Haluatko lahjakortin Thebos- verkkokauppaan?

Haluatko saada 20e arvoisen lahjakortin Thebokselle. Tuolla muutamalla kympillä saisi tuolta verkkokaupasta esimerkiksi puuteri, meikkivoitee, ripsivärin ja luomivärin. Sen verran edullista tuolla on. Itsekin tilasin juuri meikkivoidetta, puuteria ja muuta sellaista. Ne saapuu ensi viikolla ja sitten esittelen ostokseni taas teille. Kisa toimii seuraavalla tavalla, että käy vierailemassa sivulla täällä ja kerro kommentilla mitä mieltä olet tuotetarjonnasta, hintatasosta sekä mielipiteesi verkkokaupasta kokonaisuutena. Muista jättää sähköpostiosoite. Viikon päästä sunnuntaina sitten taas kilpailu loppuu ja voittajan julistan maanantaina blogissani postauksen yhteydessä.


Kommentit

 1. No täytyy kyllä sanoa että laaja valikoima tuotteita eikä ole hinnalla pilattuja :) Verkkokauppakin ihan asiallisen oloinen eikä mitään turhia mainoksia pyöri reunoilla.

  VastaaPoista
 2. Olen aikaisemmenkin vieraillut kyseisillä sivuistolla mielenkiinnosta. Ensimmäisenä kiinnitin huomiota siihen että tarjonta miehillekkin oli laaja. Yleensä tuollaisilla sivuistolla miesten tuotteille on aika suppea valikoima. Hintataso on erittäin hyvä tuotteisiin nähden. Verkkokaupan sivut ovat selkeät ja yksinkertaiset, eli juuri sellaiset missä itsekkin tykkäisin käydä. Jokaiselle tuotteelle löytyi myös lyhyt selostus joka myöskin helpottaa tuotteen valintaa. Eli kokonaisuudessaan onnistuneesti rakkennetut sivustot mielestäni.

  mila.stingl@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Tuotteiden määrä ja hintataso vaikuttaa lupaavalta, mutta osassa tuotteista ei ole kunnollista tuoteselostetta (joistain puuttu tuotteen määrä jne.) Kokonaisuutena vaikuttaa kyl sellaselta sivustolta, josta voisin itsekkin joskus tilata :)

  de-Paysant@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Oon monesti käynyt tuolla ihastelemassa noita tuotteita, mutta en oo vielä kertaakaan tilannut. Tuolta kyllä löytyy kaikki mahdollinen, mitä tarvitsee ja halpaan hintaan. Luultavasti siis jossain vaiheessa aion sieltä tilata, kunhan rahatilanne sen sallii. :3

  modernmyth@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Kyllä nuo tosi halpoja on jos miettii esim. Sokos yms kauppoja. Omaan silmään sattu nyt nuo aurinkorasvat sun muut aurinkotuotteet, niin niitä ois kyllä kiva saada vähän lisää. Öljyt pintaan ja rannalle! 8)

  juhooo-@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. Käväisin tuolla aikaisemmin, mutta jätin tilailematta rahatilanteen takia :) verkkokauppa vaikuttaa kätevältä ja asialliselta, vaikka muutamien tuotteiden kohdalla kuvat tuotteesta vaihtelevat esim. huulipunasävyjen kohdalla. Myös tuotteiden selaaminen voisi helpottua jos niiden järjestystä pystyisi muuttamaan esim. hintatason tai merkin mukaan.
  Eiköhän tuolta tule vähän kesämeikkejä tilailtua!

  juliia@luukku.com

  VastaaPoista
 7. Ekaa kertaa kävin tutustumassa kyseiseen nettipuotiin ja täytyy kyl sanoa, että ihan hyvältä näytti. Selkeät sivut ja luotettavan oloinen sivusto. Lyhyt toimitusaika ja edulliset hinnat kyllä totisesti houkuttaa tilamaan jotakin tuolta verkkokaupasta. Tosin postikulujen takia pitänee ehkä vähän useampi tuote sitten saman tien hankkia, jotta edullisuudesta hyötyisi. Tosi monipuoliset valikoimat erilaisia meikkituotteita, varsinkin noista kaikista erilaisista poskipunista innostuin heti! Kyllä hyvältä vaikuttaa.

  lappu.kissa@jippii.fi

  VastaaPoista
 8. Vaikuttaa aika hyvältä, melken liian hyvältä ollakseen totta ;) Edulliset hinnat houkuttelee aina, postarit on ehkä vähän ilkeet mutta on niitä pahempiakin ollu! Sairaan monipuolinen valikoima, ei ollenkaa huono sivu :)

  antsu_92(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Hinnat tuntuvat olevan kohdillaan ja erittäin laaja valikoima! Kyllähän täältä vielä joku päivä tulee tilattua todellakin!

  pikkutiia@gmail.com

  VastaaPoista
 10. oonkin aikasemmin shoppailu thebokselta samaa itseruskettavaa kun sulla :) se on ihan parasta ja sitä tilaisin pari purkkia lisää lahjakortilla! hintataso ja valikoima on theboksella erittäin hyvä :)!!

  bisnessensib@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Tosi laaja ja hyvä valikoima, eikä kyllä hinnatkaan kirpase. Monesti on tullu uusia meikkejä tuolta tilattua :-)

  pikku_lotta_@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. Menin ekan kerran ko. nettikaupan sivuille, kun sinä eräässä postauksessasi siitä kerroit ja yllätyin positiivisesti! Valikoima on valtava (tilasin myös tuota St. Morizin itseruskettavaa, sitä kun ei täältäpäin löydä mistään) ja hinnat edulliset, joten tein silloin heti tilauksen ja toimitus oli supernopea. Todennäköisesti tilaan meikkini suurimmaksi osaksi jatkossa tuolta :)

  kicksi@luukku.com

  VastaaPoista
 13. Valikoima on hurjan laaja ja löytyy kaikenlaista jokaiselle ja hintakin on aivan kohdallaan. Tosi simppelit noi tilausjutut ja ulkoasu selkeä. Taitaa tulla tästä nettikaupasta, mun vakkari, koska niin halvalla saa laadukkaita meikkejä (:

  reettakovanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Vierailin kyseisellä sivustolla jo aikaisemmin kun siitä kerroit ja tykästyin oikein kovasti joihinkin tuotteisiin. Tarkoitus olisi tilata niitä sitten jossakin vaiheessa, vaikkapa mahdollisesti kyseisellä lahjakortilla. Sivusto on omasta mielestäni selkeä ja helppo ja hinnat ovat ok. (: Tulee varmaan tilattua jossakin tapauksessa kyseiseltä sivustolta tuotteita.

  titiuu@hotmail.fi

  VastaaPoista
 15. Olen tilannut meikkini thebos:lta jo puolen vuoden ajan ja ei löydy kyllä negatiivista sanottavaa. Tuotteet hyviä, laaja valikoima/kestosuosikkeja, edulliset hinnat, _nopea_ toimitus, eivätkä postikulutkaan kirpase.

  tikruh_@hotmail.com

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?