Eurovision 2013 suosikkini!

Olen tänä vuonna melkoisen pettynyt osasta finaaliin päässeistä kappaleista. Eilen esimerkiksi olisin päästänyt San Marinon, Macedonian sekä Sveitsin fiinaaliin ja puolestaan pudottanut Maltan, Armenian sekä Unkarin. Ekasta finaalista olisin halunnut Slovenian ja Serbian jatkoon. Viisi suosikkiani siis puuttuu finaalista, mutta ei se mitään. Super suosikkini on silti jatkossa, eli Suomi! Kukaan mut tunteva ihminen ei voi edes kuvitella minun kannattavan Suomea. En nimittäin koskaan aikaisemmin elämässäni ole kannattanut Suomea yhtään missään. Urheilua en katso, koska mielestäni se on aivotonta ja tylsää puuhaa. Euroviisuissa taas Suomella on ollut todella huonoja kappaleita, eikä kannattamista sen takia ole ollut. Minulla on huomiseksi valmiina valkoinen asu, häähuntu, kukkakimppu ja kiilakorot valmiina. Krista Siegfrids - Marry Me voittoon! Nyt listaan suosikkini paremmuusjärjestyksessä. Kertokaa tekin suosikkejanne.Kommentit

 1. Jos aivottomasta puhutaan, nii Euroviisut on kyllä ihan superaivotonta touhua! :D No, hauska niitä on silti katsella... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan ole. Euroviisut yhdistää eri maita, perinteitä, kulttuureja jne... On todella hyvää viihdettä, taidetta, musiikkia ja show-esityksiä. Vuoden tärkeimpiä asioita varmasti tuhansille ihmisille mukaan lukien minut!

   Poista
  2. niin, no joillekin ihmisille urheiluskabat voi olla vuoden tärkeimpiä juttuja. itse seuraan sekä urheilua että euroviisuja (vaikka vähän ironisesti ehkä:D) enkä näe mitään syytä miks ne pitäis asettaa vastakkain. Molemmat on tärkeitä!!!! Ja ennen kaikkea mahtavaa viihdettä!

   -Tiikku

   Poista
  3. Samalla tavalla esim. lätkä yhdistää eri maita? MM-kisoissa jokaisen maan eri edustajat tavoittelevat voittoa. Mielummin mä olisin MM-lätkäjoukkueessa voittamassa kultaa (ja tienaamassa ihan vitusti sitä rahaa) kun hoilaamassa mikkiin.. =)

   Poista
  4. Ei toi jääkiekko kovin paljoo yhdistä mitä lehtiä lukee. Maat haukkuu toisiaan ja muiden maiden jääkiekkojoukkueita :D

   Poista
  5. kai nyt ennen matsii kuuluuki vähän psyykata vastustajaa :) leikkimielistähän se lähinnä on, ja varsinkin ruotsin ja suomen välillä sitä on paljon joka on mun mielestä ihan hauskaa :)

   Poista
  6. mä tykkään itse kattoo jääkiekkoo ja myös sitten euroviisuja ja mua harmittaa kun ne on nyt niin päällekkäin että ei oo oikein noihin viisuihin pystyny keskittymään :( mutta oon alkanu kyllä lämpenemään tolle suomen biisille joten pitää kannustaa krista voittoon! :)

   Poista
 2. ja viisuissako maat eivät hauku toisiaan? et ole tainnut seurata esimerkiksi viisuedustajien viisuvideoitten kommentointia esim. youtubesta :) myöskin krista on julkisesti kommentoinut että osa maiden edustajista ottavat kisan niin vakavasti että joidenkin kilpailijoiden välillä on ollut huono henki.

  PS. tiedäthän että moldovan edustuskappale esitetään romaniaksi nimellä 'O Mie', eikä englanniksi.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän... Tullu virhe mulla vaan tohon. Kiitos kun huomautit =)

   Ja ei viisuissa niin pahasti haukuta ja katsojat ei haistattele laulajille. Niinkuin jääkiekossa on ainakin mun näkemykset, näkemisen, kuulemisen perusteella tapana haistatella vastustajan pelaajille :D
   Aina kuulee ''vitun ryssä'', ''saatanan hurrit'', ''idiootti jenkit'' jne...

   Poista
  2. ota huomioon et noita hurriryssäjuttuja huutelee känniset karjalalippisfanit ja pikkuräkikset. Lisäksi lätkässä on enemmän 1 vastaan 1 tilanne, esim Suomi vs. Ruotsi. Jos Ruotsi pelaa paremmin, se tarkoittaa heti Suomen häviötä. Kaikkia vituttaa. Jos Euroviisuissa Ruotsi esiintyy Suomea paremmin, se ei tarkoita muuta kuin sitä että Ruotsi luultavasti sijoittuu paremmin, mutta silti siellä on jäljellä monta muuta maata.

   Poista
 3. Viisut ja lätkä on täysin verrattavissa toisiinsa. Molemmat on kilpailuja ja molemmissa tulee kränää maiden välille, vaikkakin suurimmaksi osaksi leikkimielistä. Mä en viisuista, enkä lätkästä välitä, joten voin sanoa puolueettoman mielipiteeni asiasta. Vaikka sitä tykkää enemmän toisesta, niin ei se toinen välttämättä aivotonta paskaa ole.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?