain lopahti ja jätin nuo hommat.

Mallintöiden jälkeen siirryin tv-sarjojen, elokuvien ja mainosten pariin. Olenkin ehtinyt kameran edessä pyörähtää useaan otteeseen. Ihan ekana pääsin mukaan Salattujen Elämien extra casting porukkaan. Salatuissa Elämissä olenkin jo tehnyt keikkaa ensi syksynä jo kolme vuotta. Muistan vieläkin kuinka jännitti ekaa kertaa mennä sinne. Nykyään nuo Salkkareiden kuvaukset menee ihan luonnostaan. Salkkareiden lisäksi olen toiminut avustajana Rage- Midsummer's Eve elokuvassa ja Veikkauksen Voice Of Finland arpojen mainoksissa.

Show-elämään päädyin viime syksynä kun olin Johanna Tukiaisen kanssa mökkeilemässä Varkaudessa. Johannalla oli keikka Lieksassa, jonne lähdin mukaan ja Johanna kysyi haluanko juontaa hänen keikallaan. Kaikkea pitää elämän aikana kokeilla, joten suostuin. Kesken keikkaa Johannan yhdeltä tanssijalta meni polvi rikki, joten minä menin hänen tilalleen tanssimaan. Tuosta alkoikin reilu puolen vuoden kiireinen keikkailukausi. Keikkoja oli lähes viikottain ja matkasinkin siis jatkuvasti ympäri Suomea. Kyseinen homma on ihan älyttömän raskasta henkisesti ja ihmettelenkin miten ihmeessä Johanna on jaksanut keikkailla jo kymmenen vuotta. Todella upea saavutus. Itse väsyin henkisesti tuosta jatkuvasta matkustelusta ja keikkailusta niin, että en ole nyt helmikuun jälkeen enää keikkaillut.

Työelämässäkin olen ehtinyt jo olemaan useampaa otteeseen. Ekaa kertaa olinkin töissä jo 12-vuotiaana niissä perus lehtienjakamisissa. 15-vuotiaana menin töihin telemarkkinointiin MediaPex Oy:lle. Siellä olin kesän ajan. Seuraavan kerran menin MediaPexille 17-vuotiaana ja yleninkin koko firman historian nuorimmaksi vuoropäälliköksi koskaan vain vähä yli kuukauden työssä olon jälkeen. Työ oli kuitenkin melko yksitoikkoista ja jokainen päivä samanlaisia. Niinpä hainkin tähän työhön vaihtelua, pakkasin matkalaukun ja siirryin Jaromatic Oy:n palkkalistoille Espanjaan. 17-vuotiaana ehdin siis jo Espanjaankin muuttaa. Asuin Gran Canarialla Las Palmasissa aivan merenrannalla. Asuin ja työskentelin siellä kevääseen asti. Kun Suomessa alkoi lämpenemään palasin Suomeen. Kohta tuleekin vuosi täyteen siitä kun muutin vanhempieni luota pois ihan omilleni.

Suurimpana saavutuksena pidän kuitenkin blogiani. Bloggaaminen on nykyään osa elämääni, enkä pystyisi elämään ilman sitä. Mulle bloggaaminen ei ole vain harrastus vaan lähestulkoon jo elämäntapa. Suuri kiitos siitä, että pidän yhä blogia kuuluu teille ihanille lukijoilleni. Tuskin kirjoittaisin blogia enää jos täällä ei kukaan kävisi koskaan. Blogissani on vierailtu tällä hetkellä yli 1,5 miljoonaa kertaa ja määrä kasvaa päivittäin. Rekisteröityneitä lukijoita on jo 313. Määrä lukijoissa kasvaa tällä hetkellä viikottain. Olette aivan mielettömän upeita. Pakko vielä loppuun sanoa, että ihmettelen miten olen kaiken ehtinyt oikein tekemään.

Nykyään en siis ole kiinnostunut julkisuudesta mitenkään muuten kuin bloggarina. Ensi syksynä lähden opiskelemaan yrittäjyyttä oman yrityksen kiilto silmissä. Annan siis paikkani jollekkin muulle roskajulkkikseksi haluavalle. Minulta sellaiset puuhat on olleet ohi jo useamman kuukauden ajan.

Kommentit

 1. voitko kertoa mulle, mikä firma palkkaa 12-vuotiaan/5.-6. luokkalaisen jakamaan lehtiä? Ikäraja on yleensä mennyt yläasteikäisistä, jotka voivat alkaa ottamaan jo hieman vastuuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 6.luokalla tuolloin olin. Jakelusuoralla muistaakseni? Työsopimukseen vaadittiin myösvanhempien nimikirjoitukset ja suostumukset.

   Poista
 2. Moikka Petri,
  löysin sun blogisi tossa pari viikkoa sitten ja lukaisin sen kokonaan läpi. Pakko sanoa, että alkupään tekstit vain ja ainoastaan ihmetytti, mutta nyt nä uudemmat tekstit on jo ihan eri luokkaa! Oot kehittyny kirjottajana ja kasvanut ihmisenä paljon :)
  Tyyppeinä me kaks ollaan aikalailla vastakohtia, mutta jään seuraamaan blogiasi ja toivon sulle kaikkea hyvää tässä elämässä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kehuista <3
   Niinhän se on, että iän myötä ihminen viisastuu kokemuksien kautta. Itse ainakin. Tosia ihana kun tykkäät ja tervetuloa seuraamaan!

   Poista
 3. Miks sun blogia ei pysty lukee bloglovinin kautta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katson asian huomenna. Ennen on ainakin pystynyt =)

   Poista
 4. Löysin sun blogis vän aika sitte ja se on musta tosi hieno mulla on itelläki blogi (ei kyl yhtä kuuluisa ku sun XD) ja vaikka oot tyyppinä ihan erilainen ku mä niin su blogis on ihan mahtava!!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa lukemaan ja toivottavasti viihdyt blogini seurassa. Kiitos myös ihanista kehuista <3

   Poista
 5. Ton vinkki.orgin taitaa selittää ylilauta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on vissiin yks niistä psykopaattisista keskustelupalstoista? :D

   Poista
  2. Googlasin ja mie sanosin et tää on psykoottista http://ylilauta.org/satunnainen/19065369

   Poista
  3. Hahhah... En koskaan käy katsomass keskustelupalstoja, mutta tuon vilkaisin. Monet luulee, että loukkaannun tuollaisesta, mutta repesin kauheaan huutonauruun. Mua samaan aikaan naurattaa ja säälittää nuo ihmiset ;D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?