Geelikynsien pariin + tuliaiset Turkista!

Nyt alkaa mulla uus projekti, joka on tällä kertaa kynnet. Rupean opettelemaan geelikynsien tekemistä. Kiinnostus tuohon lähti kun olen katsellut kynsiä ja eri tekniikoita niiden tekemiseen. Geelikynnet vaan iski lujiten. Kuulemma tosi helppo opetella niiden tekeminen. Laitankin ensi kuussa aloituspakkauksen tilaukseen. Reilu 100e maksaa ja se sisältää kaikki tarvittavat tarvikkeet. Ajattelin ensin olla itse itseni koekaniini. Sen jälkeen kaverit ja sukulaiset pääsee ''uhreiksi''. Syksyllä alkaakin sitten yrittäjyyskoulutus jos mut hyväksytään sisään kouluun. Toivotaan parasta.

Tänään vanhemmat palasi Turkista Suomeen ja sainkin kaikkia ihania tuliaisi. Ed Hardyn paidan sekä shortsit, Christian Audigierin paidan, ''Pradan'' laukun, ''Louis Vuittonin'' ihanan vaaleanpunaisen laukun, erilaisia mausteita (chiliä, indian currya jne...), suklaata sekä Turkish Delightia, joka on ihan mielettömän hyvää.

Lauantaina on sitten vihdoin ja viimein Eurovision 2013- kilpailu. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa koko elämäni aikana kannatan Suomea. Mulla onkin lauantaita varten äitin häähuntu valmiina. Kuulun siis 100% Team Ding Dongiin. Muita maita joilla on hyvä biisi on Valko-Venäjä, Sveitsi, Saksa, Tanska ja Serbia, jotka nyt ulkomuistista muistan. Minä sitten luonnollisesti pidän kotonani Eurovision bileet ja olen kutsunut kaikki ystävät mun luokse. Jostain pitää hommata joku isompi telkkari tosin. Ei mun pikkusesta taulu-tv:stä pysty iso porukka katsomaan viisuja. Varastosta pitää varmaan kantaa esiin sellanen jättimäinen vanhanaikainen telkkari. Huomenna kannattaa sitten tulla taas blogiini vierailemaan. Huomenna nimittäin käynnistyy tämän vuoden ensimmäinen arvonta!

Kauan kaipaamanne hymykuva. Itse en niinkään tälläisistä hymyilykuvista tykkää, sillä naamani pyöristyy hymyillessä.Kommentit

 1. pakko sanoo et näytät tosi hyvältä! siis ku sait painos putoomaa. haluisiks kertoo viel et paljo tippus ja mite sen teit? itekki pitäis pudottaa jonku verra mut oon tosi huono noudattaa mitää herkkulakkoi tms ja lenkkeilemää, ni mist sait motivaatioo jnejne kerro kaikki mikä autto sua tavotteeseen pääsyssä!
  kiitti jo etukätee!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3

   Söin joka päivä noin 1 000kcal ihan mitä vaan. Väliä ei oo mitä syö kunhan ei nouse siitä 1 000kcal isommaksi. Ei terveellinen dieetti, mutta toimii. Motivaatio oli paremmannäkönen ulkonäkö.

   Poista
 2. Kannattaisi käydä joku ihan kunnon kynsikoulutus, varsinkin jos aijot joskus tulevaisuudessa tehdä niitä työksesi. Esim LCN järjestää koulutuksia eri puolilla suomea. Sieltä saa alan ammattilaisilta hyviä vinkkejä ja sanoisin että maan parasta koulutusta..ps. Itelle on jonkin verran vaikeampi harjoitella kun mallille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä ammatikseni näitä rupee tekemään. Ihan vaan harrastuksena.

   Poista
 3. Petri, näin vanhempana "tätinä" minusta on ihana huomata kuinka vanhempasi hyväksyvät ja rakastavat sinua ihan juuri sellaisena kuin olet. Lähiympäristössäni olen suruissani seurannut tapauksia joissa vanhemmat dissaavat lapsiaan, jotka eivät mahdu normimuottiin.
  Sinulla on tosiaan onni saada hyvät vanhemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun vanhempien jokasella on oikeus olla oma itsenä. Mulla on maailman parhaat vanhemmat <3

   Poista
 4. Etkö pidä arveluttavana hankkia merkkituotteiden kopioita? Aiemmin olet tuonut esiin, että olet valveutunut kuluttaja ja vastustat mm eläinkokeita. Mites sitten nämä feikkituotteet ja niihin liittyvät ongelmat? Ostamalla näitä kopioita tuet laitonta toimintaa. Toki monien vaatteiden valmistuksessa on eettiset ongelmansa mutta aitojen merkkituotteiden valmistajat ovat kuitenkin jossain määrin vastuussa oloista, joissa tuotteet valmistetaan ja tuotteista maksetaan veroja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En... Samalla tavalla ne valmistetaan kun kaikki H&M:n ja muiden halppisketjujen vaatteet jossain kehitysmaassa pilkkahinnalla.
   Ja muistaakseni tuote ei ole laiton jos siitä löytyy muistaakseni neljä vai viisi eroavaisuutta. Itse en myöskään noita ole ostanut.

   Poista
  2. H&M on kuitenkin sitoutunut huolehtimaan paikallisesta lainsäädännöstä ja paikallisista TES:stä, toisinkuin halppiskopioiden tekijöistä ei ole mitään tietoa. Kaikki tuotteet, joissa mukaillaan kuluttajaa harhaanjohtavasti toista merkkiä kohntaan, on kyseessä tuoteväärennös. Lainaus tullin sivuilta: "Tuoteväärennös on tavara, joka loukkaa jonkun tavaramerkkioikeutta, esim. t-paita, joka on varustettu Lacoste-merkillä." Laukuissasi on harhaanjohtavasti LV:n logo, sekä laukuissa lukee merkit. "Louis Vuitton" ja "Prada"

   Poista
  3. "Pienistä rahavirroista kertyy väärennöksiä ja piraattituotteita valmistuttaville ja kauppaaville rikollisjärjestöille huomattava voitto muuhun rikolliseen toimintaan sijoitettavaksi. Väärennöksiä ja piraattituotteita valmistetaan olosuhteissa, jotka eivät täytä lain vaatimuksia työajoille tai palkoille. Kuluttajien valistaminen on ongelman avain. Ei kysyntää, ei tarjontaa!"

   Poista
  4. Samapa tuo mulle on. Hienoja ja ihania on, eikä eläimiä ole kidutettu noita tehdessä/käytetty eläimiä noihin <3

   Poista
  5. Älä ole niin varma. Jopa 90% tuoteväärennöksistä on yhteydessä järjestäytyneeseen rikollisuuteen, johon kuuluu kaikkea laittomista eläintappeluista prostituutioon ja ihmisten salakuljetukseen. Tuoteväärennökset ovat kaikkea muuta kuin eettisiä ja voisi jopa sanoa niiden olevan pahempia kuin eläinkokeet. Tai ainakin rahat, joilla feikkituotteiden ostajat rahoittavat näitä hirveitä rikoksia, menevät paljon pahempiin tekoihin kuin eläinkokeet jotka kuitenkin tehdään hyvästä syystä (vaikka niitä vastaan olenkin). Suoraan sanottuna tuoteväärennöksiä ostamalla rahoitetaan erittäin vakavia rikoksia. En tuomitse sinua mutta kannattaisi jatkossa miettiä kaksi kertaa kun ostaa väärennettyjä tuotteita.

   Poista
  6. Kaikella on kaksi puolta nuo laukut työllistää tuhansia, ellei miljoonia ihmisiä. Tuhansien ihmisten on pakko tehdä noita elättääkseen perheensä esimerkiksi.

   Poista
  7. Totta, työllistäähän se, mutta niillä työntekijöillä ei todellakaan ole mitkään kiitettävät oltavat. Lapsityövoimaa yms. Järjestäytyneessä rikollisuudessa ne pomot on rikkaita, muut superköyhiä. Oot varmaan nähnyt Helsingin kaduilla kerjäläisiä? Ne kuuluvat järjestäytyneen rikollisuuden piiriin ja kaikki rahat menevät näille rikkaille isoille pomoille. Feikkituotteiden vuoksi Euroopassa menetetään vuosittain 100 000 työpaikkaa.

   Poista
  8. Ja jos siellä tehtaat lopetettaisiin, niin sieltä menisi työt. Maailma ei ole täydellinen, eikä tule olemaankaan.

   Poista
  9. Osta vähän, osta laatua. Maailma kiittää tän kulustushysterian keskellä.

   Poista
  10. Ei onnistu mun kanssa toi osta vähän. Kerran pari viikossa oon shoppailemassa kaikkea uutta ja kivaa :D

   Poista
  11. Juuri televisiosta tuli dokumetti "feikkituotteista". Monet merkkilaukut tehdään nimittäin täysin samassa paikassa kuin nämä feikit. Ne ovat periaatteessa vain kakkoslaatua :) aitoja laukkuja tekevät saavat tietenkin parempaa palkkaa (kuinka korkea sekään nyt lienee) ja toinen vuoro tekee näitä feikkejä vähän sinne päin. Eli periaatteessa ei ne aidot nyt niin ylistettävää tavaraa ole. En tiedä mitä vaate/laukkumerkkejä dokumentti koski, mutta niin se vaan menee ja aika jännä miten harva tätä faktaa tietää.
   Eli feikkituotteesta ei mielestäni pidä vauhkota. Se on samaa outletkamaa/kakkoslaatua kuin muuallakin, sen tekijä on vaan saanut pienempää palkkaa kuin aidon tekijä :)

   Poista
 5. Jotenkin ihanaa ku vanhempasi ovat tuoneet sulle pinkin käsilaukun! Itsekin haluan olla äiti, joka arvostaa lastaan sellaisena kuin lapsi on.:) Kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 6. Petri, pakasta nuo mausteet 2 pv ennen käyttöä. Sain Turkista jotain miniötököitä kaappiin ku en pakastanu mausteita.:p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytössä on jo.. Saa nähdä joutuuko raidia ostamaan :_D

   Poista
 7. Geelikynsien teko on tosi helppoa kun on ekat saanut väkerettyä ! Itse sain joskus muutama vuosi sitten lahjaksi geelikynsien aloitus paketin ja yllätyin täysin että se olikin niin helppoa tosin pikku tarkkaa ja vähän hermoja raastvaa välillä :D Vinkkinä, ei kannata ostaa suomesta välttämättä geelikynsi vehkeitä kun esim. geeli loppuu tai tipit kannattaa tilata ebaystä ystäväni tilasi 60eurolla sieltä paketin jossa oli puolet enemmän ja isompina satseina ja hintaakin huomattavasti vähemmän kuin muualta ostettuna ja jopa se uunikin oli 100kertaa tehokkaampi ja kaikki tuli ihan toimivina ja oikeesti hyvinä perille ainiin ja siinä ebaysta tilatuissa geelikynsi paketeissa on usein teko sormi jonka voi ruuvata pöytään kiinni (ilman että mitään jälkeä jää siis) sille on tosi näppärä treenata !! :) Älä ota tästä käsitystä et haluisin tulla pätemään tai neuvomaan jotenki, oon vaa innoissani et muutki tilailee noita ja alkaa tekemään kun en hirveesti sellaisia ihmisiä tunne ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti oppii nopeaan. Eiköhän ala hyvin sujumaan kun ohjeita noudattaa huolella. Mereneid- verkkosivulla on tullut vierailtua ja siellä on melko edullista. Ebaystäkin pitää katsoa!

   Poista
 8. Oikein! Mäkin kannatan Kristaa(vaikken biisistä ihan kauheesti tykkää, se kertsi on vaan pikkasen tylsä) MUTTA kannatankin siksi että oon kyrsähtänyt kaikkiin Krista-vihaajiin. Varsinkin suoli24:ssä... Mä voin myös ulkomailla asuvana myös äänestää ja olen teroittanut kaikille täkäläisille tutuille/kavereilla että sitte äänestätte Suomea, eka kerta kun tällaiseen agitaatioon olen ryhtynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta Krista on ihana. Paras kappale Suomelta koskaan. Suomella on ollut vain kaksi hyvää kappaletta euroviisuissa koko Suomen viisuhistoriassa. Hanna Pakarinen ja nyt Krista Siegfrids <3

   Poista
 9. Erilaisuudella voittaa tai pääsee ainakin pitkällä, Lordi voitti erilaisuudella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lordi kun voitti niin oli ''voi elämän nolous miksi Venäjä ei voittanut'' :D

   Poista
  2. Miks se oli noloa?

   Poista
  3. Huono kappale, huono esitys ja nolot naamarit.

   Poista
  4. Luultavasti se voitti koska oli todella erilainen muihin verrattuna. Erilaisuus on hyvä asia ja rikkaus, eikö? ;)

   Poista
  5. Erilaisuus on aina hyvä asia ja rikkaus. Se taas on eri asia millainen musiikkityyli ja show on kellekkin mieluisa.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?