Euroviisut meni suoraan sanottuna päin persettä!

Eiliset viisut menivät otsikon mukaisesti mielestäni päin persettä. Mikään kolmesta suuresta suosikistani ei ollut top10 kärjessä. Tänä vuonna oli ballaadi vuosi, eli Krista oli vääränä vuotena kisana mukana. Eurooppa ei ole ilmeisesti valmis menemään naimisiin ja rakastamaan. Suosikkini olivat Saksa, Suomi ja Valko-Venäjä. Ne sijoittuivat sijoille 24, 21 ja 16.

Hauskaa meillä kuitenkin taas oli koko illan ajan. Otettiin kuvia, tehtiin boolia ja herkuteltiin. Tanssittuakkin tuli viisujen tahdissa illan aikana. Tänään mun piti lähteä mymmään Lappeenrannan torikirppikselle, mutta tulikin sateinen huono ilma. Ei siis ollut mitään järkeä lähteä sinne. Katsotaan jos ensi sunnuntaina on parempi ilma.

Kommentit

 1. Voitko tehdä videopostauksen?

  VastaaPoista
 2. Suomen vaisu menestys oli odotettavissa euroviisuissa. Jääkiekko on kuningas laji.
  Terveisin ilmaveivi

  VastaaPoista
 3. Karmivan laiha on susta tullut! Ei kai oo mennyt vähän överiksi tuo laihduttaminen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo laihuttanu enää pitkiin aikoihin. Ainoastaan kiinteytynyt olen =)

   Poista
 4. Olihan se ihan odotettavissa, ettei monista itä- ja etelä-Euroopan maista tullut meille pisteitä, koska ne ovat paljon konservatiivisempia maita eikä siellä katsota tyttöpusuja kovinkaan hyvällä. En silti usko, että Suomen huono menestys johtui siitä pususta vaan yksinkertaisesti siitä, että meillä oli huono kappale. Eurooppa ei tykännyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman pusua olisi sijoitus todennäköisesti ollut korkeampi. Biisi oli mahtava!

   Poista
 5. Niin ja Turkissahan ei esitetty finaalia laisinkaan juuri tämän suudelman takia. Ja kuka tietää vaikka Venäjä uhkaisi Suomea oikeustoimilla, yritettyään "turmella" venäläisiä lapsia.

  VastaaPoista
 6. Jos, siis KUN Suomessa hyväksytään myös saman sukupuolen avioliitot kirkossa vihkimisneen, millainen olisi unelma hää-asusi? Jotan valkoista ja perinteistä, kenties femiininen mekko tms vai jotain aivan muuta ja erikoista? Tästä ois kiva saada vaikka laajempi postaus eri vaihtoehdoista ja perusteluista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole ajatellut... Mekossa en kekkuloi, mutta huntu tulee ja persoonallinen puku + valkoiset kiilat.

   Poista
 7. Mua ärsyttää Euroviisuissa se, että varsinkin itäblokin maat antaa toisilleen paljon pisteitä, vaan sen takia, että ollaan naapurivaltioita ja mielistellään niitä. Viisujen pitäisi olla niin, että ekana on kaikki esitykset ja vasta äänestyksen jälkeen kerrotaan mikä oli kenenkin maan kappale, niin silloin ei tule tätä "lahjomis" juttua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Ärsyttäviä juuri nuo esim: Baltianmaat ja Kreikka - Kypros.

   Olen sitä mieltä, että jos Krista olisikin pussannut miestä, eikä naista, niin voitto olisi tullut.

   Poista
  2. Voiko mitenkään olla että naapurit tykkäävät samankaltaisista asioista? Ei varmaa, kyllä Emppu tietää.

   Pussaus = tai sitten ketään ei kiinnostanut Tatun/Madonnan/Rock Bitchin matkiminen normaalia enempää?

   Poista
 8. Hienosti olet Petri laihtunut, mutta älä laihdu enää lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3
   Ei mun tarvitsekkaan laihduttaa enää. Olen tällä hetkellä juuri sopiva ja olen tyytyväinen vartalooni ja ulkonäkööni. Laihdutuksen lopetin aikoja sitten. Olen aloittanut koiran tulon myötä liikkumaan tosi paljon. Juoksen päivittäin, lenkkeilen ja leikin koiran kanssa, jonka vuoksi rasvakudos on lähtenyt katoamaan kehosta.

   Poista
 9. Ihan kiinnostaisi tietää, että mitä ajattelet nyt tästä Euroviisujen top kolmesta? Koska omasta mielestä ensimmäinen ja toinen sija meni ihan oikeille mailla, selvästi parhaimmistoa tänä vuonna. Toki olisi toivonut Suomelle korkeampaa sijoitusta, mutta selväähän se oli, että Tanska tulee voittamaan ja kolme seuraavaa paikkaa jaetaan Azerbaitsanin, Norjan ja jonkun kolmannen, tässä tapuksessa Ukrainan (ei olisi kyllä ansainnut paikkaansa siellä kärjessä) kesken. Mutta ainakin kaksi ensimmäistä ihan ansaitusti kärjessä :)
  Hyvältähän tuo sinun laihtumisesi nyt näyttää, peukut pystyyn sille, vähän kun vaan vielä lihasta saisi kerrytettyä reisiin ja varsinkin yläkroppaan niin looking good. Ihan hintelät kaverit on kamalan aneemisen näköisiä... (Ei siis että sinä olisit, mutta suurin osa) Vähän lihasta täytyy olla.

  xx anonyymi seuraaja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mun Top 10 lista olisi ollut finaalissa seuraava:

   1. Suomi
   2. Valko-Venäjä
   3. Saksa
   4. Azerbaitsan
   5. Ukraina
   5. Moldova
   6. Espanja
   7. Norja
   8. Tanska
   9. Romania (niin kauhee biisi, että sitä teki mieli kuunnella)
   10. Kreikka (humoristinen ja parin jälkeen oli hauska)

   Poista
  2. Lihaksista en itse tykkää, joten niitä ei tulla mulla näkemään :D

   Poista
 10. kuinka vanha poikaystäväsi on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 25- vuotias. En koskaan seurustele itseäni nuoremman kanssa. Pidän vanhemmista, mutta en kuitenkaan mistään 30v--> :D

   Poista
 11. Sun viisumakusi vaatisi listan perusteella tosi paljon päivittämistä ;) 10-20 vuotta sitten renkutukset ja bilemusa ois riittäneet, mutta ei enää.

  Mutta kuten totesin täällä jo paljon ennen viisuja, kun väitit, että Krista menestyy varmasti, että eipäs muuten menesty ;) En mitenkään vahingonilonen ole, mutta en tajua, miten suomalaiset oikeasti ajatteli, että päätä vieläpä vastenmielisellä tavalla hakkaava jumputus löisi läpi. Hauskuus ei riitä juuri koskaan viisuissa menestykseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä nyt yksinkertaisesti tykkään menevästä ja hyvästä musiikista, jota voi tanssia. Viime vuonna oli hyvä voittaja. Menevää ja tanssittavaa <3

   Pusu kun ois pois otettu niin ois tullu enemmän ääniä, mutta se pusu oli ihan parasta. Onneksi se oli siinä. Sai Turkki, Venäjä ja muut maat nenilleen.. Heh heh ;)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?