Uutuusleffojen katselua ♥

Oon viime aikoina ollu paljon kotona koiran kanssa ja aikaa on ollut paljon vaikka ja mihin. Iltaisin yleensä katson leffoja ja nyt viimeisten päivien ajan olen katsellut uutusleffoja. Ajattelin nyt arvostella teitä varten nämä kyseiset leffat, että tiedätte mitkä kannattaa katsoa ja mitkä voi suosiolla skipata. Saattaa sisältää pieniä juonipaljastuksia, mutta yritän välttää niitä.

Mama: Tää leffa oli ihan todella hyvä. Pidän kaikesta paranormaaleista kauhuista, jonka vuoksi tämä elokuva iski minuun. Kaksi lasta katoaa leffassa jälkiä jättämättä, mutta heidät löydetään vanhasta autiotalosta. He eivät kuitenkaan lähde talosta yksinään, vaan tragedisen kohtalon kokenut henki lähtee matkaan. Leffan juoni oli todella mielenkiintoinen, eikä kyllästyttänyt minua ollenkaan. Elokuva huipentui todella koskettavaan loppuun, joka saa kyyneleet silmiin. Tämän elokuvan aijon ehdottomasti katsoa joskus uudelleen.
Tähdet: *****

The Wicked: Paranormaalilla linjalla olen siis jatkanut menemään. En voi sille minkään, että kaikki paranormaali on aina kiehtonut minua. Tässä elokuvassa keskipisteessä on urbaanilegenda, joka kertoo noidan syövän ja saalistavan lapsia sekä nuoria pysyäkseen nuorena ja kauniina. Leffassa joukko nuoria päättää suunnata noidan talolle, mutta luonnollisesti auringon laskiessa alkaa leikki olemaan retkestä kaukana. Tämän elokuvan juoni on jo melko käytetty, mutta jaksaa silti viihdyttää elokuvan ajan. Alku on hiukan pitkäveteinen, mutta jännitystä riittää kyllä elokuvassa vaikka kuinka paljon. Tämänkin elokuvan suosittelen katsomaan ehdottomasti.
Tähdet: *****

Nightmare -Painajainen Merellä: Tämä elokuva ei enää mikään ihan uutuusleffa ole, mutta en aikaisemmin ollut tätä nähnyt, joten pakko se oli katsoa. Elokuva siis perustuu Salatuista Elämistä tutun Pepin menneisyyden virheisiin, jotka palaavat häiritsemään Pepin hääjuhlaa, jotka pidetään laivalla. Elokuvassa on Pepin lisäksi Sergei, Heidi, Jiri, Joonatan, Miro, Oona sekä Sampo. Minun mielestä leffalle on oltu turhan kriittisiä. Olen suuri Salkkareiden fani ja elokuvakin oli mielestäni hyvä ja mielenkiintoinen. Tosin kuuluu kerran katsottava ryhmään.
Tähdet: ***

Imaginaerum: Elokuva, joka perustuu siis Nightwishin musiikkiin. Leffassa säveltäjä joutuu koomaan ja kokee koomassa ikävän lapsuutensa uudestaan. Odotin tältä elokuvalta todella paljon ja sen takia todennäköisesti en pitänyt tästä ollenkaan. Reilu puolet elokuvasta katsoin ja sitten suljin kokonaan. Todella tylsä ja pitkäveteinen. En ymmärtänyt juontakaan elokuvasta ollenkaan. En todellakaan suosittele katsomaan.
Tähdet: *

Kommentit

 1. Ite kävin kattoon just eilen tuon Maman elokuvateattereissa. Oli joo muuten hyvä leffa, mutta sitten se loppu... loppukohtaus kesti aivan liian pitkään ja oli naurettava. Koko teatterisali vaan nauroi, kun se pääpahis näytti vaan niin idioottimaiselle. Et itteä ei kyllä itkettäny :D Olisi ollu parempi, jos örrimöykky olis pidetty vaan semmosena salaperäisenä hahmona, jonka naurettavaa naamaa ei näytetä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä lopussa ei ollut mitään nauramista. Elokuvateatterissa on mun mielestä välillä ärsyttävä käyä ku ihmiset nauraa kohdillle, joissa ei oo yhtään mitään hauskaa.

   Poista
  2. Eikös kuitenkin hauskuus ole subjektiivista? Sä et ehkä naura, mutta miksei muut saisi nauraa?

   Poista
  3. Mun mielestä lapsen menetys, mielisairaus ja kuolema vaan ei ole hauskaa. Mun puolesta kuka vaan saa nauraa mille haluaa.

   Poista
  4. Itse katsoin myös Maman mutta omasta mielestäni se oli kehno kauhuelokuvaksikin. Loppukohtaus oli aivan liian pitkä ja tökerö. Lisäksi äidinrakkaus oli siitäkin kohtauksesta kaukana, lähinnä pisti ärsyttämään kuinka henkiolento heitti kauan etsimänsä vauvan luut olan yli.

   Poista
  5. Itse rakastin tuota elokuvaa ja uudestaankin voin sen joskus katsoa. Kuka tykkää mistäkin. Makuasioista ei voi kiistellä =)

   Poista
 2. Mä katoin kans vähä aika sitten ton salkkarit leffan, en ymmärrä sitä kritiikkiä mitä leffa on saanut. Juoni oli todella yllätyksellinen enkä osannut yhtään kuvitella kyseisesten ihmisten olevan Pepin ym perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään todellakaan olisi arvannut ollenkaan sitä hommaa.

   Poista
 3. Iholla-sarjaanhan haetaan nyt miehiä mukaan seuraavalle kaudelle, meinaatko lähteä hakuun mukaan ?;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saas nähdä... Ei toi idea pois suljettukkaan ole ;)

   Poista
 4. Mitä tarkoittaa "ihan todella hyvä"? "Ihan" eli aika hyvä, mutta kuitenkin todella hyvä? Onpas aika tökeröä kieltä, ja sori nyt vaan jos tästä loukkaannut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan todella hyvä tarkoittaa ihan todella hyvä. Et taida olla täältä päin? Peruskoulussa tuo tarttui kun kaikki puhui ''ihan törkeen hyvä'', ''ihan mielettömän hyvä'', ''ihan sika hyvä'' jne....

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Toivepostaus: Minun koti ♥

Toivepostaus - Millaista on homoseksi?

Mitä tapahtui julkkisuralleni?